HenryP
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
HenryP
MemberKas kreatiin ja kreatiin monohüdraat pole mitte sama?See selleks. Ise võtsin ka esimesel aastal lisandeid, nüüd vahetasin selle korraliku ja n.ö kontrollitud toitumise vastu ning peale selle, et arengut on kuidagi paremini näha on see variant ka palju mõnusam:) Muidugi kui korralikuks toitumiseks piisavalt aega pole, siis tuleb lisandid mängu võtta.
Kreatiini ainult tarbin senimaani.
Lisandid ei asenda korralikult toitumist!
HenryP
MemberSee, kui röntgenist justkui okei oleks, ei tähenda, tegelikult ka on, ja vastupidi, 80% inimestest, kellel peaks röntgeni järgi valud olema, ei koge neid valusid. Ehk siis röntgen pole absoluutne tõde. Närvid on nii väiksed asjad, et neile võib piisata imepisikesest kõrvalekaldest, et kuskilt pitsuma hakata.Mina isiklikult soovitaks korralikku kiropraktikut.
+1
HenryP
Member1. ma proovisin muuta aga kuskil ei näinud kohta kus oleks muudatused saanud salvestada ja kus kohast fitte osta saab ja tahaksin osta 180 kronist kreatiini purki mul omal üle 400fiti kui ostsin mass 2 te siis sain aga fitide väärtus mul kokku 101 kr aga vaja oleks 180kr saada ja mul on pangakaardid lukus ma kasutan ainult sula raha ja peagi ma lähen ostma omale asju poest aga tahaks lihtsaltselle kreatiini purgi varem kätte saada.Palju õnne, said just hakkama maailma kõige pikema lausega, kus puuduvad igasugused kirjavahemärgid!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>HenryP
Memberkuidas saada lahti põlvede siseküljel olevatest nö “rasvapadjakestest”? Rasvaimusse nagu ei tahaks minna….Tõmba õigele/õigetele vastus(t)ele joon alla:
Käärid, trenn, rasvaimu, kirves, toitumine, kartulikott, maiustused, jne
HenryP
MemberKirp meenutab piltidel täitsa Kai Greene’t
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Müts peas, pikad riided, et ikka ennast võimalikult palju peita… värvgi pea-aegu ühtib…… loodame, et lähiajal, mingeid imelikke videosid internetti Kirbu tegemistest ei teki
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>HenryP
MemberLihtsalt pakub huvi,et milline su hea/õige toitumine välja näeb, kui liiga palju tüli ei tee
HenryP
MemberHenryP
MemberVana teema, kuid võib paljudele abiks olla.
Ega mul muud üle ei jäänudki, kui lõpuks kiropraktiku juurde minna. Panin aja kirja Tartus Dr Mustimetsa juurde. Sain koheselt abi, paarikümne sekundiga suutis kindlaks teha, et milles asi (3-4 seljalüli vahel oli funktsionaalne blokk). Protseduurid ei olnud valulikud ja painduvus paranes peale 1 min prodseduuri koheselt oma 20 cm. Käisin 5-6 korda ja selg hakkas järk järgult paremaks minema. Nüüdseks on juba niivõrd korras, et saan jälle jõutõmmet ja kükki teha
??:”>Kui kunagi mingi häda seljaga on, siis Dr Mustimets on esimene arst, kelle poole pöördun!
HenryP
Member…Ja kokkuvõtteks, lihase kasvuks on vaja korralikke treeninguid(et ikka järgmine päev oleks lihased haiged), korralikku toitumist(nagu ülevalpool mainiti, 500kcal näiteks plussis, tublisti valke jne)
…
Juuksekarva lõhki ajamiseks
??:”>Indrek Otsus: “Erandjuhul (ja lühiajaliselt) on võimalik lihas- massi kasv ka negatiivse energiabilansi korral, kuid pikemaajaline energiadefitsiit viib lõppkokkuvõttes lihasmassi vähenemisele. Lihase kasv, nagu teame, on aeglane protsess. Aastaga lisandunud 5 kg lihasmassi kätkeb endas ca 6000 kcal. See tähendab lihase juurdekasvu päevas keskmiselt 17 kcal eest. Seega on teoreetiliselt lihase kasvuks vajalik väga väike lisaenergia hulk.
