hugo boss
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hugo boss
Membernüüd saan jälle selel usa pärast. aga ise teen nii. ingliskeel on enamvähem. noh saab aru ikka. ja eriti nüüd see kulturisimi sõnavara. ja tellin usast raamatuid. soovitan soojalt. eestis ei tea ma ühtegi raamatut mis oleks ikka 90-ndatest. usas just nüüd on ronnie uus raamat precontest bibel näit. kui võistlema tulen siis selejärgi saan täpslet teada mida ja kuidas tegema peab. no lihtslat ei ole midagi parata. usa obn kulturismimaa nr.1.
hugo boss
Memberjama ju. ei saagi välja minna, süüa ikka varusid
hugo boss
Membernaera ribadeks. jälle räägitakse sellest kurjajuurest fitleirst ja nitrotechist. ootan kohe huviga kuidas ma nüüd jälle gannikasse saama hakkan. hull promo käib. esindan fitlerit. teeme eintsiga kokkumängu. ”millegipärast ühed ja samad inimesed küsivad ja vastavad” oojaa. eints mis sina asjast arvad. mina olen küll pissed.
hugo boss
Memberhatebreed on küll kõva mees. tulevane ronnie. ronniga saamdes tingimuste treenivad ju praktiliselt.
hugo boss
Memberise käin küll mitmes kohas. tegelikult käin isegi kõik tegijamad eesti klubid läbi. no eks ikka naiste saamiseks. vahel tükin liialdama kah. oih. te rägite spordikluibdest. sorry väga sorry. las moderaator kustutab mu mõtetu postituse ära nagu tavaliselt. ma siin mõtlesin et jutt käib ikka ÖÖ klubidest.
hugo boss
Membereks sa ise nuputa. aga iseloomustus on evolutionil küll lahe. maailma kõige puhtam. jee write.
ei näe nagu mingeid viiteid mis väiteid tõestaksid. eniveis vahet pole evolution on otsas vist? foor on punane
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hugo boss
Memberära süüakse. elsi vennad panevad põske.
hugo boss
Memberpeab jah. see teeks siis umbes 250g pulbrit päevas. 900/ 250 0n 3,6. noh heal juhul venitab 4 päeva välja
hugo boss
Memberkahjulikud nad küll ei ole. kui van sa oled.?
hugo boss
Memberno1 oli jah liigestele kah. aga 2-2,5 kg kehakaalu kg kohta on küll väga puus. see 2-2,5 on minu teadmist mööda kogu päevane valguvajadus. see tähendab siis et tavatoit pluss toidulisandid. kui sa kavatsed kogu selle vajaduse no1 katta siis ma arvan et hästi see ei lõpe.
hugo boss
Memberkas need ongi spetsiaasled profisaabad? ise koguaeg mõtlesin et ronnie on ikka naljamees küll. nagu et maru kihvt vahi millised saapad ta saalis jalas on.
hugo boss
Membermina võtsin eraldi. valku sheikris saturit niisama kuskil klaasis (ta ju lahustub väga hästi) ühe laraka võtsin hommikul vara. teise õhtul enne trenni. enamvähem jäi küll 8 h vahele. polenud probleemi. sreal oli nagu et 8 tunniste vahedaga. mitte nii et üks 20 minutit enne trenni ja teine 8 tundi hiljem. siis võib jah ööses jääda.
hugo boss
Memberkust said. nad ei müü toda veel? asi ise otseloomulikult vägagi süütu. minu arusaamist mööda midagi sellist nagu ZMA. marion jones sõi ka ZMA-d see on billioni dollari äri. proovinud ei ole rohkem ei tea kiita ega laita. see nimi on minu arust lihtsalt väike ülepingutus. võib mõnele mulje jätta nagu oleks tegu mingisugusegi ullu ainega.
hugo boss
Memberarvan sama. tegelikult 250 äkki väheks jääb. pane ikka 300-350.
hugo boss
Membermis sa kuskil kännuall elad või? nitro on juba amm selle su pulbri välja tõrjund. tablasid ei tea.
AutorPostitused