Hola Bola
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Hola Bola
MemberViies pilt ehk eelviimane vääga hea aga kui võtta fittnessi poolelt siis 4 hea.
Hola Bola
Membersöö palju aga mitte päris mcdonaldsi toitu vaid kodust ja suuri portse.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hola Bola
Membermuna kohupiim
Hola Bola
MemberSöö palju. Trenni ära tee. Liiguta ennast võimalikult vähe. Suurem osa päevast võimalusel leba voodis. Massi hakkab tulema, ja mitte vähe.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pluss söö häästi palju krõpse ja magusat oi kuda kasvad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hola Bola
MemberPealeht, üleval vasakul Seaded, sealt E-post (alt 2. valik)
aitähh !!
Hola Bola
Memberkuidas sa saad massi juurde kui kaal ei tõuse Uskumatu mees ! võibolla reljeefsust küll.
Hola Bola
Membertere hakkan siis uuesti trenni tegema ja mis proteiini oskate soovitada, mis taastab ära korralikult ja kasvatab lihast? pikkus 182, kaal 65(suvega langes u 5kg.) eesmärk oleks suuremaks muutuda ja natuke lihast koguda. treenind olen u 9kuud varem.tavaline vadakuvalk koos süsivesikutega peale trenni, kui raha on void osta kaseiini valku ,seda enne magamaminekut võtta see imendub aeglasemalt.
Hola Bola
MemberTere!Olen 14a poiss ja sooviks kaalus alla võtta. Pikk olen 161,5 ja kaalun 74kg kehamassi indeks 29,2, toitumiskava ei ole nõus ema ostma, nii siis ma pöördu Teie poole inimesed, sooviks teada kõike mida tuleks teha, et kaalust alla võtta, mida süüa hommikul,lõunal,õhtul , peale trenni. Praegu käin jooksmas, ujumas ja vahepeal ka jõusaali. Kõik info on tere tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Süüa võid kõike ,ainult teatud kogustes ,jälgi palju mingi toiduaine või toit sulle kaloreid annab .Sa pead vähem sööma kui kulutad söö rohkelt rohelist ja värskeid toiduaineid .
august 29, 2009 at 3:52 p.l. in reply to: Kas fitness balliga kõhulihaseid teha on parem kui teha kõhulihaste pingil või siis maas erinevaid harjutusi? #216248Hola Bola
Memberpalliga mugavam ja sama teeb ma arvan välja kui teha pingil palliga sa tunnetad rohkem oma kõhulihaseid.
Hola Bola
MemberOlen nüüd nädal aega näljadieedil. Söön pool muna+1 tomat või pool muna+1 väike õun päevas. Lisaks pärast hommikust trenni kohv piimaga poole tunni jooksul. Ülejäänud päev vesi. Kas saan nädalaga oma alakõhu ja reied peenemaks. Kõhule tekkis jäätiste söömisest kerge punuke.miski siin maailmas ei juhtu üleöö varu aega ja küll näed tulemusi dieet sellist sõna ei tohiks ollagi siis maailmas.
Hola Bola
MemberPalju õnne teile !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hola Bola
MemberEndast hulga maad pikemat vastast(kaal polegi niiväga oluline) on mul raske alistada ….ei ulatu lööma igakord tema jäsemete pikkuse tõttu
“>. Ainus võimalus sellise mõnest löögist kõrvale põigates parajalt ligidale saada.. väle ja liikuv peab olema muidugi …jõud pole kohe kindlasti primaarne
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui ei ulata siis pöra kehaja puusa kaasa löögiajal.
Hola Bola
MemberMa küll ei ole spetsalist aga ürita ikka valku rohkem süüa ja süsivesikuid kui tegeled jõutreeninguga, süsivesikud nagu ma arvan sa tead annavad sulle energiat ja süüa voib koike ainult teatud kogustes.
Hola Bola
MemberMa arvan kah et jalalihas lihtsalt trimmi läinud, sest bodypumbis sa ju teed praktiliselt oma keha raskusega, voi väikesed raskused ei usu et see nüüd hullult kasvatama su jalalihast hakkab.
“>Hola Bola
MemberVaeseke vehkis kaela ja kätega seal nagu segane…Seal trummide sees näis olema vatipallid, ei tea milleks need head on.
müra vist summutada ja et korralikum bass saada
-
AutorPostitused