Henry Küla
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 15, 2014 at 1:12 p.l. in reply to: Nordic Fitness Expo // Nordic Pro // Nicole Wilkins Championships 2014 / EGLE ELLER-NABI OVER ALL AND NEW IFBB PRO! #372140
Henry Küla
Memberoktoober 9, 2014 at 9:45 e.l. in reply to: Nordic Fitness Expo // Nordic Pro // Nicole Wilkins Championships 2014 / EGLE ELLER-NABI OVER ALL AND NEW IFBB PRO! #371690Henry Küla
MemberHenry Küla
Memberseptember 22, 2014 at 5:03 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #370889Henry Küla
MemberMehed teevad mehetegusid! Edu igatahes!
september 9, 2014 at 2:39 p.l. in reply to: Bikiinifitnessist Kristina Aleksejeva on alati heas vormis #364552Henry Küla
Memberaugust 30, 2014 at 6:01 p.l. in reply to: Bikiinifitnessist Kristina Aleksejeva on alati heas vormis #370070Henry Küla
Memberaugust 22, 2014 at 8:13 p.l. in reply to: Bikiinifitnessist Kristina Aleksejeva on alati heas vormis #369788Henry Küla
MemberKindel, et iga väga heas vormis inimene, iseäranis sellel alal nagu on fitness, kulturism jms, ei ütle toredast tähelepanust ära. Nii Kristiina kui ka hr. Ott ja teisedki. Tulenevalt tänasele ilusale vihmasele ilmale, on paslik postitada Kristiinast uus pilt, mis kõneleb juba möödunud kuumast suvest. Ja kõik, mis suvel sai tehtud, seda on vahva meenutada ning soojad emotsioonid kanda edasi septembrisse-oktoobrisse.
august 15, 2014 at 4:58 p.l. in reply to: Bikiinifitnessist Kristina Aleksejeva on alati heas vormis #369627Henry Küla
Memberjuuli 24, 2014 at 7:45 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #368963Henry Küla
MemberPalju õnne Tarmole sünnipäevaks!
Henry Küla
MemberJääb üle soovida edu nii töö- kui võistlusrindel!
Henry Küla
MemberSooviks Retele palju õnne ja edu ka tulevastel võistlustel!
Henry Küla
MemberEdu kõikidele medalistidele!
Mulle imponeerib Kristina Aleksejeva edu selles kontekstis, et olen tema arengut Revalis kõrvalt näinud, mis on olnud samm-sammuline, järjekindel ja visa. Treeningtulemused on paranenud, sealhulgas võistlustel, mis on suurepärane ehk tasa sõuad kaugele jõuad.
aprill 27, 2014 at 5:00 e.l. in reply to: Sweden Grand Prix 2014 // Ott OVER ALL! (VIDEO added!) #365135Henry Küla
MemberSuurepärane tulemus!
Henry Küla
MemberValik fotosid võistlustelt leiab aadressilt:
detsember 27, 2013 at 7:03 p.l. in reply to: Reval-Sport POWERLIFTING TEAM: Kaido Leesmann surus lamades 320kg ! #356280Henry Küla
MemberSoovin ka enda poolt Raulile palju õnne juubeli puhul!
Mul on väga kahju, et ei olnud võimalust osaleda täna Rauli juures väikesel koosviibimisel. Olin sellel ajal tööasjus Rakveres kui Kaido helistas. Tean aga öelda, et Raul on väga hea trennikaaslane, samuti väga muhe, sõbralik ning abivalmis sell nii trennis kui väljaspool trenni. Mul on suur au Rauli tunda!
-
AutorPostitused