hexenium
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
hexenium
Membermassitsükkel on juba pmst tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>massi lisasin esimesed paar kuud päris hästi. tulles olin vist 65kg ( kõvasti vähem lihast), detsembri alguses mingi 72.. Nüüd, kaaludes 67 on fat% kõvasti madalam ja lihas suurem. Massi peale tagasi minna ühesõnaga ei taha. ( see seisneks kartuli/makaronide/saia jms suuremas tarbimises ainult. ) Kõik asjad, kus haistan valku lähevad niikuinii söögiks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>muudatused, mida teie nõuannete põhjal teeksin:
toit:
– peale trenni alati 30g valgu sheik dextroosi, glutamiini ja kreatiiniga ( puhkepäevadel 16.00 lihtsalt crea,glut, 15g valku, ilma dextroosita ja nom-nom pähkleid peale. )
– 10.00’ne sheik 30g pealt 15g-seks ( pähkleid jälle peale nom-nom)
– peale õhtusööki 15g valku peale.
trenn:
– lisan biitsa/triitsa harjutusi kusagile.
( lisan ka oma kava, kui rohkem aega saan )
küsimused:
– kas hommikusest 6.05’sest nt. 10g valgu/dextro sheigist oleks kasu? ( pärast seda on ~25min jooksmist/harjutuste tegemist) ja süüa saab alles ~7.30
tähelepanekud:
– pähkleid läheb mul viimasel ajal ~kilo nädalas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>– peaksin vist oma trenni eesmärgid ümber sõnastama.. Olgu siis relieef / low fat%. ( toidu puudujäägid korvan rohkema trenniga ) Rohkem lihasmassi olgu siis teisejärguline. Peaasi, et olukord ei oleks kataboolne.
olen õigel teel?
tänud kõigile igatahes vastuste ja artiklite eest!
hexenium
Memberdoublepost. sorry
hexenium
Memberigatahes, kas keegi viitsib mu küsimusi ka vaadata palun?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>,aitäh
hexenium
Memberhindan
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>googeldan kohe, kuidas seda mõõta. Kui ei saa ise mõõta siis nõuan laatsaretist mõõtmist
pole mõõdulinti võtta kusagilt.. lähen mõõdan laatsas ehksiis.
võrreldes end mingite piltidega googlist võiks isegi 8-9% õelda tegelikult..
hexenium
Memberrasva on praegu mingi 10-11%. Selle 4-5% langusega kukub ehksiis paar kilo max?
lisan paar käteharjutust kavasse igatahes.
6% on lihtsalt eesmärk, mille poole püüelda. ( tahtejõu-arendus projekt, kui soovite. )
olen ka muidugi sellise Brad Pitt “Fight Club” või Cam Gigandet “Never Back Down” vormi fänn
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>võimalusel teen pilte kah
äitäh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hexenium
Memberkaal ei ole eesmärk üldse.
eesmärk on madal rasva% ja lihast juurde lihtsalt.
rohkem alla võtta küll ei tahaks.. Pigem lihasmassiga juurde võtta.
hexenium
Memberaasta alguses kaalusin ~70kilo ja surusin 65kg max.
nüüd, kuu aega hiljem surun 75kg ( praegu tuleks juba 80 ära võibolla ) ja kaalun 66-67kg.
6pack on ka järjest paremini nähtav. Järelikult ma teen midagi õigesti ja lihas kasvab/rasv kahaneb.
ehksiis on mu eesmärgid ju täiesti reaalsed, isegi “selliste suvaliste õhtusöökidega”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hexenium
Membersama asja küsisin sõjaväe-toitumise teemas, aga toitumise-asjatundjad vist sinna ei satu.. küsin siin ka.
niisiis,
tervist!
küsimus sidepatist.
3x päevas soe söök ( saia, leiba ei söö )
2x päevas valgusheik ( hommikul munchin pähkleid(kooritud hiina maapähklid) peale, õhtul peale trenni dextroosiga)
kreatiin tuleb ka varsti menüüsse.
mingi L-glutamiin määriti ka pähe aga seda ma hakkan kevade poole õgima, kui rasva% madalaks teen.
trenni teeb korralikult ja vahepeal joon veel palju teed.
mis on selle skeemi pros/cons ? hea skeem?
kommentaare palun!
hetke andmed: 177cm, 73kg, NATO test ~245
,aitäh
hexenium
Memberülikooli pole plaanis minna kahjuks:DTöö pärast oleks vaja saada pikendust aasta-paar.(Antakse pikendust?)
töö pärast ei saa mingit pikendust.
küll aga saad tööandja jaoks mingi tokumendi, mis kohustab teda sind aasta pärast samale töökohale tagasi võtma vms.
arstlikus kom.’is võib ka jopata muidugi..
hexenium
Memberma olen siin 3 kuud olnud juba
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja see tsükkel tuleb väga hästi välja.
küsimus on, kas see on ka hea tsükkel?
hexenium
MemberKui juba ajateenistusest jutt,siis küsiks küsimuse,et kuidas oleks võimalik pikendust saada sõjaväest(mõni hea põhjus).Mul aasta pärast minek aga oleks vaja pikendust saada veel.
mida varem, seda parem.
ülikooli sisse astudes saab 3 aastat pikendust.
aga üldiselt tundub, et vägisi praegu eriti ei võetagi, vabatahtlike on hästi palju. (masu aeg noh, saab riigi-leivale)
keegi saab minu eelmist posti kommenteerida?
hexenium
Membertervist!
küsimus sidepatist.
3x päevas soe söök ( saia, leiba ei söö )
2x päevas valgusheik ( hommikul munchin pähkleid(kooritud hiina maapähklid) peale, õhtul peale trenni dextroosiga)
kreatiin tuleb ka varsti menüüsse.
mingi L-glutamiin määriti ka pähe aga seda ma hakkan kevade poole õgima, kui rasva% madalaks teen.
trenni teeb korralikult ja vahepeal joon veel palju teed.
mis on selle skeemi pros/cons ? hea skeem?
kommentaare palun!
hetke andmed: 177cm, 73kg, NATO test ~245
,aitäh
hexenium
Memberkas peab olema keedumina või võib ka praetud muna olla?
hexenium
Membermul ka sarnane eesmärk
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>raskustega on vist nii, et pead jõudma oma seeria ära teha täpselt.
hexenium
Memberkastid on vinged
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aitäh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>raskematel päevadel tuleb koos kardioga 3 – 3.5 tundi ära isegi. See ohtlik ei ole?
-
AutorPostitused