htilga
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
september 29, 2011 at 2:02 p.l. in reply to: Toidukordade sagedus, valgu kogus, imendumine ja mõju #315144
htilga
MemberPalju jääb valku omastamata:
0,8g / 1kg puhul jääb omastamata 14%
1,8g / 1kg puhul jääb omastamata 25%
3,6g / 1kg puhul jääb omastamata 54%
Järelikult on optimaalne ~2g/ 1kg tarbida.
september 29, 2011 at 1:38 p.l. in reply to: Liigselt lõugu laksutanud Eesti jõutõstja sai karmi karistuse #315140htilga
MemberPõhimõtteliselt ei tohi ta ju sellel ajavahemikul lihtsalt midagi rohkem öelda, võistelda ikka saab
htilga
MemberMina olen seni suutnud nõnda terve püsida, et vähemalt 3x 200mg C-vitamiini päevas. Lisaks veel hommikul ja õhtul 1 tl mett.
htilga
MemberMõistlik peaks olema Mölleri kalamaksaõli 1 tl päevas, või mis?

http://www.tervisepood.ee/detailid.php?639
Apteegis tahtis müügiagent kalamaksaõli kapsleid pähe määrida ettekäändel, et kapsel jõuab korralikult makku aga õli läheb osaliselt kaduma – kõlab mingis mõttes loogiliselt aga ma eelistaks ikkagi seda Mölleri õli pigem. Mis arvate?
september 29, 2011 at 1:23 p.l. in reply to: Toidukordade sagedus, valgu kogus, imendumine ja mõju #315137htilga
MemberOptimaalne on ühe toidukorraga anda 30-40g valku.
Iga valgukoguse puhul omastab keha sellest teatud osa(suurema koguse puhul omastab vähem, väiksema puhul vähem), muidugi võib ju alati keha kalli kraamiga kütta.
Põhimõtteliselt peaks nii olema, et päevas läheks valku vaja 2g / 1kg , rasva 1g / 1kg. Ülejäänud kcal hulk ammuta kust-iganes (muidugi järgides tervisliku toitumise põhimõtteid – pigem vältida loomseid rasvu ja igasugune süskar ka kõige õigem alati pole – üldjuhul aeglaseid, peale trenni võib kiireid). Sellisel juhul töötab ka 3 tunni reegel.
Muidugi on siin ka mõni teisitimõtleja, kuid üldise tõe järgi peaks nii olema.
htilga
MemberMina olen teinud aastaid varahommikul bodypumpi kl 07:30 ajal ning söögiisu on tulnud alles paar tundi hiljem. Eks kõik sõltub harjumustest ja eesmärkidest.
Kui ma ise 7:20 bodypumpi lähen, siis olen alati kõhu enne täis löönud – 100g täisterakaerahelbeid(250ml piimaga, moos), 3 muna, paar võileiba(juust, sink, tomat). Ja peale trenni jälle nälg majas. Aga eks see sõltu vanusest ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 29, 2011 at 9:27 e.l. in reply to: Peavalu trenni ja pingutuse ajal või järel, pingepeavalu #315086htilga
MemberOmast kogemusest mainiks veel seda, et tihtipeale on konditsioneer jõusaali nii külmaks teinud, et seda õhku sisse ahmides tekib ka vahel kerge peavalu.
htilga
MemberVesilahustuvaid vitamiine ei ole ka mõtet mistahes kogustes tarbida, kuna üleliig viiakse organismist nagunii uriiniga välja, siis miks toota kallist uriini? Ravimifirmad rikastuvadki lollide arvelt.See on juba loogiline järeldus (et on teatud SPK ja et tuleks selle järgi tarbida), rääkisin lihtsalt põhimõttest
htilga
MemberLinkJuba 50 aastata tagasi leiti, et suur kogus tursamaksa õli koerte dieedis tõstab nende suremust 20 korda.
Rasvlahustuvaid vitamiine peabki täpselt koguse järgi tarbida, suurtes kogustes tarbimisel võibki tekitada probleeme.
Vesilahustuvaid vitamiine võib seevastu mistahes koguses tarbida.
htilga
Memberzyzz kasutas steroide
htilga
MemberPäris ühekordse mõõtmise alusel üleüldist järeldust ei teeks ju
htilga
MemberSa oled ikka päris varajane, tuled tihti sellisel ajal üles või tegi KSK mingi üldööõppuse?
htilga
MemberAga milline oli siis katse tulemus?
htilga
MemberNo kui kala kohe kuidagi alla ei lähe, siis tuleks vähemalt mingi vastav toidulisand seda asendama vaadata.
september 27, 2011 at 6:36 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #314884