Hi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 25, 2007 at 5:45 p.l. in reply to: kuda ma saan õlle kõhust lahti rasva ei ole õlle kõht .? äkki keegi aitab #107722
Hi
Memberkäin jõu saalis juba mingi 2 kuud käin jooksma aga õllekas ikka ära ei kao ?Tee rohkem kõhtu ja just pikki seeriaid(kasvõi iga päev)
Hi
MemberNo jah võibolla küll, aga tavaliselt on kombeks öelda nii pärast kellegi keerulist etteastet, trikki või sooritust.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hi
MemberMis m6ttes tehke jargi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Aga see tyyp oli zupper
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , erinevalt postituse kirjutajast!Tehke järgi otseses mõttes , PT london katsu nüüd olla ja mõni tund sügavat und ei tee sulle paha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hi
MemberNo vot, jälle targem
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hi
MemberSiis sa ei tee harjutust täie amplituudiga nagu peaks
Hi
MemberIstud maha pingile, selg sirge võtad kangi kätele ja surud rinnalt otse ülesse (MITTE KUKLA TAGANT VAID EEST E RINNALT) hingates jõuliselt välja.
Hi
Membermitte pingutuse lõpus vaid kogu pingutuse vältel pigem
Hi
MemberLoomulikult , ma ise pole kordagi mingit toidulisandit tarbinud (trenni olen teinud üle aasta) ja ei kurda. Lisandite asemel söön muna, kanaliha, sealiha , pärmi, mett ja kohupiima rohkem ning nendest piisab. Kui tahet on siis on kõik võimalik !!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2007 at 5:42 p.l. in reply to: Ülitundlikkus, toidutalumatus, allergeenid, nahaprobleemid, Role programm vs veregrupidieet #106665Hi
MemberMagdaleena Haiglat mõtled vist
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hi
MemberMa olen üle aasta trenni teinud ja pole kordagi toidulisandeid võtnud, ega võta ka
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hi
Memberfu..ing freakshow
Hi
MemberÜletõmme, jõutõmme ,ettekallutatult hantlite ja kangiga ning ka ettekallutatult lendamine ja ploki tõmme lai, kitsas ja keskmine haare, pealt ja althaardes jne.
Hi
Memberületõmme teeb selja lailihase ülemisi osi ja hantli tõsted ettekallutatult lailihase alumisi osi
Hi
MemberMa olen sokkis ja väga hea on (teeb jalad tugevaks) !!
Hi
MemberÜks video veel, mis paneb mõtlema
-
AutorPostitused