htilga
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
htilga
MemberTavaliselt näeb mu menüü selline välja:Hommik: 2 viilu musta leiba, juustuga ja must kohv. Mõnikord söön hommikuti ka ainult müslibatooni. Kuna pean suhteliselt varakult ärkama, siis isu pole, et midagi rohkem süüa.
Vahepalaks on kas mõni puuvili,müslibatoon, vahepeal on ka saiake juhtunud:)
Lõuna: must kohv, riisi-makra salat, leib, banaan vms
Siis paari tunni pärast söön jälle midagi. Kas kiirputru, võileiba, puu-või juurvilja. Joon rohelist teed või musta kohvi.
Enne trenni üritan 2 h mitte süüa, kui siis joon kohvi.
Peale trenni on isu väga hea ja söön kohupiima, joguriti, musta leiba.
Õhtul kui veel tahaks näksida, söön beebiporgandeid või pähkleid natuke.
Päris täpselt ei ole see menüü paigas, sest tavaliselt nädalavahetusti söön korralikumalt kui kodus käin. Muidu toitun nii nagu tudengid ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Väga siin ühikas toitu ei valmista. Mõnikord luban endale ka shokolaadi vms, aga üldiselt väga magusat ei tarbi. Liha ei söö ma peaaegu üldse, vahel seda kanasinki panen leiva peale. Olen aastaid juba taimetoitu eelistanud.No ütleme, et kergelt üle keskmise positiivne menüü mu meelest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selle pudru võiksid pigem hommiku peale tõsta kui kannatab(ja kui saad, siis mitte “kiir” variant, pigem mingi täistera. “Veski Matil” on täitsa korralikud täisterakaerahelbed. PILT, ise tarbin sama).
Miks muidu 2h enne trenni söömist väldid? Ma näiteks söön alati enne trenni korralikult kõhu täis ja trenni lõppedes jälle kõht tühi. Aga ehk see läheb kategooriasse meeste-naiste erinevus vms.
htilga
MemberTeemaalgatajale- samas, võid ju kindluse mõttes meile oma menüü siia kirjutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>htilga
MemberOma vormi jälgi pigem nii, et vaata peeglisse ja mitte niiväga kaalunumbrit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 21, 2011 at 11:02 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #318392htilga
MemberToidu hoian täpselt nii nagu olen söönud, st. et kui see pilt on täna hea, siis ei ole mõtet seda mingi tühjendamise ja laadimisega ära käkkida. Kui ma kuulen ja loen kuidas osa seltsimehi loodavad siis viimae minutiga teha mingeid ime vorme, kui viimastel päevadel hakkavad manipuleerima, siis ma vaatan ja kuulan seda imestusega…. Kui pekk ei ole enne võistlusi ära põletatud, siis imesid ei juhtu…Mida lähemal suudate hoida oma toitumise sellele, millega olete harjunud dieedi ajal, seda tõenäosem on head vormi ka laval näidata. Selge, et ei ole mõtet nälgida päev enne, kuid ka kaloraazi kahekordistamist enne võistlust puhates ei pea ma ka otstarebekaks. Kuid eks igaüks ise teab mis teeb.
Oti lähenemine tundub ikka kõige mõistlikum
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> säilitad maksimaalselt dieedi ajal lihasmassi, et tehtud töö raisku ei läheks. Ma ise mõtlen ka, et mis kasu on pikast tööst, kui viimaste päevadega ~pool sellest ära kaotada, ei ole ju eriti ratsionaalne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lisaks sa säilitad veel seeläbi hea enesetunde ja teed asja seetõttu rõõmuga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eks siin võti ole järjepidevus ja püsiv tahe.oktoober 21, 2011 at 10:44 e.l. in reply to: seeriate ning korduste arv(4×12 või 4×8 vüi milline? #318383htilga
Memberet kui jätkan oma 4×12 ja ei muuda muud midagi, kui aega-ajalt tõtstetaa raskuse kaalu, siis tulemused ei tohiks pahad olla?Jah, võid jätkata 4×12 aga aegajalt suurenda raskusi
MemberTegelikult oleks võinud mingi valgurikkama toidulisandi osta. See süsivesikute ostmine sellise hinnaga tundub natukene raharaiskamine.
htilga
MemberNo ilmselgelt mängib antud juhul meedias kajastatus suurt rolli.
htilga
MemberNo tuleb lihtsalt natukene menüüsse kcal juurde lisada- ütleme ~500kcal.
Muidu tarbi 2g valku 1kg kohta(vastavalt kehakaalule) ja 1g rasvu 1kg kohta(vastavalt kehakaalule).
htilga
MemberSamas, mida kõrgema taseme treener, seda asjateadlikum ta on (sealt ka hind ju)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.fitness.ee/veebitreener Ise soovitan Ott Kiivikas’e käest tellida
Memberhttp://www.fitness.ee/veebitreener
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 19, 2011 at 8:02 e.l. in reply to: Eesti meistrivõistlused lamades surumises: Eesti uus absoluutne rekord 285kg! #318148htilga
Member1. Kaido Leesmann
2. Alex-Edward Raus
3. Siim Rast
4. Gunnar Kuusnõmm
5. Margus Silbaum
6. Tarmo Pärna
htilga
Membertegelikult mu küsimuse idee oligi teada saada kui karm see toitumine jõualadega tegelejatel siiski on. Tuleb vist välja, et lihtsalt regulaarne korralik toitumine ei ole piisav.Ilmselgelt on oluline see, et mida sa täpsemalt sööd
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma saan aru sinust, et “korralik=suured portsud”. Too oma menüü täpselt välja
MemberTere.Üks kindel põhimõte, mida kasutatakse on see, et kui sul toitumine pole paigas, siis ei ole mõtet ka kallite pulbritega mässata.
Küsimus ongi, et kas mu menüü, mis ei ole mitte kuidagi oma sisult reguleeritud, on piisavalt korras.
Hommikul putru+võileib
lõunat söön koolis, ehk korralik praad.
Peale kooli midagi tavaliselt leidub hamba alla.
Õhtusöögiks mida iganes kodus pakutakse, kuid siiski, praad või supp…korralik kõhutäis
Vahel enne magamaminekut veel näksida.
Et kas sellist asja võib pidada korras menüüks? Ma küll ei jälgi kalorsust ja muud sellist, kuid ma söön korralikult ja regulaarselt.
aitäh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teinekord on nendest “pulbritest” pigem rohkem kasu inimesele, kel pole toitumine eriti paigas kui sellele, kes niigi täisväärtuslikult toitub.
See, mis sa välja tõid ei ole ju menüü ja siin ei anna peale sageduse midagi hinnata. Kirjuta konkreetselt, et mida kuna sööd
MemberKuna olete sellistes kogustes seda tarbinud, siis järelikult on keha sellega juba harjunud
MemberVäga vinge!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Palju selline spetsiaal-kujundusega plaat maksma ka läks?
-
AutorPostitused