htilga
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
htilga
MemberSiin ei olegi küsimus, kas teema on mõistlik või mitte vaid selles, et kas on teiste kasutajate suhtes aus lubada ühel kasutajal varikontod, mis annavad märkimisväärse eelise igasugustel loosimistel, fittide kogumisel jms. Mitte, et see minu elu kuidagi muudaks, kui ma võidan/ei võida, aga samas peaks (või vähemalt võiks) olla võimalus kõigil võita võrdne. Vastasel juhul hakkab pidevalt võitma inimene, kes viitsib kõige rohkem kasutajaid teha.
Jah, ma saan aru sellest probleemist. Aga kas see teema on õige koht selle arutamiseks? Asjakohane oleks juhtkonnale järelepärimiseks kiri / sõnum saata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
MemberPraegu teete küll Hr Pajule ülekohut, täitsa mõistlik teema ju
MemberVastatud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Märkuseks lisaks seda, et oleks võinud toidulisandite valiku paremini läbi mõelda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
MemberTrenni ajal vast kõige asjakohasem. Mis ei tähenda, et sa ei võiks seda tarbida enne või peale trenni.
htilga
MemberKui jõutreeninguga seoses on tekkinud pikem paus, siis ei minda mitte veel spetsiifilisema kava juurde, vaid treenitakse mõnda aega algajate kava järgi (nt. jaotus üla- ja alakeha).
htilga
MemberProbleem on selles, et inimesed otsivad sinisilmselt lõplikku tõde ja omistavad üksikobjektidele jäävat, iseseisvat väärtust. Tegelikkuses on tõde (võib lugeda ka: teooriad) ajas muutuv nähtus ja kõik objektid on osa süsteemist, kus asjad saavad tervikuna paremini või halvemini toimida (mitte üksinda).
htilga
MemberÄkki kasutad vale tehnikat, mis teeb soorituse ebamugavaks? Konsulteeri kohaliku treeneriga, kes soovitaks harjutusi, õpetaks tehnikat
Member
jaanuar 21, 2013 at 10:15 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #329119htilga
MemberKuidas seal V astme saamisel oli. Õpilane pidi saama MMil esikolmikusse või maailmameistriks?
jaanuar 21, 2013 at 8:40 p.l. in reply to: Küsitlus minu uurimistööle kõikidele spordisõpradele #335380htilga
MemberVastatud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 21, 2013 at 7:20 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #335368htilga
MemberOhho! Sellest V taseme treeneri atestatsioonist tahaks küll täpsemalt kuulda!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu homseks, kindlasti läheb asi edukalt!
htilga
MemberMul hakkab küünarnuki juures üks väike lihas tõmblema siis, kui mul on meeles võtta Magnexit. Hommikul võtan, siis õhtupoole hakkab tõmblema, isegi nii tugevalt et segab magamajäämist ja öösel kui üles ärkan, siis ka tõmbleb. Järgmine päev hakkab vähemaks jääma ja kaob ära päeva jooksul, kuni järgmise Mg võtmiseni. Explain that.
Oled proovinud Mg preparaati vahetada?
htilga
MemberLäänes räägitakse juba, et hommikusöök on nagunii saatanast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda pulli tahaks küll lugeda, anna link
MemberMa arvan, et Janar Rückenbergile ei oleks see probleem.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Isegi sai oma kehakaaluga 80kg 51 kükki tehtud (ass to the grass). 51 selle pärast, et ei viitsinud enam kükkida ja mõtlesin, et teen ikka üle 50 ära.
Aga seal tehakse ~100x ja erinevas tempos, mis teeb asja eriti raskeks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
MemberVaataks isegi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas naist olen näinud, kes üle 20kg paneb…
Arcticus on see igapäevane nähtus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused