hugo boss
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hugo boss
Memberno too oli zell-tech. see on cell-tech. tegelikult kui väga aus ola siis naad on jah kopiad ärge jumalaeest ostka. seda häda veel vaja et keegi peaks kasvama hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hugo boss
Memberfitlerist? noo kust siis veel. kauba saab 3 päeva jooksul kätte ja tuleb odavam ku kuskiilt ei tea kust elides. koopia? kuule ära nüüd hullu kaa pane. ma eismest kora kuulen et keegi teeks mingist toest koopiat. kui koopiast räägid siis vihjad nagu oleks neil see ebvaseaduslikl. ma siiski arvan et ei ole nii. pakendid on kõik originaalid kõik vesimärgid on peal jaaniiedasi.pane otsingusse fiter ja sa oled peagi tervisekatise kodulehel kus on kõik ilusasti üle kontrollitud ja egisteeritud. üldsielt ma nagu ise ei solgi ja ei mökerda asju kokku. selleall mõtlen siis et ei kasuta süsivesiuketge. ostan toote söön ja olen väga rahul. minaise mingied kakaoupubriga ja ei tea millega veel supeerkokteile ei harrasta.
need olid minu kogemused ja seda mida ja kuna võtta kas enne magamainekut või peale magamaniekut mina küll kellelgi soovitada ei julge. ei pea ennast ni i tegijaks. ise tarbin nii nagu pakendil ette nähtud ainult valku panene natuke rohkem. nii ikka et saaks 40g ühe sheigi kohta. selline lugu sis minuga.
aga et sellest koopiast veel et kui nüüd järele müõelda siis olen ikak 191% kindel et need ei ole koopiad. no lihast tuleb ju täegia ja maitsed on ka üle moistuse. aga kui oelksid koopiad sis on esmärk ju iniemst petta ja lihtsalt raha kätte saada ja kes see hakkas siis raha rasika et saaks hea maitsega toode. ei jah need on ikka õiged tooted neil seal.
mina nüüd umrast vaatama. see jalgapllurist naisevagistaja on saates. jube lugu.
hugo boss
Memberah see. see on ju universal. see on midagi samalaadset nagu see Muscletch PUMP-Tech. pole elus midagi sellist proovind. kõige lähemal on ISS-i SATUR8. peaks ära proovima. saalis on kogu asi selle pumba ümber. lihas ikka mõnusalt pall on kõva tunne kõik vahivad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hugo boss
Membermis asi ta on? nagu kes teda toodab? kes tootja on, mis firma?
hugo boss
Memberaxer:no kui sa dresse ei mõelnud mida sa siis mõtlesid. toidulisandite tootjad ju vaevalt oma logodegga ulikondoi teevad. no sa ju ütlesid et kindlasti maksavad toidulisandite toodjad ka talle midagi?
aga kas ta oli tõesti juba 21aastaselt miljonär. kuidas nii nooreltt. siis ta ei näidelnud ju veel.
hugo boss
Memberkuuule nox olen mina natuke kuulnud. mingi selline mis ajab lihased jõusaalis hullult verd täis. satur 8 on ka midagi sellist sees ja läheb mõnusasti verd täis küll. see nox on vist puhas toode. muid lisandied ei ole. on mul õigus? või on see valk üldse? miks muidu bacardi ütles et parem kui no1?
hugo boss
MemberISS Researchi Mixellar MAtriks on väga pro. haledalt mõnus maitse janiedasi.Ainult ta on millegipärast neil hjuba väga pikemat aega otsas. Ise oles proovinud MX Pro 40 mis on multiptoeiin st.seal on mixellar caseiini ja vadakuproteiini jne. kohe tunda on et imendubv aeglasemlt. aga samas lihast nälga ka ei jäta. alguses imebndub see kiire vadak ja siis kui see otsa lõppeb siis ei ole jokk vaid siis kahhab imenduma kaseiin. vist? ja maitsed on parimad mida kogenud olen. nimelt teeb asja väga omapäraseks see ta pole nagu mingi vedel vesi vaid parajalt paks ja kreemjas. väga mõnus. isegi pakem kui mesotech. siis olen vaadanud veel et on Nitrotech nighttime aga seda veel ei müüda. ja proolaabi ei tea ühtegi kaseiinitoodet.
hugo boss
Member###### küll ikka kahe gg ka. arnold scwarzenegger. noon nimi. see mees on otsast otsani müstika alates nimest.
hugo boss
Memberma ei ole ka teda viimased päris palju aastaid muus riietuses kui ülikonnas näinud.ja seal küll ühtegi toidulisandireklaami näinud ei ole. no seal terminaatrois oli tal nahktagi aga see on ka kõik. ikka ülikond.
ja siis veel see et räägitakse et triitseps on suurem kui bitseps. no arnolil oli küll vastupid. ülemõistuse. kuidas tal need küll nii purakad on. kasvaja.
aga nimi sai jah valseti. tegelikult on arnold scwarzeneger.
hugo boss
Member250 000 000 dolarit. see on siis hmm ei oskagi niipalju arvutada 3 000 000 000 krooni. kui number teine on ja suurem (miks ta kahanme peaks) siis natuke veel ja tal tuleb miljon dollarit päevas. see siis 13 milhjonit krooni päevas. kuule jah talle maksab hummer tõesti kõigest 100 000 dollarit. mingisugused paar hommikutundi kotti sügada on raha koos
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kuurat asi on hullem kui arvasin. lähengi kohe trenni äkki saan ma kah arnoldiks.
hugo boss
Membereestis on kogu see kultuirism ja lisandite valmistamine ju alles lapsekingas kui sedagi. no samalugu oleks kui eesti hakataks autosid valmistama, mingi 10000 aastat kulub enne kui juhtivate autoriikida – saksamaa jne tasemele hakatkase jõudma. nojasellepärast ongi eesti tooted mõtetud. pole kogemusi poe midagi noh. kõige tegijam riik alates arnoldist kubernerist scwarzenegrist on usa ja seepärat on usa lisand ka kõige parem jaa selat edasi ta jaguneb ja eesti on raudselt mingi afganistaani ja aafriga vabariigiga viiamsel kohal.
mõelge loogiliselt
Membereenne und peab valk aelgasti imenduma. no 1 ewi sobi. kaseiin peaks sobima.
hugo boss
Membernoo see oli ammuaega tagasi ja näit eiselt küll usa toode pole ja ometi oli sellega jama vist smigunil ja kalmusel nii on kuskilt kahe kõrva vahele meelde jäänud, loodan et valesti meelde poel jäänud. aga fitleirs püole ju mingid kahtlased usa tooted vaid ikka need kõige tegijamad. et mingit jama seal küll sees pole olge normaalsed. ja pealegi on usas kah nüüd need hormoonid keelatud. enne olid lubatud. see ka muudab asja.
hugo boss
Memberno kui värv paneb lihase kasvama siis on nitro näol tegemsit just värviga sest lihase ta kasvama paneb
Memberto makaveli: mida pead silmas selle all et prolab sucks? see champion 8 ei ole ju prolab? see on biolab. prolab on väga kõva si. selle biolab on aga eesti oma ja ja pidabvat olema nagu taimne ehk soja. ja sellpärast poelgi siis kaal tõusnud ning sellepärast ta siis sakibki.
-
AutorPostitused