hugo boss
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hugo boss
Memberarvan et veel odavam on osta mesotech. seal on veel rohkem asju sees ja ka maitse on tapvalt meeldiv.kreemjas. oi. aga seda ikka siis kui muidugi piisavalt mees oled ja maitsepärast kohapeal südamevapustust ei saa. siis läheb jah liiga kalliks kätte. no ühe korra saidki panna ju.
hugo boss
Memberüht asja tean veel. nimelt õla liigesed hakkavad hullu vatti saama. võibolla siis sobib no1 maitea. õla ikka ära tõmmad on kõik. läbi.
hugo boss
Memberjah arvan kah et katsu enne trenni jouda ja vaata kas vastu ka pead seal ja siis alles vaata toitumist. muidu korraga on liig suur pähkel pureda ja võid alal anda. ja pealegi kui sa sul praegu kaal ei muutu ja sa sinan trenni lähed siis sa ju hakkad päevas rohkem enegita kulutame kui enne ja sa kaal langeb juba ainüksi sellepärast. et kastu vast esialgu rohkem mitte sööma hakta ja trenni rohkem liigutada ja vaata oeeglist kas hakkab vaikselt polstrit kaduma. a ära trennigha üle ka pinguta. muidu tekib ainetset puudus kui hullustl tapad ja siis võid maitea maha surra.
hugo boss
Membera kust krt ma tean. ma pole pure whey iial proovind. pole isegi iseloomustust lugend. prolabist n-large II oli küll hea asi. see ka ainus mida proovind kui õigesti mäletan. ilge head maitsed ja segunes hästi. massi ka laksas. sellest prolabist ja poskist et nett suur ja lai. aga alusta siit http://www.prolab.co.uk/team.asp siin on kõik irjas. mingid inglismaa tsempoinid jne. kui nemad söövad siis kärab küll arvan. ja ärge muu eestikeele pärast pahandage. mauyl emakeel vene keel.
hugo boss
Memberühe asja võin ma sul küll kohe ära kummutada. nimelt selle süsivesikute ja valguasja. ja ka selle 5 h asja. olen kuulnud et sööma peaks iga paari tunni tagant. 5h on ülekoahekorra pikem kui paar tundi. seega paras põnts. ja ka selle et sa jõusaalis väga hullud lihased saab. sa oled naine. naised pevad ühe millimeetri lihasmassi juurdesaamiseks ka kümme aastat kangi murdma. aga mida ma ka tean.
hugo boss
Memberkrt maitea ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> olen vist kuidagi oma ütlemuisega kellelegi targa mulje jätnud. tegelikult pole seda teops mitte. olen samasugune jõusaalifänna nagu kõik teised. no keskmisest ikka teps kapim juba. olen kõvasti vaeva näind. aga ikkagi. et maitea kas nitrot võib peale poskiterni võtta. poksis on ju ka kaalud. äkki pärast ei mahu enam vanasee kaaluklassi ära. aga tean seda et inglismaal söövad meistrid prolabi tooteid aga ma ei tea kas midagi spetsiaalset või neidsamu valke ja asju.hugo boss
Memberok aga palju rahval tavatoidu peale läheb. toidulisandid on ju teatavasti päeva odavaim toidukord. seda ju päevas sheik või paar aga enamus on ikka tavatoit. igast kanalihad ja asjad elöu kirved ju. kas selliseid ka on kes päevas näiteks 10 söögikorda üritavad .
hugo boss
Memberaa ja üks pisikie pisiasi jäi ära märkimata. kasutan satuR 8 ja Nitro-techi ning rinnalt maks on suurenenud +7kg. lodan et see pole klihtsalt sellest et kasutan kõvasid asju ja et see ikka pärst jäb kah. samuti kaalun juba 87 kg. aga see olen mina ja see teistel kindalsti niimoodi ei ole sest mina reageerin käigele millegipärast väga hästi ja parem ongi ma ju nitroga arenen kiiremini kui teised kes muud söövad. ok võin isekas olla aga ma tahan ikka teistes põkim olla.
hugo boss
Memberronnie tõmbab jõudu päris mõnusasti. haige vend.
hugo boss
Memberneil on sitaks erinevus. hinnavahe, siis see kirus kmilega imenduvad., rohkem ei tea.
hugo boss
Memberise teen sheigi vahepeal kohapeal (mesotechi sachets mis kaasa pandi) ja vahepeal kodus enne trenni (nitro-Tech). aga pahaks küll ei lähe. (ei ole läinud) üks sheik on veel öösel nii et õhtal migni 10 paiku teen sheigi valmis ja siis mingi 2 paiku joon siis kui kusjonksi laskmas käin. et ei lähe niik ergesti kuhugi. ja kui ka läheb siis see kohe aru saada.
aga sellest whey 3 et see on ju reklaam naljaninad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kus on teaduslikud tõestused. iga tai kane tööte kirjelduses on et maailma puhtaim, maailma esimene, maailma parim. usute ka seda vä. nitro-techil on vähemalt millionidollari teaduslikud uuringud taga. purgi peal on kõik kirjas. et mõtetu on muscletechi reklaamis ja haibis süüdistada kui kõik ülejäänud on samasugused. tooteid peabki reklaamima ju. kuidas nad neid muidu müüvad.hugo boss
Membervean kihla et blatseebo
hugo boss
Membervali ikka mingi normaalne glutamiin. normaalne puhas glutamiin on absoluutselt maitsetu.
hugo boss
Membervot ei tea. aga mind huvitab miks ronnie colaman õhtul hilja friikaid sööb. kõik siin kardavad sellised asju õhtul nagu maitea mida. ja siis kui keegi sööb õhtul makarone mis minuarust teeb peaaegu sama välja on nalja nabani. ok makaron ja kartul on natike ikka erinevad asjad aga ikkagi süsivesik? ronnie teab vist midagi mida teised ei tea.
hugo boss
MemberUSA on järgi proovitud värk. USA oli hea aga nüüd mil liitusime EU-ga läheb sinna maksud otsa. ehk elu kirves ja nüüd langeb USA ära. enne oli jah tooted ise nii odavad et ladusid sinna samapalju transpoorti otsa ja said ikka normaalse hinnaga kätte. nüüd loa lisaks transpordile veel maksud kah. ja tillika võib ka saada. et raha maskad aga toodet hui näed. isegi bb.comist.
-
AutorPostitused