Praktikas on väga raske saavutada igapäevast üliväikest energiaülejääki, seda püüdes on tulemuseks paratamatult olukord, kus osa päevi jääb negatiivse enargiabilansiga ja see aeglustab lihase kasvu.
Kui eesmärgiks on lihasmassi kasv, peaks ööpäevane energia ülejääk olema 5–10%. Selline energia ülejääk annab garantii kehakaalu tõusuks, aga selles on oma osa ka rasva lisandumisel. Kehakaalu tõus tuleks hoida tempos ca 1 kg kuus. “
Ning lihase kasvuks on vaja tõesti korralikke treeninguid, kuid see ei tähenda, et järgmine päev peaksid lihased haiged olema, minu arvamus on see, et iga seeria ei pea suutlikuse piirini välja minema- see aga ei tähenda seda, et trenn peaks olema kerge!
HenryP
MemberRasvaimu!Kui oluline on ainult see, mis kaalunumber näitab, siis piisab sellest, kui sööd vähem kui kulutuad. Kui aga tähtis on ka see, et kaotatud kg oleksid enamusjaost üleliigsest rasvast, siis pead siiski toitumist jälgima.
Saan aru, et sul on raske kindlat toitumiskava jälgida. Lahendus on see, et harid ennast toitumise vallas ning järgminekord, kui on söögiaeg, siis ei lähe esimesse kiirsöögiputkasse vaid ostad poest korralikku toitu.
Edu vormi saamisel!
HenryP
MemberKõige lihtsam oleks kindlasti toiduasendusbatoonikesed või valgu ja süsika sheik + pähklid.
HenryP
Memberno ma nimetasin midagi lihtsalt söökidest.Tatart söön ka nädalas paar korda ning kohupiima.
eitea ma , ära hakka peale
1. Toitumine ei ole sul kindlasti paigas! Selleks loe siit foorumist toitumise artikleid. Mulle endale meeldis ka Jorgen Matsi blogi http://jorks.wordpress.com/ hakka aga esimest sissekandest peale. Lihtne, kokkuvõtlik, asjalik.
2. Treening pole sul suure tõenäosusega paigas! Selleks loe Indrek Otsuse raamatut “Kulturism ja Fitness”. Saadaval internetist tasuta lugemiseks http://treener.eok.ee/dokument_open.php?dokument_id=216
Kui peamised märksõnad anda, mille järgi peaksid alustama, siis
1. söö rohkem kui kulutuad;
2. Veendu, et päevase valgu koguse saaksid kätte ( 1,5-2g kehakaalu kohta);
3. Tee jõutrenni
4. Tee trenni korraliku treeningkava alusel, soovitatvalt ära mõtle seda ise välja. Need on vabalt saadavad siit samalt lehelt tööriistade alt.
5. Hakka ennast harima
“>Edit: 6. Muuda oma suhtumist!
HenryP
MemberSeda kehaehitust tahaks isegi näha, kus kõik muud kehaosad on treenimata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina olen näinud! Õnneks sellised treenijad ei viitsi väga kaua trennis käia, et väga-väga jubedaks oma keha treenida, küll aga sellest on piisand, et inimese keha muutuks pisut Quasimodo stiili, õlad ja selg ette, selline väike küürakas.
HenryP
MemberLoodan väga, et su trennid ei piirdu biitsepsiga ega biitseps-rind-kõht stiilis!
juuli 2, 2010 at 9:54 p.l. in reply to: Tulemused: Pean sõitma 115km keskmise kiirusega 35km/h muidu suren #269886HenryP
MemberMiks mitte postitada selliseid teemasid blogide alla ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused