Hi
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Hi
MemberKätekõverdused, kükid ühel jalal, kätekõverdused käte peal seistes, triitseps toetades käed tagant toolile jne..
Hi
MemberPaljuga ta biitsepsit tegi ühel pildil ?
Hi
Member
Hi
MemberUjumisel süda ei saa piisavalt vatti kuna keha on horisontaalasendis ja süda peab vähem tööd tegema, see vees jooksmise idee tundub päris hea olevat, nagu ka liival jooksmine
Hi
MemberPuhta loogika ehtne näide
Hi
MemberValgu ja süsvesikute suhe peaks olema 1:2 (süsivesikuid 2 osa ja valku 1 osa nt 30gr valku ja 60 gr süsivesikuid). Hera80 on 76% valgusisaldus e 100gpulbrit = 76g valku e 50g pulbrit = 38g valku.
Hi
MemberNad kasutavad kohustuslikke kaelatugesid mis suurema osa koormusest ära võtavad
Hi
Memberma teen kerepainutusi hantlid käes
Hi
MemberMilline kokkusattumus mul on ka täna sünna, aga palju õnne ka minu poolt!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hi
MemberPalju õnne ka minu poolt heade tulemuste eest
MemberNojah mõned kasvavad juba 15 oma kasvu nii pikkuselt ja laiuselt täis ning eks need raskused tulevadki just loomulikust jõust ja geenidest (luustiku struktuur ja muud eeldused).Aga on inimesed kes oma pikkuse ja laiuse hiljem täis kasvava ning nii varajases eas oma kaaslastest palju kergemad ja nõrgemad on e siis aeglasema füüsilise arenguga. Neid inimesi ei saa eriti nii varajases eas võrrelda kuna nende loomulik areng pole nende teha. Võrrelda saaks juba inimesi kelle eluiga on 25 ning loomulik kasv täis,ning edasine nende enda teha, vähemalt on see minu arvamus asjast.
MemberIse kasutan ka hera80-nt ja piimaga juues on nagu jäätise kokteil (endal šokolaadi maitseline ) ja muidugi hind on kah suht soodne
Hi
MemberMina toetan ka Eesti Vabariigi valitsust, eriti Andrus Ansipit
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hi
MemberSuurema osa valgust saad piima- ja lihatoodetest, kui nendest ei tule vajalikku valgukogust kokku, võid kasutada hera80-nt. (ise kasutan sama lisandit)
Hi
MemberÜlikõva
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused