Skip to main content

Hi

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 251 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: lamades surumist abistavad harjutused #145349
    Hi
    Member

kettidega surumine on just hea õige ja puhta tehnika saavutamiseks, jääb ära see rapsimine ja lahmimine, muidu hakkavad ketid kõikuma ja surumine raskeneb kangi liikumise arvelt.

Tuleb suruda võimalikult sirgjooneliselt ja rahulikult, siis püsib kang stabiilsena.

in reply to: Rinnalihase alaosa #144972
    Hi
    Member

Rööbaspuud ja ületõmme on kaks paremat harjutsust rinna alaosale

in reply to: Vesi #144780
    Hi
    Member
    in reply to: Naharebendid #142313
    Hi
    Member

Mul puusadel jumala palju neid… Dušši all märkasin alles. Aga kahtlane, sest jalgu ma pole treeninud.

Sama siin.

in reply to: Rinna Trenn #141921
    Hi
    Member

Kas kätekõverdused mitte rohkem selga ei tee??

Jah, võiks endale põhilised teadmised selgeks teha ennem kui küsida, kätekõverdused koormavad delta eesmist osa, triitsepsit ja rinda.

Muutes käte asendit (kokku, lahku, kõhu alla jne) saad kooramatavate lihaste osakaalu suurendada või vähendada vastavalt käte ja keha asendist.

in reply to: Taastusjookidest. #139545
    Hi
    Member

Teadmatus teeb murelikuks, kui te end selles valdkonnas hariksite, siis leiaksite, et muretsemiseks pole põhjust.

in reply to: Õlalihased #118389
    Hi
    Member

Tee seistes ja istudes lendamist, need teevad õlad laiaks, eest surumine teeb delta esimest osa, kukla tagant surumine teeb rohkem delta keskmist ja tagumist osa. Kui kangi pole, aja enda käte peale püsti ja toeta jalad seina vastu ning suru end üles.

in reply to: Uued tooted #102737
    Hi
    Member

tavalist lössipulbrit tahaks

in reply to: Pidev treening #110343
    Hi
    Member

See liigne innukus on tavaliselt just pidurdav, puhka rohkem kui arvad et peaksid, tavalislt algajad on nii innukad et on nõus kasvõi iga päev trenni tegema, mis aga optimaalset arengut pärsib

in reply to: “Vesine” lihas #110342
    Hi
    Member

Ega sa kreatiini ei võta `?

in reply to: nälg võtab silmanägemise #122272
    Hi
    Member

Mul oli mingi periood sama asi, asi läks nii hulluks et pidin arsti juurde minema, tehti vere analüüs koormustest jne. Kõik pidi nagu korras olema, kashtlustasin ise ületreeningut. Aja möödudes läks asi paremaks , kuna tegin vähem trenni. Eriti halb oli kaubanduskeskustes, kus kõik pilt nii imelikuks ja eredaks kiskus, teiste inimeste hääl ja liigutused ärritasid ja pea hakkas ringi käima.

in reply to: Käsivarre-randmevalu #135525
    Hi
    Member
    in reply to: Käsivarre-randmevalu #135520
    Hi
    Member

Viimane aeg randmeid treenima hakata!

in reply to: kle mul suht loll küss #135497
    Hi
    Member

Jah niipalju kui ma saan aru sa räägid endast, küsinud siis ise otse. Küsimus on tõesti loll sest foorumi külastajad ei tea ju su “SÕPRA” ning mis vormis ta on jne..

ma ei oska talle seletada nii hästi näiteks triitsepsile ploki alla surumises 3*8-10 seeria

mitu korda ta siis peab tegema ja palju raskust

3- seeriate arv

8-10- korduste arv seerias

in reply to: rinnalt surumine #135491
    Hi
    Member

Algaja asi, kuu aja pärast võib sulle nn pidur peale tulla, ma tean tuttaval on täpselt sama asi, sai 3 kuuga 20kg rinnale otsa ja järsku hakkas areng pidurduma (alguses närvisüsteem harjub ja vorm paraneb).

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 251 total)