Skip to main content

hugo boss

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 205 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Teata administraatorit rumalast postitusest #43358
    hugo boss
    Member

kui ma vajutan teata siis tuleb tekst et teata adminni rumalast postitusest. mu eestikeel on küll olenat teatud põhjustel aga siiski võib mõni arvata et teata nendest rumalatest postitustest mis adminn on teinud.

nagu sõnakõlks noh

in reply to: arnold scarzeneger #43357
    hugo boss
    Member

ma olen kuulnud et need pildid seal ei oelvat tõsi vaid hoopis mingid faked. ja tegelikult mõistus keeldub uskumast et arnold ennast nii käest laseb.

in reply to: rinna alaosa #43356
    hugo boss
    Member

äkki teeb head rööbaspudel surumine

in reply to: ISS Research ProM3 ja NOX #43355
    hugo boss
    Member

m3 pole proovinud aga millegipärast arvan et hea asi. oma videos kiidab jay cutler seda taevani. söövad seal köögis jay treeningpartneriga peale trenni väga suure hunniku süsivesikuid ja siis joovad seda peale. ja millegipärast ütleb ta et see m3 on hea seepärast et ta imendub natuke aeglasemlt ja tagab full recoveri. nii ta ütles. seepärast arvan et väga superkiire imendumine vist ka hea pole. noh on korraks purakas ära ja siis on kõik.

ennast huvitaks hoopis nox. nagu koemusi tahaks kellegi.

in reply to: Proteiin – ISS Research Complete Whey Power #43354
    hugo boss
    Member

oledk indel et lubasid? nad nii väga kergekäeliselt lubadusi ei anna. vast ütlesid ikka et peaks jõudma või midagi sellist niiviisi. ise ka ootan. arvan et neil endal laevukest ei ole et sealt aameerikast kaup siia saada. nad võivad lubada midaiganes aga see mis reaalselt toimub ikka nende transpordimeeste taga. äkki on kusli teepeal tornaado

in reply to: Õgimine #43279
    hugo boss
    Member

ma olen küll juba kaalu üles saanud viimael ajal. kohe on 90 täis.

in reply to: jälle kysimused #43278
    hugo boss
    Member

no ega ikka ei saa küll. sõltub mudug eesmärkifdest. kui niisama hea tuju ja natuke vormi eemöärlgiks siis ika saab. aga kui tahad ikka tõsisemalt kapimaks saada sisi ei saa küll ilma. lisandeid on alates arnoldi schwarza ajast söödud. ja süüakse ka edaspidi. ja kui keegi tahab lauasa profiks saada sisi ei saa ta ka ilme nende karmimaite lisanditeta. need s tähe pealt asjad. roidid.

in reply to: Kalmuse kohta #43277
    hugo boss
    Member

ei saa võita et see pole tõsi aga ei saa ka väita et see on tõsi. noo igasatahes elge on see et meedia põhjkal ei saa küll ühtegi järeldust teha. bnoja mis see meie asi üldse on järeldada. see on imimese eraelu.

in reply to: Küssa Hugo Bossile ja teistele #43276
    hugo boss
    Member

kui ei eksi siisa tal oli selline rasva põletan omadus.

in reply to: Casein 1 #43275
    hugo boss
    Member

welcone to club

in reply to: Küssa Hugo Bossile ja teistele #43271
    hugo boss
    Member

peace.

in reply to: Casein 1 #43257
    hugo boss
    Member

arvan et küll jah. sest satur 8 lõpetamisel tekkis märgatav tagasiminek ja saturis on kaa midagi laadset sees. ma ostisn neid 5 tükki juhul kui peaks neil selat otsa saama mine tee mis kõik juhtuda võib. hästi elame jah.

in reply to: Kalmuse kohta #43254
    hugo boss
    Member

kuule ära usus kõike mida meediast loed.

in reply to: Casein 1 #43247
    hugo boss
    Member

kuna olen kasutanud ise saturit julgen soovitada ainult saturit. celltechi pole kasutanud. saturit jätkub kauemkas kaa. aga celltech on kaa purakas. endise treeningkaaslane sai sellega biitsepsijõudu umbes kahe nädalaga ligi kümme kg otsa. kangiga tõsted seistes. kurat koguaeg sa küsid. proovi ära. äki suslle ei mõju üldse. iga inimesed on ju erinevad.

in reply to: Õgimine #43242
    hugo boss
    Member

jänestel on kah keha laseb kõik läbi. nende kakka on ka küllaltki toitaenterikas ja pärast söövad oma kakat veel ühe korra. mõnel jah keha ei pea midagi kinni. tegelikut on see isegi hea ju. no siis ei ole diediga problmi kui keegi võistutulle tahab astuda lavale.

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 205 total)