htilga
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
htilga
MemberLihasmassi kasvatamiseks pead sööma kindlasti rohkem ja aeroobse vast ikka ära jätma.
http://www.treenitargalt.ee/vastupidavustreening-ja-miks-see-on-kasulik/
aprill 18, 2013 at 11:41 e.l. in reply to: Uuring tarbija ostuotsustusprotsessi kohta toidulisandite näitel #341083htilga
MemberVastatud!
htilga
MemberKirp, aga meeste variant?
htilga
MemberHarjutuse saab alati kergemaks raskust vähemaks võttes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
MemberMuscle+, 1-2 dl pulbrit, see on siis 6-12 supilusikatäit pulbrit, mis sheikerisse läheb?
Küsin lihtsalt üle, sest seda tundub päris palju ja saab üsna kiiresti otsa.
Ja kui ma kuhjaga panen, siis võin kuskil 3-6 sl panna?
Mis shakerit kasutad? Kas shakeril siis pole mõõtühikuid peal?
htilga
MemberÕnnitlused!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
Memberhtilga
MemberAga kas liha peaks asendama sama kogusega, et kui on ette nähtud 100g sealiha siis asnedan selle 100g kodujuustu või 100g munaga näiteks?
Arvesse tuleks võtta makrotoitainelist väärtust ehk valkude, rasvade ja süsivesikute suhet.
htilga
MemberOleksid võinud eelmisse teemasse edasi kirjutada, paljudel jääb eelnev info saamata, et mida üldse küsitud on. Segaduse vältimiseks toon selle ise siia:
Tere! selline küsimus, et mul poiss võtab enne trenni ja peale trenni 30 grammi 100% Whey gold standard-it aga kuna ka tema alles algaja ei oska ta mulle täpselt öelda palju peaksin mina seda võtma. Olen 24a 55kg ja sooviks teada palju enne ja pärast trenni seda võtta!?
Seoses sellega vastasin, et see peab sobituma ülejäänud päevase toitumisega ning ütlesin, et peaksid selle välja tooma. Nüüd aga probleem: oled kirjeldanud oma päevast toitumist nõnda, et mida üldiselt tarbid, kuid samas tahad teada, et mitu grammi peaksid üht konkreetset asja tarbima. Need ühikud ei sobitu omavahel kokku ja seepärast ei saa ka täpsemat nõu anda.
aprill 11, 2013 at 7:15 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #340600htilga
MemberMa räägin ,et sisu on sama pakend teine. Lihtsalt pidasin vajalikuks sellele tähelepanu juhtida, sest esmapilgul on hoopis teistsugune toode välimuselt.
Väga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igaks juhuks küsisin. Varasem kujundus ja nimi oli minu meelest atraktiivsem, rohkem kliente paeluv (HT’Ri puhul). Kuna nimi viitab nüüd millelegi uuele (high protein vs. hard trainer), siis arvasin, et ehk tuleneb see asjaolust, et tootes on valgukomponenti veelgi tõstetud vms.htilga
MemberSa räägid osast, mida on vaja sobitada tervikusse. Terviku all pean silmas kogu päevast toitumist. Niisiis on vaja teada, mida sööd ülejäänud päeva lõikes, et anda täpsemat soovitust.
htilga
MemberKaal on kohutavalt väike. Kuna juba sööd nii palju kui võimalik, siis järelikult tuleb juues saada kaloraaž positiivseks.
Massi kogumiseks näiteks: http://fitshop.fitne…/Mass2%201,1kg/
Erinevad massilisajad: http://fitshop.fitness.ee/massilisajad/
aprill 11, 2013 at 6:59 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #340594htilga
MemberKas HRP’i sisu on ka kuidagi muutunud võrreldes HTR’ga või on muutus ainult pakendis?
htilga
MemberAsjalik tabel. Ehk viitsid seletada, mis vahe on neil vastupidavustel ja jõududel? Saan aru, et lihasvastupidavus tähendab, mitu kordust suudad teha ja maksimaalne jõud tähendab maksimaalset raskust, mida suudad tõsta. Aga mis need teised asjad on?
Vastavalt terminile on ju treeningu toime tabelis kirjeldatud?
htilga
MemberOskad öelda, kas eesti piimatööstusest pärinev naturaalne maitsestamata vadakupulber on sama, mis enamuse fancyde proteiinipulbrite koostiosa? Kuskil müüdi aga enam ei meenugi, kus.
Ehk leiad sellele lingi?
AutorPostitused