Skip to main content

Herman

Forum Replies Created

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Hädas põlvedega #89083
    Herman
    Member

Kui on probleemid siis mine arsti juurde mitte ära tule siia foorumisse abi paluma (mitte midagi vägivalduri vastu). Mul on olnud põlveprobleemid, käisin arsti juures ning sain korda, pole enam 3 aastat tunda andnud ptü-ptüi-ptüi. Ainult spordiarst oskab öelda mis sul tegelikult viga on (kui sa talle oma mured muidugi korralikult ära räägid).

in reply to: Treening kaks korda päevas #89066
    Herman
    Member

Kaks korda päevas jõusaal… no ma ei tea. Jõusaali osas ma ei ole eriti see inimene kes nüüd teab kas võib või ei või, aga pigem mitte. Aga siin on ka hulk minust targemaid kes seda täpsemini teavad.

Aga kaks korda päevas trenni teha (mitte jõusaali) ei tohiks küll probleem olla. Talvel sai olude sunnil isegi kolm korda tehtud ning kõik oli ok. Algul oli küll kartus et kas tulen toime sest ületreenimist olin kogenud ning seda korrata ei tahtnud.

I variant: pärast kooli kell 16:00 jõusaali, 16:45 lõpetasin. Väike spordijook, arctic 50:50 veega või Dexal. Siis 17:00 saalihoki, seda sai kuni 18:00 – ni taotud ning siis 18:30 jalkatrenni. Enne seda mingi sokolaad ning ka spordijooki natuke. Õhtul korralik söök ja varem magama. Ilusti tulin toime ning nii kord nädalas. Detsembrist kuni märtsi keskpaigani.

II variant: Nii ma väga tihti ei teind aga tuli ette küll. Hommikul kahest esimesest tunnist poppi ning 8:00 jooksma. Üldjuhul jooksin 8 km. Pärast natuke spordijooki ning jõusaali (9:00) võtsin kaasa tavaliselt kergelt gaseeritud vett (see aura kaalujälgijate vesi läheb õudsalt hästi mulle peale). 10:00 korralik söök koolis. Koolis saab meil hästi süüa, igapäev makaron või riis või spagetid(kokku kuni 5 praadi mõnikord). Pärast kooli söök ning väike 1-2h uinak ja siis kas jalkatrenni või suusatama. Õhtul normaalne söök ning natuke varem magama. Samuti olin sellise päevaga väga rahul ning ületreeningut ei kogenud.

Treenerit mul pole (jalkatreener muidugi on; saalihokit mängime oma pead). Treening nõuandeid saan jooksualaselt emalt , jõusaali, suusa ning rattasõidu kohta netist.

Kaalun 75 kg, olen 18-aastane, rinnalt surun 80 kg. Ning tulin kevadel maakonna koolinoorte meistriks 1000m krossis, võites kõiki kergejõustiku kilusid kes kaaluvad minust keskmiselt 10 kg vähem. Pärast seda kutsus kohalik kergejõustiku treener trenni – lükasin pakkumise tagasi.

Läks võib olla natuke OT aga tahtsin öelda et kui õieti ning mõistlikult treenida on palju asju võimalik

in reply to: Hea videokompilatsioon #88867
    Herman
    Member
    in reply to: Kes vöidab jalgpalli MM’i? #86746
    Herman
    Member

Olen Saksamaa poolt: ründav ja hea distsipliiniga, kuid olnud esimestes mängudes kaitses natukene ebakindel. Hetkel on Saksamaa ja Brasiilia näidanud kõige sisukamat mängu. Kuna Saksamaal koduturniir, siis arvan et motiveeritus on neil ülisuur, aga pinged samuti :lol:. Pakun Saksamaa võidab Brasiilia poolfinaalis 2:1. Väravad Saksamaa poolelt Klose ja Neuville. Saksamaa kohtub finaalis lootuste kohaselt Hispaaniaga. Võidab 2:0.

Saksamaa ja Brasiilia saavad ainult finaalis kohtuda :ph34r:

in reply to: Kes vöidab jalgpalli MM’i? #86555
    Herman
    Member

1. Inglismaa

2. Brasiilia

3. Saksamaa

4. Itaalia

kas ENNUSTAD, või loodad :ph34r:

Saksamaa võidab

in reply to: Hea videokompilatsioon #86097
    Herman
    Member

see ka päris kõva vend:

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)