htilga
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
htilga
MemberKava enamvähem valmis ka, ainult see pudru jääb välja…kohe kuidagi ei maitse need pudrud:(
Sega puder valgupulbriga. Tõstab valgulist komponenti ja lisab head maitseomadust.
htilga
MemberKuidas üldse projekt 200 läheb?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
MemberMis oleks treeningu eesmärk?
htilga
Memberpalju peaks panema siis peale trenni, hera80, dextrot ja kreatiini koos?
palun öelge, oleks väga tänulik!
august 2, 2012 at 5:03 p.l. in reply to: III Eesti meistrivõistlused Athletic fitnessis – NB! Muudatus võistluse toimumise ajas! #321097htilga
Membermillal toimub emv kulturismis?
20. oktoober?
htilga
MemberNiisiis kasupoeg käis Tapal talgudel ja joonistas sellest ajendatult pildi?
MemberEi ole päris õige mõte taolises vanuses poisil sellise pikkuse ja kaalu juures soovida kaalukaotust, veel eriti sellisel määral. Miks sa tahad kaalust alla võtta?
htilga
MemberÄkki on pildil midagi doonorlusega seost? Või tahab kasupoeg arstiks saada?
htilga
MemberOk, pool vastust on olemas. Selle joonistas tõesti kasupoeg, aga miks?

Äkki see oli kodune ülesanne? Muidugi ma ei tea kui vana ta on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
MemberMa pakun, et see on ikkagi Imre lapse joonistus. Võsuke nägi telekast mingit poliitikasaadet, mis talle ei meeldinud ning seejärel pidas paberil kujundlikult nendega poliitilise sõja läbi. Pärast kinkis joonistuse isale nimepäeva puhul.
htilga
MemberFilmiga ei ole ka mingi seos. Nõustun, et pildil on kujutatud rämedad tapatalgud, aga milleks sellist pilti vaja on???
htilga
MemberTütre poolt joonistatud isale mingi tähtpäeva puhul.
—
Tütar jäädvustas isa (Imre) argipäeva
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>—
Kellegi tehtud tulekaart?
htilga
MemberUus Les Mills programm…

Uues progrqmmis on muusika jälle natuke parem kui varem. Teed siis meesteka ka kui uus programm peale tuleb?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 29, 2012 at 3:33 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #320800htilga
MemberKuidas põlvedega on? Teipimine aitas?
MemberKas tal nüüd nii väga kiire ainevahetus on. Pigem kulutab palju kaloreid jõusaalile oma rattasõitu veel kõrvale tehes.
Olen veendunud,et tema tasemega treener arvutas sulle sinu aktiivsusega sobiva kaloraaži välja.
Ütlesid, et ta pani sulle dieedimenüüsse rohkem süüa kui massimenüüsse. Aga kas sa üldse PROOVISID selle järgi toituda? Teistel sportlastel ongi dieedimenüüs mitu korda rohkem toitu, sest nad ei piina end ega jooksuta ainevahetust kinni.
Jep, see süsteem kipub tõepoolest nõnda töötavat. Kui ma laagris nägin 5 minutiks kaalunumbri 84 ära (toidust oli täiega siiber juba), siis kodus ma üritan hädaga seda 82+ hoida – numbrid tahavad ainult kaduda :S (samas ei saa kurta, sest jõudu tuleb ainult juurde, sealjuures pekki mitte).
Ma ise panekski selle igasugu dieetide tulemuslikkuse kapsaaeda, kui ei saada enam palju süüa ja igasugune toit on kärme nahavahele minema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused