htilga
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 2, 2011 at 4:12 p.l. in reply to: Mu toidukava, komenteerige. Mis puudu või mida liiga palju. #315574
htilga
MemberAga miks sa neid kuivainena ei kaalu?
Võiksid ka enda andmed lisada. Muidu ei tea ju, et millisesse mootorisse see kütus läheb.
Kasulikke rasvu ei jää nagu menüüs silma

htilga
MemberJärgmisel aastal kindlasti sääsevõrk kaasa, varakult juba kotti ära. Teistel jällegi haamer vms vaja kaasa võtta, et aken üldse lahti käiks

htilga
MemberEsimene FitCamp2012 loos peaks olema juba toimunud, või jääb see esmaspäeva?

htilga
MemberMa ei kahtleks nende teadlaste mõistuses, pigem motiivis. See on ju lihtsalt hea ettekääne, mille pealt jällegi raha korjata. Lihtsalt ma ei usu, et siinkohal prioriteet rahva tervis oli.
htilga
MemberMis siin ikka enesekriitikaga peale hakata, ega keegi ei taha ju halba soovitada

Lihtsalt igaüks jagab teadmisi vastavalt oma pädevusele ja asjatundjamad korrigeerigu

htilga
MemberSöö päevas kindlasti vähemalt 5 korda. Treeni jõusaalis ikka kõike lihasgruppe, tee kõrgete korduste ja pikkade pausidega jõutreeningut, kuna tegeled ju rattasõitmisega. Peale jõusaali võta 2:1 süsivesikud, valgud. Kui sööd vähem kui kulutad, siis lihas ei kasva. Edu!Tegelikult on kõrgete korduste puhul tegemist vastupidavustreeninguga. Sellisel juhul peetakse sobilikuks 3:1 (süs., valk).
htilga
MemberEeldades, et taban su mõtet… “kuivatamine” ei pea olema ilmtingimata jõusaaliga seotud, tuleb lihtsalt olla kerges energiadefitsiidis (optimaalne ~10%).
htilga
MemberRinnatrenn ühel tüübil97×15
127×10
147×8
157×6
160×4
Raskused tõusevad imelikult. Samas nt järgmine kord teeb nii
95×13
115×12
145×8
150×7
175×3
Ei ole ju nagu arengu üle kontrolli, kui võetakse raskus nii nagu jumal juhatab. Samas kui vaadata, siis teevad paljud nii
😮
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aju tuleb ju üllatada.
september 30, 2011 at 7:23 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #315315htilga
MemberVäga jõhker, mis raskused teil ikka üles lähevad!

Ei kujuta ette mitu aastat selleni treenimine aega võtab.
htilga
Memberaga miks mõned võtavad nt sellise raskuse millega jõuavad 10 korda ära teha, siis lisavad raskust tunnetuse järgi ja teevad 7 kordust, siis võtavad suurema raskuse ja teevad 3 kordust
. Vaatan mõne blogit ja pea kõikidel on nii. Nii ei ole ju arengu üle kontrolli, kui lisad raskust tunnetuse järgi ja teed seeriat nii kuidas jõuad. Loodan et oli arusaadav 
Absoluutse jõu treenimiseks tehakse kordusi vahemikus 1-5, lihasmassi kasvatamiseks 5-15, vastupidavuse arendamiseks 15+
Raskuse valid nõnda, et jõuad vastava korduste arvu puhul ~80% suutlikkuseni, viimase seeria puhul suutlikkuseni. Siit tulebki loogika, et miks mingi raskus valitakse.
htilga
MemberNo c’mon, see lihtsalt kõlas (mitte ei tundunud) loogiliselt, triviaalloogika põhjal, ilma asja ideese süvenemata (üle mõtlete
) muidugi egas ma seda janti uskuma ei jäänud 
htilga
MemberKuivainena on tõesti lihtsam

Keedetuna peaksid arvestama veel lisatud vee kogust ja aega, mille järgi arvutada ärakeedetud vee hulk jms.
september 29, 2011 at 6:18 p.l. in reply to: Tervist, tegelen antud hetkel 2 korda nädalas maadluse ning 2 korda nädalas poksiga #315186htilga
MemberEesmärgiks ei ole end Kareliniks ehitada ega 30 cm biitsepsi aretada, pigem lihtsalt ennetada kataboolsust ja hoida keha optimaalses treeningvormis, nii välimuslikus kui ka tulemuslikus mõttes.Mine mõõda praegu oma biitseps ära
…ma pakun et see on suurem kui su hirm.htilga
MemberSamas oleneb, ma näiteks ei suuda absoluutselt tühja kõhuga trenni teha. Pigem “jook – trenn – söök” ,kui mitte midagi enne trenni aga ideaal oleks siiski “söök – trenn – jook”. Minu jaoks ideaal muidugi, sest see oleneb

htilga
MemberSain ma õigesti aru, et te saite oma sõjaväepundiga käia Revalis kuigi polnud parasjagu linnaluba?

-
AutorPostitused