hugo boss
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hugo boss
Memberkui ma vajutan teata siis tuleb tekst et teata adminni rumalast postitusest. mu eestikeel on küll olenat teatud põhjustel aga siiski võib mõni arvata et teata nendest rumalatest postitustest mis adminn on teinud.
nagu sõnakõlks noh
hugo boss
Memberma olen kuulnud et need pildid seal ei oelvat tõsi vaid hoopis mingid faked. ja tegelikult mõistus keeldub uskumast et arnold ennast nii käest laseb.
hugo boss
Memberäkki teeb head rööbaspudel surumine
hugo boss
Memberm3 pole proovinud aga millegipärast arvan et hea asi. oma videos kiidab jay cutler seda taevani. söövad seal köögis jay treeningpartneriga peale trenni väga suure hunniku süsivesikuid ja siis joovad seda peale. ja millegipärast ütleb ta et see m3 on hea seepärast et ta imendub natuke aeglasemlt ja tagab full recoveri. nii ta ütles. seepärast arvan et väga superkiire imendumine vist ka hea pole. noh on korraks purakas ära ja siis on kõik.
ennast huvitaks hoopis nox. nagu koemusi tahaks kellegi.
hugo boss
Memberoledk indel et lubasid? nad nii väga kergekäeliselt lubadusi ei anna. vast ütlesid ikka et peaks jõudma või midagi sellist niiviisi. ise ka ootan. arvan et neil endal laevukest ei ole et sealt aameerikast kaup siia saada. nad võivad lubada midaiganes aga see mis reaalselt toimub ikka nende transpordimeeste taga. äkki on kusli teepeal tornaado
hugo boss
Memberma olen küll juba kaalu üles saanud viimael ajal. kohe on 90 täis.
hugo boss
Memberno ega ikka ei saa küll. sõltub mudug eesmärkifdest. kui niisama hea tuju ja natuke vormi eemöärlgiks siis ika saab. aga kui tahad ikka tõsisemalt kapimaks saada sisi ei saa küll ilma. lisandeid on alates arnoldi schwarza ajast söödud. ja süüakse ka edaspidi. ja kui keegi tahab lauasa profiks saada sisi ei saa ta ka ilme nende karmimaite lisanditeta. need s tähe pealt asjad. roidid.
hugo boss
Memberei saa võita et see pole tõsi aga ei saa ka väita et see on tõsi. noo igasatahes elge on see et meedia põhjkal ei saa küll ühtegi järeldust teha. bnoja mis see meie asi üldse on järeldada. see on imimese eraelu.
hugo boss
Memberkui ei eksi siisa tal oli selline rasva põletan omadus.
hugo boss
Memberwelcone to club
hugo boss
Memberhugo boss
Memberarvan et küll jah. sest satur 8 lõpetamisel tekkis märgatav tagasiminek ja saturis on kaa midagi laadset sees. ma ostisn neid 5 tükki juhul kui peaks neil selat otsa saama mine tee mis kõik juhtuda võib. hästi elame jah.
hugo boss
Memberkuule ära usus kõike mida meediast loed.
hugo boss
Memberkuna olen kasutanud ise saturit julgen soovitada ainult saturit. celltechi pole kasutanud. saturit jätkub kauemkas kaa. aga celltech on kaa purakas. endise treeningkaaslane sai sellega biitsepsijõudu umbes kahe nädalaga ligi kümme kg otsa. kangiga tõsted seistes. kurat koguaeg sa küsid. proovi ära. äki suslle ei mõju üldse. iga inimesed on ju erinevad.
hugo boss
Memberjänestel on kah keha laseb kõik läbi. nende kakka on ka küllaltki toitaenterikas ja pärast söövad oma kakat veel ühe korra. mõnel jah keha ei pea midagi kinni. tegelikut on see isegi hea ju. no siis ei ole diediga problmi kui keegi võistutulle tahab astuda lavale.
AutorPostitused