Herman
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Herman
Member2 tundi jooksu on tavaharrastajale päris karm ikka. Eriti jõusaali kõrvalt. Minu soovitus oleks üks kord nädalas joosta natuke rohkem kui praegu, näiteks 12 km nädala lõpus madala pulsiga. See mida praegu teed on ok minu arvates.
Herman
Member20 km 2-3 korda nädalas on algajale täiesti ok. Ise alustasin 2 suve tagasi samamoodi. Praegu sõidan nädalas 2×60-70 km trenni + muud sõidud teen ka rattaga suvel. Tulemus nii palju et jalg läheb päris paksuks
Herman
MemberNad kasutavad kohustuslikke kaelatugesid mis suurema osa koormusest ära võtavadneid kaelatugesid kasutatakse turvaeesmärkidel. Kusjuures sõitjad kurdavad et need on ebamugavad nii et koormust nad vaevalt vähendavad.
Herman
MemberHuvitav kuidas F1 piloodid kaela treenivad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Jube jõud ikka mis seal mõjub, väga tugev kael peab olema !Schumacheril näiteks oli spets masin millega ta kaela treenis. Kunagi oli ühes päevalehes pikem artikel Schumist, kus seda mainiti.
Herman
MemberMina isiklikult läheks kepikõndi tegema välja ainult siis, kui keegi ei näe
Herman
MemberPraegusel aastaajal küll.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Sügise poole hakkavad ka tippsuusatajad kepikõndi tegema, nende keeles nimetatakse seda imitatsiooniks.

kepikõnd ja suusatajate imitatsioon on kaks erinevat asja
Herman
Membersa oled alles 4 kuud saalis käinud. Miks sa juba tahad mingeid lisandeid võtta?!?!
detsember 10, 2006 at 1:41 p.l. in reply to: Mitu korda nädalas käid jõusaalis ja kaua kulub aega trennile? #97827Herman
Memberhetkel: 4x nädalas jooks, 2x nädalas jõusaal, 2x nädalas ujumine, kokku ca 8-9 tundi
suvel: 4x nädalas jooks, 3x nädalas ratas, 2x nädalas ujumine, 1x nädalas jõusaal, ca 13h
Herman
MemberOmeti näen ma saalis pidevalt samu noori poisse, kes juba mitu kuud on “unustanud” raskusi juurde panna.kõik ei taha kulturistideks saada.
Herman
Memberaga sellise kombo juures ära unusta kõvasti vett tarbida, sest vedelikudefitsiit võib lõppeda tervisehädadegasaalis joo umbes liiter. peale ujumist ja sauna soovitaks ka veidi turgutada.
mul oli kunagi nii, et ei joond piisavalt vett ja iga kord aeroobset tehes hakkas pea kohutavalt valutama, aga lahendus oli seekord õnneks lihtne
jõudu!
kurat ja ma mõtlesin miks mõnikord ujumise ajal pea hakkab valutama. Tarbin küll alati vedelikku aga ma ei jälgi täpselt kui palju. Janu järgi tavaliselt. Peab siis katsetama.
august 28, 2006 at 10:54 e.l. in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #89777Herman
MemberMa ei tea… mitmetel koosviibimistel kus ma olnud olen on mindud 5 km kaugusele bensukasse õlle järele keset ööd ja enne muud juttu poldki, et krt joogid on otsas… kas need inimesed on alkohoolikud kõik? Ei vist…Une kohta räägitakse, et see looduslik “Une-Mati” mis apteegis saada pidi VÄGA hästi mõikama…
kui muud juttu ei oska suust välja ajada kui ainult “krt joogid on otsas” siis mina ütleks küll inimese kohta alkohoolik. See on minu arvamus ja mina sellises seltskonnas küll vist kaua ei viibiks.
Aga kus jookseb mitte-alkohooliku ja alkohooliku piir?
august 28, 2006 at 7:13 e.l. in reply to: Kanep ja trenn, kas nad v6iksid labi saada oma vahel!?! #89747Herman
Member# Tugevat kanepijoovet iseloomustavad järgmised ilmingud: väärastub nägemiskujutus, moondub tegelikkuse tajumine, käitumine on irratsionaalne, tekivad skisofreeniale sarnanevad sümptomid.
# Kanepisõltlase tüüpilisemad kehalised tagajärjed: valgete vereliblede, siit tulenevalt immuunsuse vähenemine, nina- ja suu limaskestade haigused, üldine halb enesetunne, peapööritus jne. Meestele toob kanepisõltuvus peale muude ebameeldivuste ja tervisehäirete kaasa areneva impotentsuse, naistele häired menstruatsioonis, iseeneslikud abordid ja vastsündinu väärarengu- lapse väike sünnikaal, arengupeetus, väärastunud nägu.
# Kanepitarvitaja paistab silma järgmiste tunnustega: suured või laienenud silmapupillid, silmavalgeis veresooned, rippuvad silmalaod, hajevil olek, keskendumishäired, ajutine muretus ja ilmaasjata kihistamine, raskematel juhtudel ülearune murelikkus ja agressiivsus.
# Kanepi liigtarvitamise vaimsed ja sotsiaalsed tagajärjed on: äng ja rahutus joobeajal, lähimälu nõrgenemine, ükskõiksus ümbritseva suhtes, depressioonid ja enesetapukatsed, kanepipsühhoos e. sarnasus skisofreeniaga ning isiksuse üldine degradeerumine: NARKOMAAN ON KAOTANUD HUVI KÕIGE VASTU, TEDA HUVITAB AINULT, KUST SAADA JÄRJEKORDNE ANNUS!
EDIT: Ise olen 100% narko vastu. Mõnuained ja sport ei käi mitte mingil juhul kokku.
Herman
MemberLp Herman! Kui sa juba nii otsekohene oled, siis ehk ütled välja ka selle tunnustatud spordiarsti nime.Sergei Voronetski, 3 aastat tagasi oli tema vastuvõtt veel Kadrioru spordikeskuses, eeldan et pesitseb veel praegugi seal kuid kindel ei ole.
Herman
Memberma olen käinud kaks korda tallinnas ühe väga tunnustatud spordiarsti juures, mõlemad korrad olen asja korda saanud. Kindlasti on võib olla mõnel arstidega natuke negatiivsemaid kogemusi. Aga mina lihtsalt ei julgeks puhtalt foormis kuuldud info põhjal hakata enda liigeseid ravima ning soovitaks ikkagi esimese asjana arsti juurde pöörduda.
EDIT: ok vägivaldur, sain su mõttest aru, peace
AutorPostitused