htilga
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
htilga
MemberMiks mitte?
Treeningu periodiseerimine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
MemberSeega kui on võimalus, tarbiks regulaarselt aastaringselt?
Ei tarbiks.
htilga
MemberTäpselt nii ongi! Kusjuures erinevad kreatiinid toimivad täiesti erinevalt!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Millist neist soovitaksid?
MemberKui pikalt kreatiini sees hoiad tavaliselt? Isegi koolis öeldi, et mõttetu on hoida nii nagu pakendil kirjas on (ehk siis 2 kuud?) ja siis lõpetada. Põhimõtteliselt saavutab organism oma tipu ja siis kohe hakkab langema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jep, ma olen ise ka tajunud, et ikka kuid võtab aega enne, kui organism kreatiini tipu saavutab. Viimati oli vist ~pool aastat sees, hetkel mingi 3 nädalat väljas olnud ja seekord jõunäitajad lihtsalt seisavad (baasharjutustes), keharaskustega harjutustes isegi juurde tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Järgmisest nädalast uuesti kreatiin sisse.Kuidas ise toimid?
htilga
MemberKirjutad seda ehk pisut lahti?
Kreatiin jäi välja, jõunäitajad langesid pisut (samasuguse toitumise juures). Panin kreatiini tagasi sisse, sain tulemused tagasi ning tsipakese aja pärast ka progressi.
htilga
MemberMul on sama teema, et ma küll jälgin Imre blogi aga tihtipeale nagu pole midagi öelda. Kommenteerimine eeldab ju seda, et kuskil on mingi lahtine mõtteots. Need sissekanded on omamoodi tervikud kuhu polegi midagi lisada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Enda praktikas võin öelda, et osade lisandite puhul ei saa kasutamise ajal mingisugust erinevust aru, küll aga tuleb erinevus välja siis, kui enam ei kasuta.
Mul oli kreatiiniga nii, et hakkaksin saama selle toimest alles siis aru, kui see ära jäi

htilga
Member2. koht
november 3, 2012 at 1:26 p.l. in reply to: 2012 IPF World Men’s & Women’s Powerlifting Championships #328750htilga
MemberPalju õnne!!
Memberrasvad ongi kus ma praadin õlisid,ketsup,juust,piimatoodet(kodujuust ja piim on rasva peal ju )
Kus on monoküllastumata rasvhapped?
—
Toidurasvad peaksid katma 25–30% toiduenergiast, sh:- küllastunud rasvhapped ja trans-rasvhapped kokku mitte 10%;
- monoküllastumata rasvhapped 10–15%;
- polüküllastumata rasvhapped 5–10%, sh asendamatud polüküllastumata rasvhapped vähemalt 3% toiduenergiast.
htilga
MemberSelles osas tuleks ikka lapsevanematele sundkoolitus korraldada, siis hakkab nende toidulaud ehk muutuma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 30, 2012 at 11:07 e.l. in reply to: Maailma lõpp peaks käes olema, aga elame veel:-D #281735htilga
MemberSaab htilga poisi ka kampa võtta

Mulle sobib!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
MemberLas teeb Vähi platsi puhtaks! See on ju ainult hea. Mis meie eesmärk siis oleks? Toota massiliselt keskmisi? Minu arvates on ju vaid seda parem, kui meil on kohe konkurentsivõimeline inimene Eestit esindama saata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega Vähi järel teiseks jääda pole ju häbiasi…
htilga
MemberKui Matt Christianer on naiselik, siis ma söön oma mütsi ära, ma luban… Ka Imre Vähi puhul, kes sellel alal oleks ilmselgelt maailma top3-s, kui mitte top1.
Ka seda ega taolist asja ma pole väitnud
MemberEi taha küll riidu üles kiskuda aga:
1. Mõne negatiivse kommentaatori naine võistleb bikini fitnessis, mida on juba siin men’s physique-ga oma olemuselt samastatud.
2. Need kes siin negatiivsust üles kisuvad- saage endale samaväärne keha antud alal võistlemiseks…
…ja siis torisege
(Ei midagi isiklikku) aga küsige publiku (naiste) käest mida nad näha tahavad. Selge on ju see et mida suurem huvi ala vastu, seda suurem meediakajastus, seda suuremaks tõuseb ka huvi ja inimese kulturismist. Mida laiem on vaatajaskond, seda rohkem on sponsoreid jnejne.
Ma argumenteerisin vaid MP vastu. Selles suhtes, et kui ma ütlen, et MP on meeste bikini, siis sellega ma ei ütle viimase kohta midagi halba. See on umbes sama nagu kui mõnd meest naiselikuks näiteks kutsutaks, siis sellega ei mõelda midagi naiste kohta halba.
Negatiivsus on vaid sinu enda hinnang. Ma üritasin tuleviku üldpilti aimata selles suhtes, et millest oleks kulturismi osas pikas perspektiivis kõige rohkem kasu. Kui selleks on MP lisandumine, siis laske aga minna. Tõenäoliselt loed sa seda posti ka juba algusest peale negatiivse hoiakuga, millest seepärast vaid kriitikat tajud ja mistõttu asja idee arusaamisest midagi välja ei tule.
-
AutorPostitused