hugo boss
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hugo boss
Membervot selepärast kasutataksegi normaalset kreatinitoodet. puhas kreatiinmonohüdraat on jama. on plaju paremaid kreatiinitooteid nii monohüdraadi kui ka tsitraadi paasil mis annanvad märksa kõvema kicki ja ei ole mingi vett mis pärast välja urineeritaksetakse. siinsamas on tsitraati ja asju.
hugo boss
Memberaint nothing gonna beat nitro-tech või mx pro 40. ja hind tuleb ka odavam.
hugo boss
Membera mul juhtus niimoodi. läksin magama nitro-tech purk kaisus sest kodus on hiired. aga öösel ikka rsk üks sunnik suutis ma üra petta ja nitro-techi maiustada. hommikuks oli ta igatahes surnud… heitis hinge vaeseke. arvata on et nitro-techist. millest muust
hugo boss
Memberhugo boss
Membersul oli hea ema kes andis sulle korralikult süüa.
hugo boss
Membermxpro40 on nad sees
hugo boss
Membervot ongi. inimesed on nii naiivsed. mõtlevad et kui aga on lisandi nimes ”rasvapõletaja” siis on kohe nii et kütad aga kapsli sisse ja mugid teleka ees shokolaadi ja järgmine päev on ideaalviguur. pole nagu kuulnud et sellised imevahendid üldse olemas oleksid. rasvapõletajad on jah toidulisandid mis lihtsalt kiirendavad progressi kui trenn ja toitumine õige on.
hugo boss
Membersoovitaks kah pure wheyd. ja praega saad muscletechi nänni ka pealekauba. oln mingi kampaania.
hugo boss
Memberkust tead et kahaneb. kas on visuaalselt näha või ikka mõõdad ka. nimelt endalgi oli siuke lugu et no treenind ja aina kahaneb. ag see oli aint visuaaselt. siis ükskord ajasid lindi peale ja vaspee teema. lihas suurem ku iiial varem. ja seelle põhjuseks oli see et lihtsalt läksin tasapisi suurest söömisest rasva ja lihase piirjooned ja asjad mattsudi vaikselt rasva alla. et sain visluaalselt petekat.
hugo boss
Memberkas M.M mõtleb ikka head rasva või halba rasva? kuidas sobiks mingi maitea kala? seal on neid omega 3 vist päris tublisti sees. Äkki oleks kõige parem vers üldse kombineerida. Näit mingi kala ja kodujuust?
hugo boss
Memberma arvan et vorsti ei maksa üldse süüa. sõltub vorstist aga enamasti on siuke teema et 1 kg lihast tehakse 10 kg vorsti kus on sees igast sojamõllud ja kondijahud jne.
hugo boss
Membermõtetu teema ju. sesmõttes et ainult 750g ja niiii kallis. isegi nitrotech on odavam. võinäit iss completewhey. need hinna kvaliteedi suhtes iga kell etemad. vot see on tõsine ülemakstus.
hugo boss
Memberusud ka igast külaseppi. äkki keegi teeb sulle bugatti kah ise valmis. tähendab loe mida asjad sisaldavad ja siis nuputa kas ja kust saad sa kõik vajalikud ained ja kui need leiad siis sega kokku ja ongi olemas aga ma kahtlen et sa kõiki ained leiad. niiet jääb ära.
hugo boss
Membermiks sa wdgp taga ajad. sa saaad 1,6 kg mesotech praktiliselt sama hinnaga ju. eelmine kord ei saadn ise ka vastust küsimusele mida ja kui palju wdgp sisaldab siis. nimelt olin kahevahel. nüüd aga oli mesol soodus ja võtsin ära. kätte pole veel saand ja proovind pole aga kaldun arvama et ei pea pettuma.
hugo boss
Memberma arvan et sa ei tunne absoluutselt mingit vahet vähemalt rasvapõletuse osas.lugedes aineid mida toode sisaldab siis nagu plegi seal midagi ju. aga toitumine ma küll õhtul kelloksit ei sööks. äkki öösel ei tarbi ära ja läheb rasvaks or something.
AutorPostitused