hugo boss
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hugo boss
Membernalja nabani
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)) mis naerad M.M. huvitav milline sinu esimene dieet oli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>))hugo boss
Memberfitler teeb ja tooted midsa müüvad teevad samuti. mul on üks pilt kus arnold ise hoiab käes muscetechi purki. ainus asi saidi kujundus võiks parem olla. võinoh kärab küll aga veits algelise mulje jätab.
hugo boss
Membermida seal soomes head müüakse kah. äkki peaks ise ka tiiru tegema. äkki tuleb odavam?. muscletechi ka on?
hugo boss
Memberega kohe ei saagi midagi aru. puperdab ka veits või jätab paar lööki vahele. vanemaks saad siis taipad. saun on hea asi küll aga peale trenni kui niigi maa ja taeva vahel kõigud on ikka väga kurnav. no kui siis koraks läbi hüpata. iseasi muidugi kui sa jõusaalis rohkem jutustamas käid ja terve trenni peael vaid mõne seeriaga maha saad. sis jah poogen. siis pole ju väsindku .
hugo boss
Memberto don. mis sa sinna sauna ronid üldse. ära tahad tappa ennast vä. suht katus.
hugo boss
Memberega peab kõvasti sööma jah et korralikult taastuda. mõtetu niisama lusikotsaga mõõta neid valke. krt ise peaks ka rohkem sööma hakkama. teebki kohe kalkulatsioonid ära. mõtetu seal jõusaalis hantlit vedada kõi pärast asu midagi pole ja ära ei taasta.
hugo boss
Member2 kuu peale 1 suur nitrotech ja üks satur kaheksa. kokku mingi 1500 millegagi. seega valk + trikreatiiniveretäislööja 750 kuus. tegelt nitrotech saab natuke enne 2 kuud otsa. aga misjaoks sa seda glükoosi ostad? mis teed sellega. see ju mõtetu. enne trenn sööd seda või peale trenni?
hugo boss
Memberjõudu tuleb aga kas lihast ka tuleb. lihaskiud ikka kokku kasvavad pärast trenni?
hugo boss
Memberise olen proovind aint mesotechi toidukorraasendajat. see mis kaasa anti. mis seal siis oli. valku kiiret ja aeglast, siis süsivesikud aeglased, ja siis oli nomaitea selline rivi igast vitamiine ja mineraale et kirjuks võttis. siis oli aminohappeid, häid rasve, siis oli no ühesõnaga kõik trenniained mida hetkel tuntakse ja mis olemas on on seal vist sees. maitse oli oivaline. kreemjas.
milist soovititada ei tea sest rohkem ma selliseid nagu ei teagi. wdgp on kah vist midagi sinnakanti.aga kindel ei ole. ja muidugi ma pole eriti teadmiste kohapealt soovitaja tüüp. tean aint oma kogemsui mida olen proovind.
hugo boss
Memberütleme nii et ellu peaksid ikka jääma
hugo boss
Membereesti oludes ikka on küll pinge. nimelt pole veel sellist juhust olnud et tellin kuskilt eestist netipoest toote ja mingis jubinad antakse pealekauba ja lihtsalt niisama. muidugi mis see sheiker siis ära pole maksab väha jne. aga ikkagi lahe muarsut. et nagu ei olda mingid mega koonrid igast asjast 10 küünega kinni jne.
hugo boss
Memberhah sain just fitlerist tellimisega maha. maitea seal on ikka parajad pullivanad koos vist. nimelt tellisin ja tuli kinnitus kus oli ära märgitud et tellimusele lisati lisaks mesotechile ka veel muscletechi sheiker. ja põhjenudseks et miks oli pandud retooriline lihtsalt niisama
maitea kas tegelt tohtsin seda välja rääkida. äkki ma olen kuldklient. ma sealt juba roiplt ostnud. krt neil peab saha nagu sitta olema et jagavad. või siis rahvas ropuilt ostab. või variant kolm nad on homme pankrotis 
aga axerile et ma ei öelnud et ta mind rasvaseks tegi. ma ütleisn et kuidagi paksuks. no tegi kuidagi täidlasemaks ja lamedamaks lihased kaotasid teravust. nagu pehmemaks. no krt mina tean mis asi see on. äkki seepärast et seal ju vadakut vähe ja tekkis kvalieetse valgu puudus mida see kollageen katta ei suutnud ja sellest läksid lihased kehvemaks või mida värki. rääkisin lihtsalt oma kogemustest. ja pealegi ütled et ”seleta mulle” no ma nagu ei tunne sind et ära endast liiga palju ka arva. sulle ei kibele ma midagi seletama.
peace seltsimehed.
hugo boss
Membererit veel praegu on kampaani ju saad mesotechi peale kauba.
hugo boss
Memberno seal on see mõõdulusikas ka ikka suurem kui teistel. ei viitsi hetkel täpselt järgi vaadata aga üks laks on mingi kui õigesti mäletan siis 150g. seda ikka päris palju. ok aga kardad et lähed rasva? eiei sellest võid aint unistada. sul peab tavatoitumine ikka väga meeletult puus olema kui sa paarist sheigist päevas paksuks hakkad minema. aga lihasmassi tuleb. tähendab pouint on vist selles et vaata kui sa liiga vähe sööd sis ei ole energiat millest lihast teha ja väga täpselt enda kaolird paika panna et lihast saada ja mittte rasva minna käib üle jõu kui just mingi tippkulturist ei ole. ja sis ongi vaja parem rohkem kui vähem. ja sealt n-large II saad sa ikka odavava puraka. vaata nime juba. n-large II. kasva ruudus noh.
hugo boss
Membereinoh muidugi on. sa ju higistad vett välja. isegi niimoodi enne võisltust kaalu võetud. aga võistlemisest ei tuklnud suurt midagi välja enam sest koos veega läheb vist ka purakas ja energia. aga rasva sellega küll ei saa. mõni mingil põhjusel arvabn et paneb hästi soojalt riidesse ja rabeleb et siis rasv sulab kuuma käes parimin ära või ma ka ei tea?
-
AutorPostitused