htilga
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
htilga
MemberTükk aega pole meeste bodypumpi olnud, enam ei lubata teha?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 22, 2012 at 1:16 p.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #325026htilga
MemberKui suur päevane kaloraaz tuleb?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 22, 2012 at 10:08 e.l. in reply to: VII Innar Mardo Memoriaal: tulemused, pildid, kommentaarid #324999htilga
MemberPõhimõtteliselt saab siis sportlane vähemalt aasta krõbistada veel ja puhtana lavale tulla.
No tegelikult kui juba korra vahele oled jäänud (või üleüldse tarvitanud kunagi), siis ei ole ju korrektne enam kunagi sellest vormist kui puhtast rääkida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 21, 2012 at 7:52 p.l. in reply to: VII Innar Mardo Memoriaal: tulemused, pildid, kommentaarid #324942htilga
MemberSelle dopingukontrolli kõrge maksumuse probleemi annab ju vabalt lahendada nõnda, et vahelejäänu tasub kulud lisaks üüratule trahvile ise. Trahv tulekski ajada niivõrd kõrgeks, kuivõrd on seda rahastamiseks vaja, sh. ka negatiivsete proovide rahastamiseks (kamba positiivsete peale jagatuna vmt).
htilga
MemberKui teil seda saali nii perverssel ajal kinni ei pandaks, siis ma tuleks isegi homme trenni.
Pean siis kas Turu tn või TÜASKi kasuks otsustama ca 18.00st.
Arctic sport on näiteks 20’ni lahti
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 21, 2012 at 5:46 p.l. in reply to: VII Innar Mardo Memoriaal: tulemused, pildid, kommentaarid #324917htilga
MemberEks see vist nii ongi, et toidulisandite tootjad suunavad kulturismi. Selles mõttes on tegemist äriga 100 protsenti.
Kahe viimase väitega nii lihtsalt nõustuda ei tahaks. Mu meelest ei ole klassikaline tippsport ja tippkulturism juba seepärast võrreldavad, et erinevalt tippspordist ei ole kultursimis doping probleem mitte ühestki asendist. Doping ongi norm. Tippspordis leidub kindlasti ka puhtaid tippe. Kontroll on siiski vägagi range ja keelatud võtted nõuavad eriti kõva rahaeraldist, mida vähesed lubada saavad.
Kui reeglid kohustavad sportlast dopingut mitte kasutama, tuleb seda pidada normiks ning sellele vastavalt toimida.
september 20, 2012 at 4:44 p.l. in reply to: Siim Kelner Team FAST – kelner paks näitab vormi omg omg #324829htilga
MemberPäris korralikuks raskused läinud!
Nüüd enam rööbaspuudel kuskilt tunda ei anna?september 20, 2012 at 2:37 p.l. in reply to: Mr. Olympia 2012 (Phil Heath VS Kai Greene) video! #324818htilga
Member1. Phil Heath
2. Kai Greene
3. Branch Warren
4. Dennis Wolf
5. Dexter Jackson
6. Lionel Beyeke
7. Ronny Rockel
8. Shawn Rhoden
9. Roelly Winklaar
10. Cedric McMillan
htilga
MemberKui ma nüüd ei eksi, siis immuunsüsteem peaks teatud osas mikrofloora funktsioneerimisele tuginema (mida saab tagada teatud koguses õigete piimhappebakteritega). Vastasel korral pole väga ühestki sissesöödavast vitamiinist kasu. Right?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
MemberArstid panevad diagnoosi uuringute tulemuste põhjal, mitte eeldatava tõenäosuse järgi.
Kuna paljud need sümptomid võivad esineda ka teiste haiguste ja tervise seisundite puhul, siis ainult nende olemasolu ei kinnita täpselt haiguse esinemist. Täpseimat teavat annavad ikkagi laboratoorsed uuringud, s.o. homoonide analüüsid.
Et uuringule üldse saada tuleb kõigepealt ikka eeldada tõenäosust
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igatahes, kuna sümptomeid oli nii kilpnäärme ületalitluse kui ka alatalitluse osas (mida ma eeldan, et korraga ei esine), siis samahästi võiks suht iga haigust eeldada ja lasta just-in-case kontrollida.
september 18, 2012 at 5:17 p.l. in reply to: lihase taastumise edasijõudnutele. Palun targad juttu panna. #324677htilga
Memberkas on parem mõtte võtta lihasetaastumiseks pulbreid hera80+dextro või mutant mass (massilisandaja) või Serious Mass (massilisandaja) või Gain Bolic ?
Osa sõltub tervikust. Räägime sinu ülejäänud päevasest toitumisest?
htilga
MemberKirjutad, et oled loid ja uimane.
Peamine probleem oli ju see, et ta ei saa kaalu juurde? Kui seda kilpnäärme kaela ajada, siis peaks eeldama tõenäosust kilpnäärme ületalitlusele. Uimasus, loid olek on pigem seotud kilpnäärme alatalitlusega, millega kaasneb pigem kaalutõus.
htilga
MemberKuna muidu uue bodypump kava esitlus on?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
Member
Olimp vitamin & minerals, soovitan!
Tarbin ise ka seda aga ma olen alati kahelnud, et kas A-vitamiini sellega natuke palju ei saa?
-
AutorPostitused