htilga
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
htilga
MemberKuidagi väga kesine menüü, ma söön tegelikult päris tihti korraga ka rohkem. Samas toitun päevas ikka 4-6 korda (vähemalt üritan).
Laienda valguspektrit ning too kasulikud rasvad sisse!
september 27, 2011 at 5:47 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #314862htilga
MemberVorm on nii teravaks läinud, et vabalt võiksid kohe lavale minna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> täiega tubli oled
imetlusväärne sihikindlus!htilga
MemberNii et nt. biitsa ümbermõõdu järgi on võimalik raskusi arvutada?Päris huvitav mõte, muidugi on siinkohal statistilisi näitajaid veel vaja – esimesena tulevad pähe rasva% ja lihasmassi osakaal aga eks neid ole veelgi.
htilga
MemberSeminaridest on ikka meelde jäänud, et lähtuvalt teadusuuringutest ei ole tribuluse puhul fikseeritud positiivset mõju ei testosterooni taseme ega jõunäitajate osas.
Imre, sa oled nii energiline ja täis motivatsiooni, et sulle võiks vabalt platseebot ka anda ja jõudu tuleks palju rohkem juurde, kui teistel vendadel õige kraamiga
htilga
MemberProovi vahelduseks rühmatreeninguid- näiteks bodypumpi. Seal tehakse koos trenni ja ei ole aega masendusse sattuda. Igal juhul edu ja julget pealehakkamist!
Täiesti õige!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> olen ka ise sealt motivatsiooni saanud. Teinekord saab hommikusest bodypumpist energia terveks päevaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
MemberNeed valu vaigistavad asjakesed ei kaota ju probleemi ennast?
Külasta mõnd massööri, teeb ehk asja korda
htilga
MemberEsimene küsimus oleks: mis on su eesmärk, mille nimel sa soovid treenida?
htilga
MemberKõlab tõesti maitsvalt
Spinati – munarull
htilga
MemberFitshopis olen ma ikka pühapäeviti või reede õhtul. Põhitöö on mul Kaitseväes… Seal mul erilist süüa ei ole
Tegelikult oleks põnev teada, et milline su põhitöö välja näeb. Kui see just riigisaladus pole
MemberVeel arvamusi?
htilga
MemberKodu on kõige ohtlikum koht dieedi ajal- just seal võib nõrkuseuss sisse pugeda ja kaotad enesekontrolli ning hakkad koos perega sardelli ja pizzat sööma! Selles suhtes, et midagi sellist meil elamises ei olegi, aga isegi tavalise rasvata toiduga võib vindi üle keerata. Eile mul tööl ja trennis ei olnudki mingisugust sööki kaasas ning sellega olid ka sillad põletatud. Söömine on üks ajaviite vormidest kuigi me teinekord ei taha seda endale tunnistada
Aga tööl on ju kõik riiulid valku ja batoonikesi täis, kas need ei isuta?
Memberhttp://fitshop.fitness.ee/Massilisajad/0/readmore/75/
2 dl pulbrit 4-5 dl piima või veegahtilga
MemberAbiks oleks kui kirjutaksid lahti oma praeguse süsteemi, mille alusel jõusaalis käid ja mida teed. Sellest lähtuvalt saaksime korrigeerida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
Member(sh. spinat, millest vist pean pikemalt rääkima)Oleks huvi küll
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 21, 2011 at 11:43 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #314109htilga
MemberMilline nende kahe viimase maitseaine hind muidu on?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused