htilga
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
htilga
MemberTegelt mitte…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Valgusta meid
oktoober 6, 2011 at 6:56 p.l. in reply to: kas peaks proteiine peale trenni ka tarbima või piisab valgust? #316348htilga
MemberOlenevalt jooksust ja jõutõmbest võivad jalad vägagi karmi koormust saada.Et sina leiad, et selline võikski üks jalatrenn olla? Jooks ja jõutõmme? Peaasi, et vastu saaks ikka vaielda
htilga
MemberKaalud 68kg ja oled 183cm (mis on niigi väga vähe).
Ei ära praegu küll kuivatama hakka, lase aga edasi:)
Huvitav kus selliste näitajate puhul see rasv veel ära mahub. Mäletan, et olin kunagi 69kg ja 183cm kui veel trenni ei teinud ja ma olin ikka täielik kont
oktoober 6, 2011 at 6:47 p.l. in reply to: kas peaks proteiine peale trenni ka tarbima või piisab valgust? #316344htilga
MemberValgud sain teada kaloriarvuti abil. Suht igapäevase menüü panin sisse.Jalad saavad koormuse jooksust ja jõutõmmetest.
Kaalun 88 kilo.
Võtan ka kreatiini ennem magamaminekut.
Kreatiini peaks vist võtma enne ja peale trenni näiteks.
Jooksust ja jõutõmbest küll jalad erilist koormust ei saa. Kükk, jalapress, säär, sirutaja-/kõverdamistrenazöör?
oktoober 6, 2011 at 6:04 p.l. in reply to: kas peaks proteiine peale trenni ka tarbima või piisab valgust? #316331htilga
MemberNonii, kus on jalatrenn?
Valke sööd natukene üleliia sisse, piisab 2g per 1kg(kehakaal)?
Palju taimse päritoluga rasvu tarbid?
Ja ega mõiste “magus” ei ole päris üks-ühele indikaatoriks selles osas, mis halb on.
Siit ka küsimus kas peaks proteiine peale trenni ka tarbima või piisab valgust?No kuule
htilga
MemberKas allergia on piima valgu või piima suhkru osas?
htilga
MemberTegelikult päris nii ka ei saa, et raskuste tõstmine igal treeningul indikaatoriks on. Põhirõhk tuleks panna korrektsele tehnikale ning et jõuad vastava raskusega ikka soovitud korduste arvu täitsa- sellest sõltub ju treeningu iseloom.
htilga
MemberRööbaspuudel surumisel hakkab mõlemast õlast valus, selline tunne nagu vigastaks kohe ära. Keegi teab mida teha enne seda harjutust? käteringidest piisab?Ma ise teen enne rööbaspuid kitsalt surumist horisontaalpingil (3-4 seeriat+soojendusseeria).
htilga
MemberOlla kerges ~10% …. ? mis see tähendab ?Et sööd natukene vähem kui kulutad.
Soovitan samuti BodyPumpi – minu nädalaplaanis asendamatu treening!
oktoober 6, 2011 at 9:11 e.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #316236htilga
MemberMa küsiks siinkohal definitsiooni “psühhosomaatilisest”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>psühho+somaatiline: psüühikast mõjutatud kehaline, hingelis-kehaline.oktoober 6, 2011 at 8:01 e.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #316198htilga
MemberJa ilmselt on psühhosomaatilised hädad järelikult vallutamas kogu inimkonda.Kas just päris kogu inimkonda aga üpris suures mahus kahjuks nii ongi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
MemberVee arvelt on võimalik kiiresti kukutada ~3kg.
Kui mingit kindlat eesmärki pole, siis iseenesest kaalu kaotada on kõige mõistlikum olles kerges (~10%) energiadefitsiidis.
oktoober 5, 2011 at 3:54 p.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #316085htilga
MemberJah, näiteks mina mitte. Tegemist ei ole teaduspõhise teraapiasuunaga ning konkreetse ettevõtmise ümber on ikka vägga palju tolmu üles keerutatud, mis kui mitte enamat võiks manitseda ettevaatusele.Jah, ma tean, et osadel Tartu Ülikooli psühholoogidel on mingi konkreetne vimm selle ettevõtmise osas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
MemberSamas ei leidu ühtegi täiesti 100% isoleeritud harjutust. Seega ei saa ju öelda, et treenid üht lihasgruppi vaid korra nädalas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2011 at 2:51 p.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #316072htilga
MemberSelline probleem on tihtipeale psühhosomaatiline, sest sa ei olnud ju kõige vastu allergiline sünnist saati, või mis?
Päris tõenäoliselt leiaksid lahenduse siit – http://www.hypnoteraapia.ee/
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi tõenäoliselt paljud ei nõustu sellega.
AutorPostitused