Hidromek
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Hidromek
MemberNo ma ise algaja, treeninud ~~2kuud ja hantlitega teen 8-10kg, oleneb sis harjutusest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hidromek
MemberMIKS ?
Hidromek
MemberTänud, tänud.
Täna proovisin Fat Burner 3000 ära, päris hea oli, joogijanu võttis küll hästi ära

Hidromek
MemberAitäh teile, proovin lähiajal siis isostari, fat burneri ja vee ära

MemberVesi suured laevad kannab, vesi palju jõudu annab!
Hetkel ainult arcticut joonud trennide kõrvale
Memberisostar.. kui sul väga vaja onTänan, ootan veel vastuseid .
Hidromek
MemberNo ma mõtlen ikka spordijooke vms ..
Hidromek
MemberTegelt on nii, et ergomeetril on massist kasu, kuna hakkab toimima selline füüsikanähtus nagu innerts, nii et massist, igasugusest massist on ergomeetril kasu. Samas veelpeal pole see mass sugugi nii kasuks, sest kogu seda massi peab kaasa vedama ja tööd tegema selleks. Kes natuke sõudmisega kursis, siis on nii, et need kes on maailma tipus ergomeetril need veepeal kehvemad ja vastupidi. Nii, et ergomeetril on kasuks
Ok, tänud . Mida tähendab / misasi on füüsikanähtus innerts ?
Hidromek
MemberTere,Olen 13 ja klassivend ka, tekkisid siis eriarvamused..
Nimelt tema, arvab, et mass loeb ergomeetri tõmbamise juures, kuid mina arvan, et ei loe …
Et kui mass loeb, siis kuidas ?
Kas aitab kaasa või just teeb raskemaks ..
Massi vahe ei ole sugugi mitte suur, umbes 10kg .. (Mina umbes 62-64kg ja tema umbes 52-54kg)
Oleme algajad ning jõusaalis käinud mõlemad umbes 2 kuud .
Kuidas saab mass ergomeetri tõmbamise juures mõjuda kui ma tõmban ju kätega ning sis surun minimaalselt jalgadega ennast edasi .. Ma ei tõmba ju end massiga vms ? .. (minu arvamus )..
Mida arvate teie ?
Aga kuisuured nee dkaaluklasside vahed on ? Kas nt 80-85kg .. või sisi hoopis 80-90kg või veelgi rohkem ?
Ja seleta,e t miks see kaal sis mõjutab või kuidas see kaal mõjutab .. Sellele ma vastust ootangi .
-
AutorPostitused