Hirmus Ants
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
september 8, 2010 at 7:45 p.l. in reply to: Minu lugu, mõned trenniküsimused, motivatsioon ja tahtejõud. #275588
Hirmus Ants
MemberMõned saavad endale lubada ka seda, et söövad igasugust rämpsu suures koguses sisse, aga ei vaevle üleliigsete kilode käes. Teistel on nii, et kui natukeseks käest lased end, on kohe kilod tulemas. Ei ole vaja iga päev seda 3,7 km joosta, on vaja söömist muuta. On vaja tegeleda põhjuse kallal, mitte tagajärje. Kui paadis on auk, siis lihtsam ja mõttekam on see auk ära parandada, mitte alatiseks jäädagi ämbriga vett välja loopima.
Hirmus Ants
MemberTere!Olen 19 a tüdruk.Olen 164cm ja kaalun 58kg. Alustasin hiljuti jõusaali treeningut.Minu eesmärk on kuuga saada 5kg alla…
Alustame kõigepealt sellest, et unustame ära sellised jaburad eesmärgid.
september 8, 2010 at 6:56 p.l. in reply to: Minu lugu, mõned trenniküsimused, motivatsioon ja tahtejõud. #275575Hirmus Ants
MemberNüüd toitumine, see on küll minu nõrk koht. Võib-olla selles ongi kogu probleem. Väiksest peale olen armastanud magusat.Ongi nii. Asjale peab lähenema selle mõttega, et ega inimestel ei tõuse kaal sellepärast et nad liiga vähe trenni teevad, vaid ikka söögiga saadud liigsete kalorite tõttu. Magus on hullem kui rasvast (kasvõi seapekist) saadud sama energiakogus.
Iga päev joosta 6-8 km- pole ime et ei taha ja ei jõua, seda on liiga palju. Kui söömisega on kõik korras, siis pole mingite karmide treeningutega end eriti vajagi piinata, piisab üsna vähesest.
Hirmus Ants
Member“Maht on treeningu mõõt või hinnang kui palju tööd on kokku tehtud ja kui suur on kulutatud energia hulk…”
Eks põhimõtteliselt õige, füüsikalises mõttes on 3000 kg ikka 3000 kg, vahet pole kas tõstetud 100 kordusega või 15-ga. Ja eks energiat (KCal) peaks sama palju kuluma, tegelikult vist väiksema raskusega rohkem tehes kulub energiat rohkem, sest juba ilma raskuseta (peale keha või kehaosa raskuse) tehes iga korduse jaoks kulub mingi energia. Loomulikult ei ole ühe ja sama eesmärgi saavutamiseks võimalik treenida vaid mahtu arvestades, eks peab jah asja mõistusega võtma, kindlasti näiteks 4x8x100 on kasulikum kui 2x8x100…
Hirmus Ants
MemberPole pahad ämblikmehed.
??:”>Üsna “haiged” jalad:
Hirmus Ants
MemberHmm, see on midagi uut. Ilmselt mõne spordisõbra enda väljamõeldud nimi näiteks prantsuse surumisele või midagi sellist. Siinkohal võiks ju uusi nimesid veel välja mõelda nagu näiteks: Kubemeklops, vaagnamurdja, ninahävitaja, kõrvarebija jne
??:”>Midagi uut?: http://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=24160
Hirmus Ants
MemberKui metaani tellid (samuti keelatud), kas siis võib juhtuda, et võetakse rajalt maha?
??:”> Kui keelatud, siis keelatud, ei ole ju nii, et osad on “rohkem” keelatud ja teised “vähem”.Hirmus Ants
MemberEi loe ühtegi.
“>Hirmus Ants
MemberMu enda lemmikkodujuusturetsept:Kodujuust+Pähklid+Rosinad
Kahjuks millegipärast peeti ei söö, aga see kooslus tundub huvitav. Pähklid ja rosinad lihtsalt sisse panna või peenestada enne vms?
Hirmus Ants
MemberEi oma küll mingit alaväärsuskompleksi vms et peaks iga hinna eest lihased võimalikult suureks “pumpama”, et “suur” välja näha.
“>Hirmus Ants
MemberMitte et mul endal motivatsiooniga suuri probleeme oleks, aga selles mõttes äkki jõusaal on parem, et mõnikord kui trenni minnes tunend, et ei viitsi täna eriti teha midagi, siis ikkagi teed korralikult ära, sest oled juba oma aega kulutanud ja kohale tulnud ning raha maksnud. Veidi imelik oleks ka teiste silme all lihtsalt paar korda hantlitega vehkida ja siis pesema minna, teed ikka korraliku trenni ära. Samas situatsioonis kodus olles äkki teeks paar liigutust, siis tunned et ei jõua/viitsi täna ja prantsataks tugitooli/diivanile ja vaataks telekast filmi vms, enne tooks köögist midagi söödavat/joodavat ka.
“>Jõusaalis ikkagi mingil määral see motiveerib, et sa pole üksi, teised näevad ja vaatavad, ei taha ju äpu välja näha, teed ikka korralikult. Mõnikord võibolla kui keegi viimaste korduste ajal pilgu su poole pöörab, jõuad 1 korduse rohkemgi kui muidu oleks jõudnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hirmus Ants
MemberAlgul (kui alles hakkasid jõusaalis treenima) mõnda aega full body, paari kuu pärast on mõtet jaotada.
Hirmus Ants
Memberolnud ka õnnetus, kus 15 kg hantel lendamise aeg puruks läinud, kuna nii palju seda maha pillatud varem, et enam kettad küljes püsinud.Tahaks seda pilti näha kuidas mõnele 15 kg nii raske tundub, et kohe kuidagi ei saa normaalselt käest ära panna.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen kasutanud kuni 35 kg hantleid kaldpinnal surumiseks ja senini pole olnud probleeme normaalselt käest ära panemisega.Hirmus Ants
MemberReval on alati olnud minu esimene valik, hoolimata igatsugu uutest ja nooblitest spordiklubidest.Ainuke, mida ma seal kangekaelselt muuta…sisse juurutada üritan, on tervitamine riietusruumi sisenemisel. Kui käitutakse nagu trammis…siis hakkadki ennast tundma nagu trammis…ja vaat ühistransport on ümberriietumiseks üks vägagi ebasobiv koht.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olgem siis mõnusad ja ütelgem üksteisele sisenedes tere!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui suur ruum ja rahvast palju liigub, siis suht mõttetu tundub kui iga (võõras) sisse tulija teretab.
Hirmus Ants
MemberVäikest/nõrka lihast võib tihedamini treenida kui suurt/tugevat.
Algul võib ka 3x, aga mingi aja pärast on isegi 2x nädalas samale lihasele korralik trenn liiast ning asi piirdub u. 1x nädalas sama lihasgrupi treenimisega. Ise peab tundma milline vahe paras on. Kui liiga tihti teed, siis see võib hoopis pidurdada lihase/jõu kasvu, parem on treenida pigem nö. ideaalist veidi vähem kui liiga palju.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused