htilga
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
august 8, 2011 at 11:42 e.l. in reply to: Oti Sepik ja Oti Vormi Leib – saadaval kõikides Prismades! #309828
htilga
MemberMis nendest toodetest saanud on? Mul küll pole kuskil silma hakanud.
htilga
MemberEndal 90% ulatuses täpselt sama igapäevane põhitoit!
htilga
MemberVäga vinge! Kohati oli mõnda punkti lugedes enda äratundmismomente
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidu, mul tekkis huvi mõttes selline küsimus, et mis eeldustel keegi Team Fasti saab ning mis kohustusi / privileege see endaga kaasa toob?
Õnnitlused!

htilga
MemberSuper tulemus ikka! Palju õnne mõlemale
htilga
MemberSai täna hommikul Imre bodypumpi proovitud, väga hea vaheldus tavalisele rutiinsele kavale!
Julgen kõigile soovitada, eriti hea on seda jõusaaliga kombineerida
“>htilga
Memberreaalselt mul ei läinud ükski kord see alla veegA:D ainult piimaga:pBanaani-šokolaadi hera on maitselt üks parimaid ja seda ka veega.
Lahustub vägagi hästi, selles osas on ainult promixiga probleeme.
juuli 29, 2011 at 8:40 e.l. in reply to: Janar Rückenberg: “Live for nothing or die for something!” #308965htilga
MemberHakkasin just mõtlema, et see lause ise “Live for nothing or die for something!” on veidi vigane… Et mis on nothing? Elu ei saa ju olla nothing… Mõni elabki for “NO-THING” just for LIVING ja see ei saa ju tegelikult olla mitte miski, see on eluga rahus elamine elamiseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
krt isegi vanat parmu prügikasti kõrval ei saa ju nimetada inimeseks, kes ei ela millegi nimel, tema jaoks on see nt. alkohol – mille nimel elada.
Eks nõnda annab tegelikult misiganes lause kallal norida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Alusvundamenti ei ole mõtet nõnda tükeldada. Oluline on see emotsioon ja idee, millega hr. John Rambo meile selle mõtte edasi andis, et selle najal siis edasist argumentatsiooni arendada.juuli 29, 2011 at 8:05 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #308953htilga
MemberKui tuleb augustis uus Fasti Pre -Workut , soovitan seda ka proovida – ise kasutan ja julgen soovitada, lakasb hästi. Olen ka ise vaatamata dieedile uuesti raskusi üles saamas.Soovitan ka proovida, silmnähtavalt jõuab rohkem!
Eriti hästi laksab see koos MetalPumpiga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 29, 2011 at 7:49 e.l. in reply to: Janar Rückenberg: “Live for nothing or die for something!” #308949htilga
MemberSelline ütlus on, et ” Rikas ei ole inimene kellel on palju raha/väärtust vaid see kes oskab palju rõõmu tunda sellest, mis tal juba olemas on.”Tegelikult on see hea omadus – elada nii, et kõik on chill, oled rahul sellega mis on ning happy happy joy joy….
Kahjuks meeldib paljudele aga oma elu keeruliseks elada…
Kõik oleneb inimese enda eesmärkidest ja sellest, mida keegi tegelikult ise soovib. Tegelikult ei ole ju mõtet teiste üle pead murda, et miks küll keegi midagi nii või teisiti teeb / defineerib. Tähtis ikka, et ise rahule jääd
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja rikas on inimene täpselt selliselt, kuidas keegi seda sõna enda jaoks mõistab. Mulle meeldib ka näiteks vahel oma elu keeruliseks ajada, kuna see on vahend millegi kõrgema eesmärgi tarvis.Jah aga mõtleme ka näiteks vaimse suutlikuse või siis intelligentsi peale.vastavalt sellele ka tehakse valikuid.Väga lihtsa mõttemaailmaga inimene võib leida mõtte väga pisikestest asjades.enamus rühib läbi elu mingite eesmärkide poole kuid unustavad tõeliselt elada.elatakse homses päevas,kunagi pole aega NÜÜD ja PRAEGU.
Arvan,et ükstaskõik kui kõrgeks me oma sihte ja vajadusi ka peame,tegelikult vegeteerime me niikuinii kõik siin maamunal,oleme pisikesed sipelgad oma asjadega,kuid tahame neid ise jõle tähtsatena näidata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vastupidi, nn. lihtsa mõttemaailmaga inimene just ei leia mõtet või rõõmu väikestest asjadest. Väikestest asjadest ehitamegi suure ju.
Ja järgmise lausega argumenteerid ju iseendale vastu. See “nüüd ja praegu” elamine eeldabki igapäevaselt väikestest asjadest rõõmu tundmist. Kui meil on kaugem siht silme ees, siis saame tunda ka rõõmu igapäevastest pisisammudest selle poole. Vastasel juhul võib tekkida mõte, et “milleks ma seda teen?”.
Mulle tundub,et elus valitseb lihtsalt tasakaal,mõelgem mis juhtus kui kõik ühelhetkel tahaks saada PARIMAKS kulturistiks,programmeerijaks,sõjaväelaseks või tont teab kelleks veel:)tekiks täielik kaos.kõik kukuks kokku ja laguneks.
Seda nimetatakse konkurentsiks. Ei lagune midagi
juuli 28, 2011 at 6:54 p.l. in reply to: Janar Rückenberg: “Live for nothing or die for something!” #308908htilga
MemberTeadupärast on eneseteostus kui vajadus Maslow’ püramiidi kõrgeim aste. Suurem osa inimesi on lihtsalt saanud lapsepõlves ühelt või teiselt poolt hoope ning on seetõttu eelnevate tasemete juurde kinni jäänud, mis tingib vastavalt kinni olevale tasemele teatud kompenseeriva käitumise. Nõnda võibki mõne inimese käitumist vaadeldes imestada, et “miks ta küll vaid sellega rahuldub?”.
htilga
MemberKorralik video!
Muidu, need koolitusmaterjalid võiks laagris osalenuile e-maili peale saata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
MemberVäga hea ja meeldejääv laager oli, kindlasti oli kasuks edasisteks treeninguteks!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Soovitan kõigil kõhklejatel järgmisel aastal kohale tulla!
Kindlasti tahaks järgmisel aastal ka tulla, kuid nii pikalt ette ei saa midagi 100% öelda. Aga eks üritan ikka tulla ja siin veel teisigi kaasa meelitada.
htilga
MemberNo ja kuidas mõjus??Kuna enne keefiriperioodi ei tarbinud ma midagi peale jõusaalis käimist(sest see oli alguses ja polnud veel erilisi teadmisi), siis vahe oli ikka märgatav
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tundus, et taastusin kiiremini ning massigi tuli natukene juurde.htilga
MemberMa arvan, et iga kuu kava vahetamine annab parema tulemuse kui pidevalt sama järgi teha.
Lihas harjub pidevalt sama järgi tehes vaikselt ära. Samuti ei leidu ju kaht harjutust, mis 100% ühtmoodi treeniks – alati on ju kasvõi väikenegi erinevus.
htilga
MemberMul on mingi eriti kõva valge kitli hirm vist. Arsti juures vabalt saan pidevalt 160/80 ja suuremaidki tulemusi. Kodus mõõtes üle 140/70 ei ole olnud. (Asi ei saa olla ka seadmes, sest vahetasin randmelt mõõtva seadme käe ülaosast mõõtva seadme vastu.) Arstlikus komisjonis oli miskine 190/80 vererõhk. Tunne oli tõesti kohutav ja tundsin kuidas iga passitud tunniga olukord hullemaks läks. Sain enda pikenduse ära ning tulin sealt tulema. Kodus mõõtes oli tunne jälle hea ja 136/74 .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
/Lisan veel, et jooksin hunniku arste läbi – Vere- ning uriiniproov korras,EKG korras, koormustest korras (mööndusega, et vererõhk tõusis kiiresti jälle seal arstide pilgu all. Tundsin peale viite minutit jooksulindil üsna kehvalt – trenni tehes pole sellist asja kunagi esinend.Jooksen korra nädalas 10km ~50minutiga), röntgenid ning ultrahelid neerudest ning südamest/kopsudest korras. Arst soovib ikka medikamente kirjutada. Ise olen skeptiline nende suhtes, sest vererõhku need ei muutnud. Arst aga väidab, et vajalikud. Sügisel vahetangi perearsti. Ehk on abi.
Mul oli ka kunagi see “valge kitli” sündroom ning kodus ja arsti juures mõõdetud näitajad erinesid ikka päris palju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused