Hola Bola
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Hola Bola
MemberSüüa võid kõike vaheta lihtsalt snäkid juur ja puuviljade vastu praegu suvi ja elad maal siis saad neid ma arvan külluses .Käi jooksmas ujumas ja rattaga sõitmas praegu suvi koike voimalik teha vabas õhus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hola Bola
MemberKõige odavam ,joo üks kange kohv!
Hola Bola
MemberSiis tuleb kombineerida osta Beta-Alanine ja Fit Kombo need lähevad kokku maksma klubikaardiga 679krooniPanen sulle ka lingid
http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…roducts_id=1005
Aitähh !
Hola Bola
Member6. Noora Aino Maria minu arust kena ja naturaalne pole mingit ränka meiki.
Hola Bola
MemberNimelt on erinevaid teemasid lugedes silma jäänud lause: “Aeroobne treening vähendab lihast”, või vähemalt midagi taolist. Miks see nii on ja kas vähenevad ainult need lihased mida aeroobse treeningu käigus töösse rakendatakse?Väga hea trenn on ergomeetriga mugav ja peaaegu koik lihased töötavad !
Hola Bola
MemberEt küsimus selline mis harjutusi teha ning mis aineid süüa et tuleb liha kondi ümber tagasi, ise olen küll suure kondiga, kunagi olin jämedam kui nüüd hakkan kõhnaks jääma, jõuka minna ei viitsi endal kodus hantlid ning tõstmispink olemas.Kallis mees miski ei kasva kiiresti, ega kulturistid pole 1 aastaga ega kuudega sellist lihast kasvatanud endale .Jõudu ja jaksu tulemustes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hola Bola
MemberMul kah probleem sama , ainult et mul peale trenni käivad küünarnukist mingid imelikud kõõluste kraksud või midagi sellist. Selline nagu jääks kuhugi taha see kõõlus kinni (imelik valu )
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hola Bola
MemberKui soovid kahe toote vahel valida, siis kindlasti HT-R.… ja Anti Catabolic Combo ehk AC-C juhib minu isiklikku Tarbimiseks Kõlbmatute Toodete edetabelit üsna konkurentsitult. Maitse on oksele ajav… kui kohe pead ostma ja sama toimega teisi tooteid ei taha, siis sega vee ja 100%-se ananassimahlaga.
Aitähh äkki nimetaksid mõned head lisandid mis pole väga kallid tahaks elada kah
MemberKui küsimus seisneb selle, et kumba valida ei saa ju mõlemat pakkuda. Ilmselt ta valikski mõlemad, aga pole raha või mis iganes põhjusel ei ole ehk võimalik. Aga õige valik oleks kindlasti HTR, sest ACC on siiski natuke teine asi, mida tarbitakse enne trenni lisatoonuse saamiseks, mitte midagi lisaks tarbides, pole ehk erilist efektiivsust. Aga HTR sisaldab häid komponente nii jõu näitajate, kui ka lihaskasvuks.Ega ei olnudki alguses plaan neid koos osta, aga eks näis kuidass läheb .
Hola Bola
MemberMina annaksin ka hääle Viska pakutud variandile, kui eelarve muidugi vähegi lubab. See oleks juba vägagi eeskujulik kompott. (Y)NO EKS MA PÜÜAN NAD IKKA KOOS SIIS OSTA ,TUNDUB JAH ET NENDES ASJADES IKKA PEA KOIK OLEMAS ET TAASTUDA JA ET TRENNI TEHA.
Hola Bola
MemberSheik oleks jah mõistlik ainult peale trenni. Milleks see 6. söögikord hea on? Kui tegu kana või kala toidukorraga, siis ikka paarsada grammi võiks olla liha osa… jne. Ennem tee põhitõed selgeks, siis pane eesmärgid ja alles siis hakka mingit kava kujundama.OKEI PANEME TEEMA KINNI ,EKS MA KOSUN VEEL AGA AITÄHH. MUIDU OLEKSIN ÄKKI VARSTI KIIRABIS KUI SEE NII ÕUDNE !!
Hola Bola
MemberEnamus pole midagi ulmelist. Mul pole endast päris korralikke pilte, aga loss on suurem kui enamusel seal:-P Ainus küsimus tekib, kuidas kurat ma nii käest ära lasin ennast kui põhitõed on nii lihtsad… Aga motivatsiooni mõttes, kui olen olnud 7-8a paks ja nüüd saan vaadata peeglist reielihase väljajoonistamist, õlgadel ja rinnal jooni ning 6packi siis polegi muud vaja motivatsiooniks kui mõelda mis seis oli ja korra peegli eest läbi kõndida:-) Võimalik, et kui korra nn. põhjas ära käia siis viitsid ja hakkad vormi teistmoodi hindama…mul täpselt sama asi, ei hindand kunagi mis tegin ja et suht noorelt olid jalad ilusti välja joonistunud ja keha kah normaalne, aga hakkasin pidu panema ja sööma mida iganes ja vahepeal kaalusin 105 kilo nüüd 82 olen õnnelik , ma arvan et see ongi niimodi et ennem ei motlegi.
Membertere oli endal kah kunagi eelmine aasta suur kõht ees ja kaalusin 102 kg nüüd pole mingit dieeti kunagi pidanud aga kaalun 85 see lihtsalt ellusuhtumisest kõnni rohhkem liigutage ennast .
MemberSoovitaksin HT-R ja AC-C tarvitada koosAC-C 60 min enne treeningut ja HT-R koheselt peale treeningut.
AC-C on veebis ka hetkel -25% soodusega http://shop.fitness.ee/product_info.php?ma…products_id=543
Aitähh vastus olemas .
Hola Bola
Membervabandage aga natuke teema väline küsimus aga kuidas te panete neid märke et vjuta siia ja tuleb see leht ette nii on parem muidu topin siia pikki aadresse aitähh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused