htilga
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
htilga
MemberMa usun, et pigem on asi süsivesikutes. Mul alati pärast trenni tund aega süda paha, vahet pole mis valk on.Võib-olla see, et treeninguga töötab sümpaatiline närvisüsteem ja siis kui toidu sisse võtad, hakkab äkitselt tööle parasümpaatiline.
Ma soovitaks Ultralife Lean Gaini proovida, no sellest küll ei tohiks paha hakata. Seda valku tarbides alati tunne, et paneks kohe paar sheikeritäit veel. Maitselt nagu selline mõnus sulanud maasikajäätis(“Vau!” jäätist meenutab).
Ise jätan ka sheigi paksemaks/kreemjamaks, siis parem.
htilga
Memberhtilga
MemberKusjuures ma mõtlesingi, et mis pull on, nagu koguaeg jooks vett ainult – kuskil iga tunni tagant kallad vähemalt pool liitrit korraga alla.
Aga siis teab, et kreatiinist… muidu olen seda olukorda stabiliseerinud näiteks apelisinimahla juues, siis ei pea koguaeg vee järele jooksma (tüütuks muutub pidev janu:D)
Viimasel ajal olen tihti ka öösel kuskil ~3-4 ajal üles ärganud ja siis korraga ~700ml vett sisse lasknud ja tunne kohe palju parem.
htilga
MemberBP kavade esitlustel võib tõesti Imret näha ühe sügavama kükiga. Ütleks, et tema mõni kükk tuleb juba sügavusele kuhu tavaliselt harju keskmist enam ei soovitata minna, et kogu saalitäis ka sealt aasta pärast tervelt välja astuks. Aga enamasti kipuvad eriti mehed laduma oma kangile suuri raskusi ja siis tulevad ja kaebavad pärast või pudenevad vaikselt trennist.Kuna Imre on tagasihoidlik, siis arvestades et mina olen Imrest lahjema muskulatuuriga pakuks ise Imre eest (las ta nüüd siis kinnitab või lükkab ümber
htilga
MemberImre, huvi pärast küsiks, et mis raskustega sa bodypumpis erinevaid lihasgruppe kütad?
Muidu, kas surumise osas see 200 ei jäänud kripeldama?
htilga
Memberhtilga
MemberSelline küsimus ka veel, et kui on tarvis panna 15g(1 spl) dextrot ja 5g(1 tl) kreatiini parema imendumise mõttes korraga, siis millega oleks mõistlik see segada? Näiteks piimaga, veega? Või loputab niisama suus segamini ja neelab alla?
htilga
MemberKreatiini võtmist alustatakse tavaliselt 5 päevase laadimisperioodiga, mille ajal kreatiini võetakse 20g päevas.Võta 5g enne hommikusööki, enne trenni, pärast trenni ja koos päeva viimase toidukorraga.
Laadimisperioodi järel võetakse 5-6 nädalat 5-10g päevas.
Pärast seda järgneb 2-4 nädalane paus kreatiini kasutamises. Iga annus kreatiini segada vähemalt 15g(1 spl) Dextroga. See parandab kreatiini imendumist kuni 50%!
Selline küsimus, et mille järgi te seda 5g tuvastate? Teelusika? (ilma-,kerge-,suure kuhjaga?)
htilga
MemberEsimeses postituses on
välja toodud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Samas ega seda kaitseväge ei tea, ajateenistuse jooksul sai nähtud üpris mitut modifitseeritud reeglit.
htilga
MemberEt kuskil vaakumis küll taastuspulbrit hoidma ei pea vist jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lihtsalt vaata üle, et mingeid veepritsmeid sheikeris pesemisest pole enne kui pulbri sinna seisma paned.
htilga
MemberMis see biitsa taastumisaeg on siis muidu kui ühe päeva vahelejätmisest ei piisa?
htilga
MemberTegelikult võiks algajale ju bodypumpi ka soovitada- seal saab inspiratsiooni jõusaalis tehtavateks harjutusteks ning saab hea üldfüüsise alla.
Kus jõusaalis käid muidu? Et on seal rühmatreeningu võimalusi?
htilga
MemberMis sul nende aastate jooksul muidu parim 3200m tulemus on?
Huvi pärast küsiks ka, et mis kohustusi sa kaitseväe ees kannad seoses sellega, et ohvitser oled?
htilga
MemberEt FitShopis on “Metal Pump” hetkel müüa? Mis hinnaklassis muidu? (1 doos vist?)
Muidu kiidan ise ka BodyPumpi. Olen juba üle kuu järjest käinud ja peaksin ütlema, et vormi tuleb paremini kui jõusaalis!
htilga
MemberMa vist peaks ka tehnika parandamise mõttes uuesti tegema või mis?
15.Henri Tilga – 21-aastane – htilga74 kätekõverdust
AutorPostitused