htilga
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
htilga
MemberKrdi haige värk. Neljapäeval oli kehakaal 84 kg, reede õhtuks jälle 88 kg. Hetkel 87 kg. Usun, et kui täna terve päeva pingutaksin, siis oleksin õhtuks üle 90. Tegelikult kohutav

Ühel päeval võtad lihase arvelt juurde, teisel jällegi rasva arvelt maha – süsteem töötab!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
MemberMõletan ka jutte, kus räägiti, et peale lapse sündi läheb testo tase suuremaks ja isegi trennis tulemused paranevad… no ja õigus, pool aastat peale poja sündi tegin oma lamades surumise isikliku rekordi!
Sulle mõjus siis vastupidi?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
Member1 küsimus, kas keegi teab miks seda tehakse, mis see annab?? Enamvähem rõve ju, nagu mu naine ütleb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Fetišism
htilga
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> krt ongi mingi pisik küljes jälle…Tuleb enne magamaminekut tervendavat protseduuri korrata vist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, loodan, et homseks on juba hea, saab trenni siis, aga hiljemalt reedel tahaks ikka trenni jõuda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Krt immuunsüsteem vaatamata kõikidele lisanditele ikkagi dieedist vist natuke nõrk ja siis hakkavadki need igasugused pisikud külge, bussis ja koolis eelkõige
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Jokeri D3 on olemas?
MemberKusjuures just käisin meditsiinipunktis ja sain seda sama asja. Palavik oli täpselt 37 ja sellest nõme olla. Aga trenni tegin ära koos videoga
htilga
MemberNo ma ise ostan seda närimis C-vitamiini, 2-5g päevas tarbin
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Millist?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
MemberBussi peal muidugi ka väga palju rahvast, kes köhivad ja aevastavad, rääkimata ülikoolist :S…Sama jama siin. Pidevalt ümberringi tõbised inimesed.
Tuleb askorbiinhappe kogust suurendada. Soovitan:

Peaks olema puhas askorbiinhape, mitte selle L variant (mida enamus on ja millest imendub vaid ~10%). 20tk, maksab 4€, 1 tbl on 1g askorbiinhapet. Ei soovita osta sama asja punases pakendis, vaid just kollases.
htilga
Member31 inchi ehk 78,74 cm biitseps oli.
htilga
MemberEi aga päriselt, mis see põhjendus siin sellisele tehnikale tegelikult on? Nad ei saa ju päris “puuga-pähe” tüübid ka olla…
htilga
MemberAga hakka siis jälgima! Mina tegin täna hommikul 10 kätekõverdust

Üritad juba varakult vastast uinutada?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
MemberSee saab põnev võistlus olema! Ootan juba Pauli ja Imre rinnapäevade sissekandeid
MemberKaal päris väike juba, varsti kuivad päris kokku
Ma arvan, et kui 200kg suruda tahad siis pead küll jälle juurde hakkama võtma
??:”>Tehke Imrega mingi korraliku panuse peale võistlus, et kumb enne 200kg ära surub
MemberNeed on head asjad küll, aga röögatult kallid regulaarseks tarbimiseks.
Järelikult tuleb kodujuust kooli kaasa võtta. Mu meelest täiesti piisavalt mugav
MemberKuidas uue programmi esitlus läks? Rahvale meeldis?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused