Henry123
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Henry123
MemberTooge lõpuks siis välja kah kuidas oleks õige teha!
Ise teen enne trenni üldse jooksmist lindil vähemalt 10 minutit, enne kindlat harjutust teen ~20% maximumist 20 kordust, siis 4-50% 15 kordust, puhkan vähemalt minuti ja siis tuld!
Henry123
MemberMina teieasemel küll ei näeks vaeva vastamisega, ilmselgelt on tegu naljaga, kui tüüp teeb ainult ühe posti ja rohkem siia teemasse ei vasta on asi selge.
Henry123
MemberKiirelt ei saa midagi.
Et x-ist 35-ni jõuda kulus minul mitu aastat, lõviosa ajast kulus just teadmiste kogumisele ja endas selgusele jõudmisele, et mis on minu eesmärgid. Kui soovid kiirelt(väga suhteline mõiste, parem oleks õelda kiiremini), mine jõusaali kus saaksid treeneri abiga trenni teha.
Keegi kasutaja müüs siin hirmodavalt raamatut “Kulturism kõigile”, vaata ost-müük alt, kui netist ei viitsi kirjandust lugeda, siis sealt saad mingisugused algteadmised, kui huvi hakata alaga tegelema, rõhutan veel, et kiirelt ei tule midagi, palju aega võtab see.
Minu tagasihoidlik arvamus…
Henry123
MemberMa olen külmutatud maasika toormoosi väherasvasele kohupiimale lisanud, maitseb küll megahästi.
Huvitav mida maasika toormoos sisaldab, kas on hea idee seda sisse pugida?
Henry123
MemberSelles faasis kasutavad kulturistid isomeetrilist treeningumeetodit, mis põhineb järgmisel valemil:MSR x 3 seeriat
3-8 sek.
Ning ektsentrilist treeningupõhimõtet:
100 ÷ 130% MSR 2÷3 seeriat
3÷1 kordust
Kulturistid kasutavad seda meetodit laialdaselt, ehkki sageli teadmatult. Viimaste korduste ajal raskete kangiketaste kõverdustega kui nad lasevad kangi aeglaselt allapoole kasutavad nad ekstsentrilist meetodit.
Jõu kogumise tsüklis kasutame vabasid koormusi
Arnold, äkki seletad tsiteeritud osa lähemalt, ma mõtlen ja mõtlen, aga aru ei saa
Henry123
MemberAga kuidas seda nõksu teha, ma ei ole siiamaani aru saanud?
??:”>Henry123
Member1kukli ja seda ka 2päeva enne vastlapäeva
??:”>Henry123
Membermida veel nooremad mõtlevad ? – no loodan et mitte keemia poole!Mina kui noor kulturist (paar aastakest alaga tegelenud) tunnen ennast kohutavalt. Kui Eesti tegijad tõesti selliste asjadega tegesid nagu väidetakse, siis pole mul lihtsalt sõnu. Kes on siis Eesti noortele kulturismihuvilistele eeskujuks, kui mitte silmapaistvad ja meedia tähelepanu all olevad Eesti mõistes tippkulturistid, kuhu poole siis on üldse pürgida? Keemikukarjääri?
??:”>Ma olen võibolla lihtsameelne, sinisilmne, kogenematu ja 10 asja veel, aga mina küll usun, et ilma keemiata saab tulemusi.
Katsu nüüd tavalisele inimesele selgeks teha, et kõik kulturistid pole keemikud ja et ka ilma keemiata saab häid tulemusi, kui selline jama käib meedias.
Ma saan kõigest aru välja arvatud see: Kui sulle pakutakse enne võistlust keelatud ainet, siis…miks seda vastu võtta?
Henry123
MemberAga kes sellisele üritusele oodatud on?
Idee poolest võiks olla analoogne üritus mis on kõikidele huvilistele avatud, tähendab foorumi liikmetele, ma usun, et tohutuid rahvamasse kartma ei pea
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Huvitav ja informatiivne oleks tippudega juttu ajada ja nt. loenguid kuulata.Henry123
MemberTänan, mulle sai asi täiesti selgeks

Henry123
MemberTänan vastuse eest, ma olen kah instinktiivselt just samamoodi teinud, just nii tundus õige olevat ja sobima.
Henry123
MemberPalju õnne ja edu!
Henry123
MemberAga mis see tähendab, kui viimaste seeriate-korduste ajal lihas lausa meeletult valutab, see on hirmsalt segav, vahel olen seeria enne lihase ära väsimist just valu pärast ära lõpetanud, ei suuda lihtsalt kannatada.
Mis seda valu põhjustab, mis valesti on/mida ette võtta?
AutorPostitused