Hr.Vals
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Hr.Vals
MemberOn öeldud, et raha pole.Suurtest summadest jutt käib ?
Hr.Vals
MemberKeegi oskab mulle lollile seletada, miks dopingukontroll on selline (aukilik
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )nagu ta on ja miks ta ei ole tõhusam? Kelle/mille taga asi seisab ?Hr.Vals
Member…või kutsuge VõsapetsKindlasti oleks see hea reklaam , ainult teema mida seal arutama peaks pole õige
Hr.Vals
MemberRääkigu omavahel see asi ära. Netis üle päeva uues teemas sama teksti ajamine ei aita midagiSellekohta üteldakse, et nagu LASTEAED
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hr.Vals
MemberAsi ongi selles, et ainult netis juletakse haukuda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kui laivis kokku saadakse, on tervitustki raske välja pressida…Siinkohal oleks paras teha ettepanek hakata korraldama näiteks korra nädalas v hea kui korra kuus kokkusaamine
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis saaksid kõik ennast välja elada ja suu puhtaks rääkida

Hr.Vals
Membervõi seo kummipealaga ennast aiapostikülge ja 10m kaugusele paned termose sooja teega
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hr.Vals
MemberAnaeroobseks saad kui sõita mäest ülesse, mitte mäest alla
MemberSellepeale tekib küsimus, et kas soovid matuseid ?
MemberVäga hea mõte. Sellest on tõesti kahju, et harva ilmub lehes mõni lause kellegi saavutuste kohta, veelharvem pääseb teleekraanile.
Nõustun igati Alessandroga. Kas me ei olegi laiema valdkonna tunnustust väärt?
MemberSuusatamine tuleb ka igal juhul kasuks
Member16 aastaselt surusin 75kg. Kehakaal oli 70.
Aga minu jaoks on ikkagi hämmastav, kui siin 15 – 17 aastaselt mingi 100 – 120 surutakse. Olen käinud küll õige mitemetes saalides treenimas, ja silmastsilma paljude noorte jõukahärgadega rääkinud, aga midagi sellist pole ma veel kellegi käest kuulnud, veelvähem näinud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga eks ole viga siis minu halbades geenid, vales treeningmetoodikas v tont teab milles
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Poisid , Te ikka kükke kah teete ?
MemberNõustun. Iga inimene ise teab, palju endale lubab. Ei pea ju figuurile ja kehakaalule 24/7 mõtlema. Alessandro ainult vinguks, isegi jõulude ajal.Äkki on ta dieedil ?
MemberJõutõstmises on tõsterihmad keelatud.Seda ma ei teadnud
MemberÄkki on see ikkagi rohkem maitseasi?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hyvää joulua!
MemberKas käsivarre lihased ei olegi lihased ?
Kindlasti teheke trenni ilma rihmadeta. Ma saan aru kui olete jõutõstmis võistlustel või üritate proovida rekordtõstet, et siis kasutate
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused