hirmusmees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hirmusmees
Membervahest tasub sealtki miskit proovida http://www.koeratoit.ee
mai 24, 2010 at 9:50 p.l. in reply to: Valu rinnus, ebameeldiv tunne rinnus (südamelihase põletik? roietevaheline närvipõletik?) #267076hirmusmees
Memberõhkrind?
hirmusmees
Memberhirmusmees
Memberhttp://web.sportservice.ee/index.php?cat=29
vaata siit äkki on abi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hirmusmees
Memberon mille nimel pingutada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 19, 2009 at 2:47 p.l. in reply to: Fitness Rate ja esilehe artiklite kommenteerimine mul endiselt ei tööta #203236hirmusmees
Member+ Kogu fitness.ee portaali linkide süsteem on omamoodi vigane, mõned lingid vajavad 2x vajutamist(Avad esimese korra – avaneb fitness.ee avaleht, vajutad uuesti lingile avaneb lingi õige sisu..)..vastab tõele
hirmusmees
Member198cm,100kg,28a
hirmusmees
MemberUSAs Pittsburghi ülikoolis tehtud uuring näitas, et suur lihasmass nõrgendab immuunsüsteemi.http://www.tarbija24.ee/?id=129667
Nii poisid, kuidas tervis on ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ma hakkan tugitooli sportlaseks
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hirmusmees
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mul on lausa köht valus naermisest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
SEE OLI ÛKS PARIMAID mida olen näinud vähe aega
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>seal oli nii palju eesti tunnetuid sportlasi ja neid kes tegelevad kulurismiga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>see on nii hea , et eeslased hoiavad kokku ja teevad koos selliseid asju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tellin selle dvd kohe esimesel vöimalusel endale koju …
olin vist ainus kes vaatas selle alles nüüd …ups …
see vist meeldib ka muille
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mõhhhh. midagi ei saanud aru
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hirmusmees
MemberIll Bill – War Is My Destiny feat. Max Cavalera
Andy Sanity Metal Cover of Real Nigga Roll Call
Gorilla Zoe-Lost Feat LiL Wayne
Бони Нем – Ты меня любишь
hirmusmees
Memberkeegi võiks näite tuua mis teda häirib?(copy paste)
hirmusmees
Memberma tellin ise ka selle toitumiskava see 100 krooni ära tapa
võin ka selle üles panna kade poiss ma pole
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hirmusmees
Membervõid selle kava siia üles panna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui julgedmis te soovitate siit tellida toitumiskava?
kuidas tõhusam on treeninguks:kergema antliga pikemad seerjad või raskema antliga lühemad seerjad?
hirmusmees
Memberettepanekud tere tulnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hirmusmees
MemberKui rasked hantlid sul on? Kas on reguleeritavad? Kas sul on mingi toru, mille peal kannatab lõuatõmbeid teha?hantlid on 12kiosed regullitavad
lõua tõmbe toru ei ole kahjuks
praegu kütan teha 8kg antliga rinnale,õlale,bitseps ja tritseps + erinevad harjutused kõhulihastele kätekõverdused
kas soovitad raskust tõsta ja tegemisel kordade arvu vähendada?
kuidas see toitumis kava saadetakse: on märgitud ainult kcl või näiteks hommikul puder… klaas piima jogurt ja peotäis rosinaid(see viimane varjant sobib mulle paremini)
AutorPostitused