HULK87
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
HULK87
MemberNOJAAAAAAA.. tean et peab seda jooma ja ei tohi maitsest välja teha aga mulle ei meeldi see üldse no.. olen ropsima hakkanud kaa selles jama.. muidu kui maitseks poleks probleeemi.. lihtsalt küsin et kui ma kasutan seda poole vähemas koguses nagu e kas midagi siis on kasu ka vä.. söön ma muidu umbes nii nagu peab jne..
ettttetänades.
HULK87
Memberja lahjendan natukese rohkema veekogusega või mahlaga..
HULK87
Membertere! kui siin selline teema juba siis küsiks sedasi et ma kasutan ka seda no 1 te aga mulle ei meeldi selle maitse üldse ja et kas nii on ka tast kasu et panen näitseks 4 supilusika asemel näiteks 2 supilusikatäit ja joon tund aega enne trenni.. mul sama eesmärk mis SIIL_UDUSKI .. suurendada käe ümbermõõtu..
HULK87
Memberok kohe vaatan
HULK87
MemberJEAP NII TA ON.
HULK87
MemberJEAP…. aga mis arvad kuidas tulex treenida et arenex kas see tagumine osa… ehk välimine..
HULK87
MemberARVASIN ise sama et peax neid lisasid n´agu hiljem kasutama hakkkama et jahh peale trenni siis kohupiima pakkk jne…. aga seee treeneri leidmine ei ole siin nii kerge jnee usun et saan ise hakkama kui vaatan siit amazonist harjutusi ja siit saan soovitusi jnee…. ok tnan sind et tulid normilt vastu mitte nagu moni siin jne….
HULK87
MemberOKOK VAHET POLE RÄÄKIGE MIS TAHATE MÕTLESIN ET SAAN ABI AGA MITTE FUKKIGI EI SANDNT JA OLEX HEA MEEL KUI SEE TEEMA KAOX ÜLDSE SIT AMAZONIST … MÕNED ON IKKA NORMLAASEDD ARUATAVAD ASJA AGA MINU TEEMAS JUHTUSID JUST HÜPIKUDD,…. DILIDODD.. RSK
HULK87
MemberHMMMMMMMMM………….
HULK87
MemberNOO TREENINKAA ON NAGU SELLINE ET … TEEN IKKA KÕIKE VÄHEMALT 5 SEERIJAT KUNI SIIS KUSKIL 8 SEERJANI.. käin trennnis nädalas kolm korda jne….. ja söögiga ongi mul selline asi et mul pole nagu migit plaani kuidas ma söön sest seda suht raske pidada alai pole kodus ja alai ei sa kõike ….. aga olen lugenud siit amazonist et peab söööma nagu enne magamaminekut.. seda teen ja siis veel muud värki liha piima jnee… noo kas siiin ongi see kala
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>HULK87
MemberOKO SAIN ARU AGA VÕTA VEITS RAHULIKUMALT ONJU…… aga jahhhhhh…… võixid vastata nt KIVIKAS ja KALMUS ning üldse needd kõvemad ja teadlikumad mehedd .. olex hea..
HULK87
MemberOK.. aga hmm.. arvan et 6 kud ple siiski vähe ,e kuue kuuga on mu edasiminek väga suur olnud ja nüüd nagu seda edasiminekut ple
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .. ja proteiin nr. 1 te ei ole saaaval ka hetkelll.. aga mis arvate kas kratiini olex kõige mõtekam asi… to nagu annab jõudu ja kiirendab lihaskasvu… -
AutorPostitused