htilga
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 28, 2012 at 10:59 e.l. in reply to: Kuidas suhtub teie elukaaslane/abikaasa teie jõusaali? #333272
htilga
MemberPalju see jõusaal ikka aega võtab, mingi 4×1-1,5h nädalas.
Elukaaslast pole, aga vanemad ei suhtu hästi sellesse. Ütlevad, et mine jooksma
detsember 28, 2012 at 10:57 e.l. in reply to: Kuidas saada just sellist suuremat lihast ning massi #333270htilga
MemberVaidlen vastu. Kükk ja jõutõmme ehitavad väga hästi kõhulihaseid ja tugevdavad kerelihaseid. Kursavend tegi selle kohta bakatöö
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Viita sellele bakatööle
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Need peaks olema avalikult kättesaadavad.htilga
MemberNo mis jutt see siis nüüd on? Kes CXWORX-s ei käi, muutub lodevaks!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma lähen Vanemuise aastalõpuballile naisega. Kuupäev on liiga populaarne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(ma juba hirmuga kujutan ette mis järgmine teema pealkiri saab olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )htilga
MemberMuidu tuleks aga sellel kellaajal on juba 101 muud tegemist. Mõni vähem populaarsem aeg oleks parem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 23, 2012 at 10:27 e.l. in reply to: Honda spordikuulsuste jõuluturniir : Raigo ja Miku VÕIT #333024htilga
Member1. kergejõustik – Andres Raja, Mikk-Mihkel Arro
2. sõudmine – Leonid Gulov, Kaspar Taimsoo
3. raskejõustik – Mikk Raudsepp, Raigo Kuusnõmm
4. pallimängud – Martti Juhkami, Reimo Tamm
5. vormel – Kevin Korjus, Sten Pentus
6. Ujumine – Martti Aljand, Pjotr Degtjarjov
7. motokross – Priit Rätsep, Juss Laansoo (varus Indrek Mägi)
8. suusatamine – Timo Simonlatser, Kaarel Nurmsalu
htilga
MemberMillal Hr. Tilga lavapeale astub?
Ei astugi, mul pole seda vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
MemberVana kool! Eks paljud asjad on tahtejõus kinni. Usun, et kui keegi mingi hirmsa klotsi alla paneks, siis harjutaksin ikka väga põhjalikult ning kuu aja jooksul teeksin 50 lõuatõmmetki. Üle selle oleks juba keeruline, aga kui veel 5-6 kg alla võtta, siis ei oleks ilmselt võimatu

Selles suhtes, et võiksid ju möödaminnes AF MM kulla koju tuua?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
MemberMa ei saa aru, kuidas sul need tulemused kohe nii hullult paranema hakkavad, kui kasvõi natukene aega millelegi pühendad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
MemberTänud, seda ma tahtsingi!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Väga kõva tulemus juba!htilga
MemberNo näiteks Tallegg on kindlasti ohutum kui mingi OldFarmer. Kunagi ei saa midagi absoluutselt tagada, kuid šansid on ühel juhul kindlasti paremad
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 21, 2012 at 2:36 p.l. in reply to: Maailma lõpp peaks käes olema, aga elame veel:-D #332903htilga
MemberÄrist oled midagi kuulnud?
Mis sa arvad, kui palju ettevõtteid oma taskuid pungile ajasid igasugu maailmalõpu toodetega?

Ma kuulsin, et müüakse mingeid “maailmalõpu-tablette” neile, kel tänane päev pettumust valmistas või kes järgmist kuupäeva oodata ei jõua
detsember 21, 2012 at 7:13 e.l. in reply to: Maailma lõpp peaks käes olema, aga elame veel:-D #332865htilga
MemberMa lugesin, et maailmalõpp lükati 2013 veebruarisse edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
MemberNiisiis lisad video peale jõule?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
MemberVideot lõuatõmmetest!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 17, 2012 at 12:08 p.l. in reply to: Kes võidab Eesti Otsib Superstaari 2012 saate teie arvates? #332651