htilga
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
htilga
MemberTäiesti lõpp, miks te selle nii valusaks tegite? (1-ne vahe)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii, ja kas ma saan õigesti aru, et ühe nädala jooksul on aega seda veel üle teha?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
Memberno mina teen igatahes kitsa haarega rohkemAga miks sa siis videot ei tee siia?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ise jään ikka viimase video juurde, triceps pole nii võimas.
htilga
MemberTegelikult tahaks teada, et kuna täpselt see asi lukku läheb. Esimene võitja selgub küll 30. juuni ,kuid see ei tähenda ju, et 29.06 23:59 asi lukus on, või tähendab?
Üritaks nüüd päeval üle teha seda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
MemberAaaaggaaaaaa………. Ma saatsin ka info@fitness.ee
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga hea! Siis duellile minek vms
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eks näis mis puldis olevad inimesed otsustavadhtilga
MemberKui ühest teisest küljest veel reeglite kallal nokkida, siis video tuli saata aadressile info@fitness.ee, mis tähendab, et siia postitamine ei tohiks olla piisav. Mina saatsin veel enne südaööd
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga nüüd asi lukus ju ja rohkem ei tohiks juurde saada tulla?
Tavai, võiks küll kuhugi fitshoppi duellile
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis adrekas üleval ka ja tuleb kindlasti veel rohkemhtilga
MemberMisasja? Ma küll ei leia, et kumbki archangeli video tehnika poolest minu omast etem on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Et miks ainult mind kritiseerida ja teda esile tõsta sellisel juhul?htilga
MemberMul on ka tänasest jõhker bodypump ja jõusaalis rinnatrenn all, kuid tegin ikkagi video praegu öösel uuesti kui avastasin, et viimased minutid jooksevad. Nüüd öösel olekski ju tore hakata üksteist üle trumpama, hommikul oleks kõigil siin +10 sooritusele otsa.
Henri – 22 (aasta vahepeal juurde tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )87 või 88 kordust peaks vist olema, ära libisesin lõpus…
Video:
htilga
MemberMis kellani on aega homme (30.juuni) kätekõverdusi teha?
htilga
Member$13.99
htilga
MemberÄkki mingi usakad katsikul või soolaleival?
htilga
MemberKas sellel facebookis RSVP ka on? Keegi võiks teha kui pole
htilga
MemberKas see “work-out” on omalkäel või kellegi juhendamisel?
Siia võiks Imre bodypumpe ka sisse susata
htilga
MemberLehmapiim vs sojapiim/riisipiim/mandlipiim (…)
Et kuidas kommenteerite? Mida oleks siis asjalikum kasutada treeningeelse pudru valmistamiseks, vahel pärast trenni sheiki lisamiseks ja niisama joomiseks lihaskasvu/-taastumist silmas pidades?
juuni 16, 2011 at 7:20 p.l. in reply to: Tunne Eesti tegijaid: Rainer Neemsalu ja Taavi Merisalu #306008htilga
MemberMnja, korralik seljatrenn! Ehk see kuskil siin kirjas aga huvi pärast küsin, et mis sul selle jõutõmbe, küki ja rinnalt surumise max näitajad on?
htilga
MemberAga mis põhjendusel see Eestis keelatud on muidu?
AutorPostitused