hugo boss
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hugo boss
Memberkatseeksitusmeetod. ja kusjuures mis töötab ühel ei pruugi töötada teisel jne.
hugo boss
Memberolge normaalsed naljatilgad. vaadake sümmeetriat. see venelane ei pane iial ronniet kotti. ta igatmoodi kõver. vaadake selja lailihaseid. üks läheb vääääääuuuu ja teine hoopis viiuu altpoolt. ronniel on mõlemad kehapooled vähemalt ühesugused. ja keskelt on ka maru paks. ta saab isegi dexteri käest nii lutti et maa must. oleks see vaid nii et ajad lihasmassi selga ja kohe parim. sellel venelasel on sitad geenid ja see ongi kogu takistus. mõistad. vend võib vabalt tulevikus maitea võita mingi ilge tegijaid showsid ja võibolla ka olympia. aga mitte enne kui konkurentideks on sellised vennad nagu ronnie coleman, dexter jackon ja jay cutler ning mõned veel.
hugo boss
Membermind hoopuis huvitab mida ja kui palju gpwd täpselt sisaldab. ma siiamaani pole otsustand kas mesotech või gpwd. ja ok keegi ütles et vitamiine peab niikuinii lisaks võtma. aga kust ma tean kui palju ma lisaks pean võtma kui am ei tea kui palju ja mida ma gpw-st üldse saan.
hugo boss
Membera kust te neid videosid saate. vaataks ise ka. ma mõtlen algselt mitte nii et keegi lükkab kuhugi torru or something. mingi e-mule või?
hugo boss
Membermulle tõi http://www.fitler.ee atripuutika ikiirelt kätte küüll aga maitea kus/kas neil pood on.
hugo boss
Membercell-tech on küsitav aga nitro pole mitte muffigi kallis. 1,8 kg jagada kahega teeb 900g hinnaks mingi alla 500 eegi. siinsamas amazones on miljon proteiini mis on kallimad. ja lugedes koostist siis seal on servingus juba mingi 5 või 10(ei mäleta) g kreatiini ja mingied alfahappeid jne. et asi on minuarust väga kõva ja hind on lausa imekspandavalt odav. ma ei saa aru kuyidas nad seda nii odavalt oldwse muua saavad. usa on ikka väga kaugel.
hugo boss
Memberkust kurat te neid saate. tahaks kah. erit see 2004 video. see nii uus stuff. kust kuradist te neid saate.
hugo boss
Memberkeegi võiks kirjutada täpse koostise et mida ja kui palju täpselt sees on kõik vitamiinid ja asjad siis saaks võrrelda. see et umbes on sees vitamiinid on nii umbmäärane ju. puukoores on ka vitamiine sees.
hugo boss
Memberreval on angu ronnie treeninb ilge urkas. vot sellistest kohtadest põkid tulevadki.
hugo boss
MemberMa võtaks Nitrotechi ja micellarit enne magamaminekut ja siis võtaks veel mesotechi ja celltechi ja saturit ja batoone ja siis pumptechi et pumpi saada ja siis kuna need asjad ei ole vist veel eriti levind kegi eritit ei tea paneks stuffi otsast müüki ja rahajõmi ikka leiaks ja siis teeks 5000 hoopis 6000 tuhat ja siis ostaks 6000 eest sama stuffi ja siis teeks sellest 7000 ja siis kui see trikk enam läbi ei lähe ja rahvas algallikast võtab siis ostaks nedale selle kokkuaetud 100 000 eest päriseks valmis ilge laari mx pro40 ja micelaar ja nitrotechi erineavad maitsed muiudgi orange creemi ja teisi kreemisheike ja valgu kohepealt ja siis celltechi ja saturit kreatiinikohapäält. ja siis võtkas laari glutamiini kah ja veel midagi ja batooni ja siis keeraks räige treeningprogrammi peale ja siis oleks kapp ja saaks klubisse minne.
-
AutorPostitused