Hola Bola
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Hola Bola
MemberSean Kingston – Fire Burning
Hola Bola
Memberaitähh sulle täieliku ja kiire vastuse eest .
Hola Bola
MemberPaari halba kogemust ei tasuks üldistada seda enam kui endal pädevus antud valdkonnas puudub.on jah niimodi tartus kah kurat nii närvi ajab tulge kiirabiga siis seletavad seal on tropid seal tööl ikka mõned
Hola Bola
Memberoliiviõliga praadida mõtet ole, ta on pigem kahjulik kui kasulik siis. Selleks soovitaks kasutada taluvõid.Vorsti võiks poodi jätta ja süüa midagi toiteainerikkamat, singi või filee näol.
extra virgin on kahjulik kui teda kuumutada sest see salati õli aga tavaline oliiviõli on normaalne .
Hola Bola
Memberesimese ja teise toidukorra vahele võid paigutada puuvilja ainultviies nn õhtusöök võiks olla mingi kodujuust rasvatu / 200g veise vms fileed heal juhul kohupiim rosinatega vms . Viimane söök tundub liiga süsivesikurikas . Enne magamaminekut võid võtta ka kaseiini šheigi ,et hommikul väga suur nälg ei oleks ja nn lõhki ei söö end .
Dieedi ajal võid soolad endal menüüst välja võtta.
mul sama probleem aga mis mottes soolad mis ma pean siis magedat toitu sööma hakkama või .
Hola Bola
MemberToitumine 50%
Aeroobne 49%
Kõhuharjutused 1%
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hola Bola
MemberTerv!Kui tihti nädalas peaks treenima,et ei toimuks lihaste nõrgestumist ja hääbumist,minu puhul 2x nädalas jääb väheks,vähemalt tundub nii.Mida teie arvate?
Tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina käin 3 korda nädalas jõusaalis ja 1 korra nädalas rulluiskudega sõitmas täiesti piisab algajale !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hola Bola
MemberPäris hull vorm jalad nagu tammepakud ja õlg kah kuidagi eriline.
Hola Bola
MemberAh, mis Te ajate inimest segadusse. Pole vaja muretseda sellise asja pärast, küll ta vaikselt välja läheb jälle. kui enam ei tarvita kreatiini.Ok aitähh hea vastuse eest.
Hola Bola
MemberPalun mine soorita antud harjutust: http://gallery.fitness.ee/main.php?g2_itemId=99822 . Kui suudad teha vähemalt 25 kordust, siis palun kirjelda kuidas teha tavalisi istessetõuse kordustevahemikus 20-25 nii, et ei kasuta lisaraskust, kuid kõhulihased on koormatud suutlikuse piirini?no seda ikka eriti hull teha !
Hola Bola
MemberPraegu suvi,võta mõni õun või tomati kurgi salatit kaasa .
Hola Bola
MemberTere,ma ise olen suitsetaja ja samuti tarbin ka alkoholi vahetevahel.
Mind on pannud mõtlema et kas alkoholi tarbimine pärast trenni (3-6 tundi) halba/paksemaks ei tee ?
Ja kui üldse tarbida siis mis kõige kahjulikum jook oleks (olen kuulnud et õlu teeb kõhu suureks)
Suitsetamine 10 minutit enne/pärast trenni , mis halba see mu jõutreeningule teeb?
Ole normaalne viin ikka koge kahjulikum ma arvan aga suits kohe ja enne trenni eiiii soovita !
Hola Bola
MemberKes on huvitatud?Minu seeneke on j2rjekordselt nii palju kasvanud, et toodab rohkem hapupiima, kui meie perel tarvis.
tere mul ema kah joob seda ma ei tea see nii õudne ju aga mis ta annab nagu tervislikel kaalutustel
-
AutorPostitused