house01
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
detsember 13, 2009 at 8:42 p.l. in reply to: EKFL juhatuse ja treenerite kutsekomisjoni erakorraline koosolek otsustas ! #242202
house01
MemberKasutada midagi hetkel ära, see pole hetkel oluline.
Põhjust rääkimiseks järelikult on palju.
Ja krt tee mis tahad, ma olen vähe pettunud hr. Kiivikas`ses.
a.-
house01
Membergoogle on su sõber.
Istuva sõnni lahendus on ka huvitav, anna teada kui proovisid
house01
Memberveel yks:)
motivational.
ps. asi fake, video editing, ei maksa tõe pähe võtta, ent mulle kyll meeldis vaadata,
( kusjuures vaidlused käivad, kas on fake või ei ole),.
t. a.-
house01
MemberEl Camino del Rey
suhtkoht julm.
ytleks nii, et täna ei prooviks, vaatasin 2 mintsa, siis vaatasin edasi, siis edasi,
kuni lõpuni. Karm.
a.-
house01
Memberenne ostu uurisin, nagu ikka tehakse. Polar rs800 ja pole kunagi alt vedanud.
Oluline chekata, et akut jagub lisaseadmetel.
house01
MemberRe: Alessandro:
suhtkoht naelapea. Väga hästi kokku võetud.
____
Mulle tundub, et praeguses olukorras saab endale ausust ja otsekohesust lubada vaid see, kellel ei ole midagi kaotada – kelle jaoks kõik ongi kadunud juba.
Aga Mareki jutt tundub kui rusikatega vehkimine pärast kaklust.
Marek: oletame, et sul ei ole midagi kaotada ja sa räägid hetkel tõtt. Mida see teadmine muudab, kui su jutt Oti kohta vastab tõele? See, et ta on müünud/kasutanud. Palju selliseid mehi ikka tipus on, kes MITTE KUNAGI ei ole kasutanud? 0? Ja on keegi Oti suust üldse kuulnud “ma ei ole mitte kunagi ühtegi keelatud aineid kasutanud”? Mina ei ole. Minu arust on tähtis see, kas tema/sina praegu kasutavad või ei. Otil on ette näidata n negatiivset dopinguproovi, mida teil veel vaja on? See, et sa praegu Oti kohta minevikulugusid räägid, ei mõjuta mitte midagi. Loeb olevik. Aderi olevik on positiivne dopinguproov. Sinu olevik on eluaegne võistluskeeld.
____
Mul hetkel kujunenud sellised mõtted.
Marek Kalmus räägib nagu asjad olid/on. Yldiselt väga usutav. Kaklus tglt käib, pole läbi veel.
Ott Kiivikas ei hakka kunagi väitma, et ta on kasutanud midagi, kui väidab, sel juhul tuleks Eestis uus liiga teha, Kasutajate Liiga…
Hetkel mõjub kui Musta pori näkku kulturismi valdkonnas, mitte muusikute jms meeste… A vbla oli ka aeg.
Re: Minu arust on tähtis see, kas tema/sina praegu kasutavad
Praegu kasutamine pole tegelikult siiski siin selles arutelus väga oluline, siin on asi laiemas pildis. On kui ingel ja deemon,
lihtsalt ingel ei ole ingel. Mida siin yritatakse tõestada.
Ingel väidab igal võimalikul juhul pressis, et pole kunagi puutunud.. Samas vihjates, et deemon krõbistab rõõmsalt ja ta on paha ja tema on hea.
Pole ju inglil põhjust laiata, täna ja nyyd, olles ise puutunud? Profiil võiks madalam olla?
Mulle ei meeldinud see, et dopingu kasutamise info ( selle artikli subjekt) visati välja enne ametlikku teadet, miks nii? Pole ilus, seda enam, et inimesed teavad- tunnevad yksteist ja lävivad ju tegelikult. Miks pole sõbralikku ausat kokkuhoidu?
A- jah, sellised mõtted hetkel,
a.-
house01
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>vähe yle võlli, a naerda sai kyll, mehed, tehke kalender, ma võtaks yhe
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>house01
Membervahekyss- proovid võeti 2lt võistlejalt- Kiivikas ja Ader ainult?
või ma missan midagi?
house01
Memberhr. M. Jacksonil oli miski laul, Just beat it, kuula, mõtle, läheb Sul teemasse kyll.
Lisaks siia, et nobody cares, but yourself. Lisaks Su sõber.
Link tekstile:
http://www.azlyrics.com/lyrics/michaeljackson/beatit.html
Oma elu elate, tehke 100ga trenni ja andke tuld-!
tervitan,
house
house01
MemberTere,
on uudiseid?
house01
Memberheips,
1st post here;) lugenud passiivselt siin foorumeid juba ca 3 kuud. Toitumisi jne.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siinkohal räägin kaasa, et kellel sat-i võimalused, siis inglastelt (SKY) saab HD kanaleid päris mitu, koos
nimetet helidega. Meiemaal nähtavad.
Ylikena 1080ga,
.-house
AutorPostitusedViewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)