Hi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Hi
MemberVaadates neid nelja pilti esimeses postituses, siis esimene..no ok..Mingi seos paremasse vormi saamisega on. Aga järgnevad kolm pilti küll seda ei väida. Pigem loen välja, et enesetapumõtetega inimene peaks fitness.ee-sse pöörduma, et oma muredele lahendust saada. Või võtku rasvapõletajat, äkki saab oma murest üle.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>[/quo
Fatburner- kiirem ja valutum !
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hi
Member
Ära kaota pead! Abi Fitness.ee-st.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hi
MemberKuna näha, et pildil olev lamavas asendis olev noormees on ilmsete joobetunnustega ning olukorda lausa nii tõsine, et teatud meesterahval kontakt
välismaailmaga hoopis puudus, kutsuti kiirabi. Pildil olev naisterahvas võttis kurjajuure kannatanu käest ning tegi teatavaks, et kiirabi on kohal. Ivo seepeale ehmatas ja pomises: Krt ma tõmban pluusi alla poole, muidu meedikud näevad, et tegu on sportlasega ja siis hakkavad SLO lehe poolt nii heledad laksud käima, et lausa päikeseprille vaja läheb. Vahepeal hõikas Jokker tagaplaanilt: Kule Iff, mis su level WOW-is on… Järgmisel päeval Sl õhtulehes suurelt kirjas: Ott Kiivikas koostab noortele toitumiskavasid/ õpetab noori korrektset toituma – antud pilt ilutseb suurelt teksti all.
Hi
Memberhakka vaimseks inimeseks siis.Vaata Shaolini mungad, kes 6pivad kung fu’d, nad alati mediteerivad ja avavad oma tchakrad enne treeninguid jne. Shaolini mungad on t6esti tugevad.Kunagi oli Tartus Hiina tsirkus, kus olid mungad, nad tegid uskumatuid asju.Kunagi vaatasin veel v6itlus saadet, seal oli 1 mees, kes oli muskleid t2is ja teine mees oli h2sti k6hna ja see k6hnem tegi p2he musklilisele mehele.
J6ud ei tule musklitest, j6ud tuleb seest.
Mul on sugulane, kes on minust mitu aastat vanem, ta k2ib pidevalt j6usaalis ja mina olen temast k6hnem(ja veel naissoost)me surusime k2tt ja ma v6itsin. MA tean, et nyyd hakkavad tarkurid vastu vaidlema, et kuidas asi pole musklites jne. Lugege rohkem, siis saate targemaks.
Inimene ei saa kunagi olla tugev ainult sellep2rast, et ta on tugev fyysiliselt, ta peab olema tugev ka vaimselt, siis on k6ik tasakaalus.
Tule taevas appi !
Mul pole sõnu, aga kuna sa oled tõesti tüdruk siis annab andeks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hi
Memberantud juhul on vist mõeldud rinnalt surumisel töötavaid stabiliseerivaid lihaseid…
(kätekõverdused toetudes jalgadega ebatasasele pinnale nt. pall vms. annaks vb. mingeid tulemusi, kuigi jah segaseks jääb natuke see küsimus…)
Hi
Memberja ka kindlasti süsivesikud 40g valku 50g süsivesikuidpigem 30/60 (üks kahele suhe)
Hi
MemberHi
MemberHi
Memberkui tahad kasvadaesiteks ära tee kunadi ühte lihas kruppi mitu päeva järjest lihas peab ka puhkama et kasvada vähemalt kaks päeva soovituslikult isegi kuni neli päeva.
teiseks kohe peale trenni peab lihas saama ehitus materjaali kiirest imenduvaid süsivesikuid ja valke. pead sööma, sööma ja veelkord sööma rohkem kui kulutad
kolm põhi paas harjutust kükk, lamades surumine, jõutõmme
NB!!!!!!!!!! kui tahad massi tee minimaalselt aeroobset. või veel parem ära tee üldse…
See aeroobse mittetegemine võib hiljem valusalt kätte maksta
Hi
Memberkle HI. kui poksis lüüakse ainult kätega, ei tähenda see, et jalgu ei kasutata. jalgadega liikumisel on poksis tähtis roll!Ei ole vaja mind poksis õpetama tulla, suve lõpus saab mul 2 aastat täis, õpetab mind treener
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(Toivo sai kohe asjast aru)
Hi
MemberMis iba see on veel? Poksi ja näiteks taipoksi (ka kickpoksi) tehnika on täiesti erinev. Kui sa lähed näiteks taipoksi trenni ja hakkad seal oma sukeldumist tegema pea all, siis iga vähegi kogenum taipoksija lööb sulle põlvega lihtsalt näkku ja asi ants. Ei ole vahet, millest sa alustad. Alusta või karatest. Ise teen hooajal mõlemat, nii tavalist poksi kui ka taipoksi (põhiline rõhk taipoksil) ja võin öelda, et mõlemad trennid head. Taipoks ainult mitmeid mitmeid kordi raskem ja kurnavam (oleneb ka treenerist).See, et sa oled näinud, kuidas “kicki-vennad” kotti taovad ei ole mingi eriline määraja, seoses sellega, et enamus kick ja taipoksijaid käivadki trennis vaid brag’imise eesmärgil. Võin julgelt öelda, et taipoksis enamus vennad üle 4-5 kuu aktiivselt ei käi. Õpivad elementaarsemad kombod ära ja arvavad, et on piisavalt fighter’id, et linna peal õlg laiali jaurata. “Ready to take on the world” nagu me nende üle nalja viskame.
Ei ole vahet, millest alustada, kui meeldib kickpoks, mine kickpoksi ja kui sa ise korralikult asjaga tegeled, areneb ka su kätetehnika piisavalt. Kui meeldib poks, mine muidugi poksi, silmaringi laiendamise eesmärgil võid erinevaid alasid proovida, enamus kohtades on esimene trenn tasuta! Tuleb lihtsalt nn. hingega asja kallal olla!
Vaat, kus rocky välja karganud!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDIT: Ja kui lähete Tartu taipoksi klubisse, siis teage, et seal on kõige lahedam ja naljakam treener üldse – Raud isiklikult!
No nüüd sa paned teemast mööda (samas mina ka kui arvestada algset teemat aga …). Asi mida mina üritan selgeks teha on see et poks ja kickpoks erinevad nagu 1ks kontrolltööks õppimine ja mitmeks KT-ks õppimine (sama ajaga) . 1 KT puhul (siinkohal siis ainult käsivõitlus) on õppimise aeg on suurem ning asi saab paremini selgeks (vb saad aru mida ma silmas pean, see on kõigest soovitus, ei pea seda piiblisse panema. Mulle meeldib kui õpitakse üks asi korraga korralikult.). Algajale võib see kickpoks liiga keeruliseks jääda kohe alguses. Võtsin asja natuke teise nurga alt …
Hi
Memberei ole vahetOn küll vahet, kick-i vennad õpivad kahte asja korraga ning lõpptulemus on see et ei oska kumbakit, olen näinud küll neid kick-i mehi kes koti taguma hakkavad, tehnikast pole tolkugi. Kõigepealt võiks oma ala profi käest õppida käte tehnika selgeks ja siis hakata jalga kaasama. Head poksi treenerid on kogu oma elu keskendunud käsivõitlusele ilma muude vilede ja kelladeta. Minu arust on parem keskenduda ühele asjale ning kui see selge õpitud siis edasi areneda.
Hi
MemberHi
MemberKõigepealt võiks jah poksimise selgeks õppida kui kohe kick-i peale minna. See on minu soovitus algajale.
-
AutorPostitused