hfiger
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
aprill 30, 2009 at 9:24 e.l. in reply to: kuidas lasvatada kiiret lihasmassi ja kas selle jaoks peab kasutama mingeid aineid? #193732
hfiger
Memberno selge siis ma ei hakka muud midagi siit tellima kui toitumis kava ja treening kava:)
aprill 30, 2009 at 8:35 e.l. in reply to: kuidas lasvatada kiiret lihasmassi ja kas selle jaoks peab kasutama mingeid aineid? #193715hfiger
Memberkas see jutt mis selle nitrixi kohta on vastab tõele? ja kauaks sellest jätkub? on see hea?
aprill 30, 2009 at 7:59 e.l. in reply to: kuidas lasvatada kiiret lihasmassi ja kas selle jaoks peab kasutama mingeid aineid? #193707hfiger
Memberoskate öelda kus ma selle leiaks? mingi lingi anda v midagi? ja kas see on yltse hea asi? muscletechi nanox9
aprill 30, 2009 at 7:41 e.l. in reply to: kuidas lasvatada kiiret lihasmassi ja kas selle jaoks peab kasutama mingeid aineid? #193703hfiger
Memberno igatahes aitäh:D tellin ära ja hakkan tulemusi ootama:) no mitte päris ootama, vaid trenni tehes ootama:D
aprill 30, 2009 at 7:37 e.l. in reply to: kuidas lasvatada kiiret lihasmassi ja kas selle jaoks peab kasutama mingeid aineid? #193700hfiger
Memberkeegi soovitada oskab mingit head massi lisajat? hind pole oluline
aprill 30, 2009 at 7:36 e.l. in reply to: kuidas lasvatada kiiret lihasmassi ja kas selle jaoks peab kasutama mingeid aineid? #193699hfiger
Memberäkki oskate öelda õlgadele mingit väga head harjutust. see mu nõrgem kylg:S
aprill 30, 2009 at 7:34 e.l. in reply to: kuidas lasvatada kiiret lihasmassi ja kas selle jaoks peab kasutama mingeid aineid? #193697hfiger
Membertreening kava on mul siit samast võetud, edasijõudnutele jaotatuna kolmeks, toitumis kava kahjuks puudub
aprill 30, 2009 at 7:33 e.l. in reply to: kuidas lasvatada kiiret lihasmassi ja kas selle jaoks peab kasutama mingeid aineid? #193696hfiger
Memberkusjuures ma söön omastarust nagu normaalselt aga kaalu ei tule ja jõudu ka mitte:D äkki oskad soovitada mingit sööki mis hästi massi lisaksid? aitäh
-
AutorPostitused