htilga
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
htilga
MemberJõusaali duširuumis teise onu varbaveest seene saamine on täiesti reaalne.Selleks peab ka endal mingi väike haavand vms olema vist, et vastuvõtlik olla?
htilga
MemberTeil peaks olema seal täitsa Ok jõukas vist. Kas sa ei saa seda üldse vabal ajal kasutada?Reeglina selline luksus SBK ajal puudub
august 17, 2011 at 6:42 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #310555htilga
MemberLugesin postitust ja mõtlesin, kas on infot, mida lisada. Ei ole hommikuti just kõige tähelepanelikum inimene, aga ei leidnud viidet, millisel saarel üritus toimub
, seega täiendaksin – seminar leiab aset HIIUMAAL, Kärdlas, Nuutri 21 aadressil asuvas spordihoones Mängude Maja (Mängude Maja jõusaal leitav ka fitness.ee klubide andmebaasist). Tuleb kindlasti väga asjalik üritus.Ma sain ise esimese hooga kuidagi valesti aru, et toimub Tallinnas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei aga selles suhtes on jama, et Tartust ei liigu isegi bussi Kärdla suunas. Keegi autoga ei liigu Tartust sinna? Võiks eraldi teema selle koolituse kohta olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
MemberEsiteks ma soovitaks sul Dietmixi millegagi välja vahetada. Näiteks HT-R’i on päris hea taastumiseks.
htilga
MemberAga ära vast nüüd järsult ka tarbitavat kcal hulka rohkem kui kahekordista.
Ma arvan, et peaksid samm-sammult selle tühimiku vaikselt täitma
htilga
Member
Kui palju sul seda kraami on lubatud kapis hoida?
htilga
MemberMa arvan, et ta loodab, et ega ei lähe halvemaks?
htilga
MemberMa arvan, et 185cm pikkuse juures võikski korralikult treenitud mehe kehakaal jääda kuskil 93kg juurde (lihas ka ju kaalub ometigi). Nüüd tuleks trennis käimise eesmärk ümber mõtestada jõunäitajate(või vastupidavusnäitajate) suurendamisele (nt. sead eesmärgiks, et sel kuupäeval tahad kükkida / suruda vms jõuda mingi teatud raskusega).
Või on sul mingi number silme ees, mille suunas soovid ilmtingimata liikuda?
htilga
Membermure on mul selles, et mu enda nn töötatud kava toimis, aga see suurenes ajapikku ning harjutusi tuli juurde ning tulemuste nappusega ei saa ka kurta, selles kavas on harjutsi vähe. Ise tegin kindlale lihasgrupile vähemalt 2-3 erinevat harjutust ja tänu sellele veniski trenn liiga pikaks. Minu ainuke mure on selles, et kas see kava “toidab” mind piisavalt. Ilmselt selle kava võlu ongi sellle tegemises, täpsemalt siis seeriates ja kordustes?Jaota lihasgrupid päevade peale ära?
htilga
MemberVõtan 5g siis? Ja kas lisan väheke ka dextrot või pole mõtet?Jah, võta 5g ja lisa 1 spl. dextrot.
august 15, 2011 at 2:27 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #310347htilga
MemberHakkan tõsiselt kaaluma tulevikus Tallinnasse ümberasumist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas selle eest saab ka koolitustunnistuse ja mitme tunni ulatuses?

Vaatan, et see sarnaneb ka 9.-11. sept toimuvale EKFL-i koolitusele.
htilga
MemberAga mida ma peaks annustama nendel päevadel, kui trenni pole. Kas võtan samuti kõike ja mis kogustes ja mis aegadel?Trennivabal päeval valku vist väga pole mõtet manustada, kui just tipptasemel ei treeni.
Kreatiini manusta ehk üks kord trennivabal päeval.
htilga
MemberMiks valku ei võta? Kui kreatiini mitte võtta, siis ka ainult glükoosi?Glükoos on siinkohal kreatiini paremaks imendumiseks.
htilga
MemberKas sind selline 10-sendine huvitaks?

htilga
MemberNiikaua, kui sul on kavades 15, kahekümne ja enama kordusega kükid sees (aga ka muud suurt osa kehast koormavad baasharjutused), niikaua pole südame pärast tarvis küll muret tunda
. Kui oled teinud kunagi 20 – 30 korduselisi kükiseeriaid, mis võiks mitte küll igas trennis, kuid siiski päris regulaarselt menüüs olla, siis tunned, kuidas “pump” töötab, veri käib kenasti läbi ja on vaja omajagu vastupidavust, et sellise pika seeriaga üldse maha saada.Väga hea, siis ma võin bodypumpis käimist aeroobseks treeninguks nimetada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas pead silmas, et see on küsimus:*** Mis vahe on, kas treenida kõik 5 seeriat ühe raskusega, näiteks 5 x 5, kõik 5 seeriat viieseid 100 kg – ga või seeria seerialt püramiidida, näiteks 70 kg – 5x; 80 kg – 5x; 90 kg – 5x; 100 kg – 5x; 110 kg – 5x??? Seda on minult väga palju küsitud…ausalt ma ei tea mis vahe on!!! Minul on sama raskusega seeriaid tehes oluliselt parem progressi järgida. Kas teie teate mis vahe on kas teha kõik seeriad sama raskusega või püramiidida???
Ja see vastus:
*** Kui teid huvitavad jõud, aga ka plahvatuslikkus, kiirus ja hea hüppevõime, siis ärge jätke baasharjutusi ja kordusvahemikku 1 – 5 pikemaks perioodiks (üle 2 – 3 nädala) oma treeningplaanidest välja.
???
Põhimõtteliselt küll, päris otse need ei lähe kui küsimus ja vastus kokku aga enam-vähem.
Et vahe olekski siis ju püramiidiga treenides selles, et annab tõusta kõrgemate raskusteni(mistõttu ka kordused vähenevad) ja mis (1-5 kordused) tingib plahvatusliku jõu/absoluutse lihasjõu treenimise:) Tehes aga kõik seeriad sama raskusega ja näiteks 8 x 8 treenime lihtsalt lihasmassi.
AutorPostitused