Henritamm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Henritamm
MemberMul sai ka üks vastlakukkel nahka pistetud

Aga hernesuppi ei seedi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Henritamm
MemberOi vana

Ma söön suvel koguaeg õunu seemnetega, ja suht palju veel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Henritamm
MemberRasvaprotsenti saab mõõta, aga seda kas ja kuidas arvutada saab seda ei oska öelda.
Henritamm
MemberJuttu oli küll päris põnev lugeda.

Henritamm
MemberÕige, ma käin väljas ainult oma emaga, isegi kui ma jõusaalis trenni teen, ootab ta mind ukse taga soojad kapsapirukad näpus. Nüüdseks on mul ka uus vikerkaari värvidega vihmavari, Jokeri eelmine mudel.Siis on ju hea kui ema sinu eest hoolitseb.

Henritamm
Membertervist söön siis vahelduva eduga 6-12x päevas, valku proovin mitte üle 2g/KG saada, kalorites ei kujuta ette,põhimõtteliselt kõht koguaeg täis ja punnis va trenni ajal,vanust 17 kaal 88kg tõuseb(A),pikkus 184no rääkige siis negatiivsetest külgedest va rasva suurenemine , kas võib süüa palju tahad? toitumine muidu paigas, st söön seda mida keha vajab, ainult koguaeg:)
miks ei tohi koguaeg süüa vms? KOMENTEERIGE
TÄNUD

Kui kõht koguaeg punnis, siis võib magu välja venida.
Henritamm
MemberKas sa leidsid need Otti võistlus – saavutused oma vanaema märkmikust ? Vaata uuesti järgi, järsku on ta üle sodinudSee oli 2004 aasta artikkel

Ups
??:”> Natu vana vist 
Henritamm
MemberMina leidsin need:
5x Eesti Absoluutne meister,
3x Absoluutne karikavõitja,
MM – 7 koht,
EM – i 8 koht x2,
Juuniorite EM – 6 koht
Kindlasti on neid veel.

Henritamm
MemberEi usu, et nüüd otseselt ajurakke tapab, aga mul on küll nagu kuidagi huvi vaimse pingutuse vastu vms vähendanud ja justkui mälu oleks ka veidi kehvemaks läinud.
Varem kui ei treeninud ja toitumiskava ei järginud, siis oli huvi vaimse tegevuse vastu suurem, nüüd absoluutselt ei viitsi mälu pingutada, et kas näiteks ristsõna lahendada või mõnda huvitavat füüsika/astronoomia raamatut lugeda, arvutitega ei viitsi ka absoluutselt tegeleda ega nende “viimase sõnaga” kursis olla ja nende kohta uut infot lugeda jne.Ma loodan, et mul sellist värki ei teki…Kool vaja ju ikkagi lõpetada
??:”>Henritamm
MemberPaneb väga mõtlema, kumb see on.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuid arvan, et ikkagi Kalmus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 29, 2008 at 4:34 p.l. in reply to: Kuidas peaks treenima ektomorf, et kasvatada lihast ja jõudu? #138009Henritamm
MemberAga kas kusagil ei räägitud et ektomorf peab raskemalt treenima? Kusagil vist oli sellest räägitud ja seal olid minumeelest teised seeriad ja kordused
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3451
Siin räägiti.
“Ektomorfi põhiliseks treeningviisiks peaks olema väga raske treening.”
Henritamm
MemberSa oled väga painduv, nagu ma aru saan.No kui sina seda teha ei suuda, siis oled sina väga paindumatu
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nimelt on kõht allpool.

Kui kõht ülevalpool peaks olema siis tuleks jah raskusi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Henritamm
MemberHeh…Väga huvitav mõte.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Henritamm
MemberOlen peale 6 palju nälgind, nüüd näen, et see suur viga ja rohkem naista asi, kes naq nii süüa ei taha ja kes ei hooli lihasmassist.Mis kell oleks parim õhtusöök ja mida õhtusöögi ajal tarbida?Süsikaid?Rasvu?(vaevalt
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )valku?Näited konkreetsetest toiduainetest oleks super ja siis peamine eesmärk on kaalu alandamine
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õhtusöögiks süüakse põhimõtteliselt samasugust toitu nagu muul ajalgi.
Süsivesikuid, valke ja rasvu kaa.
Õhtusöök võiks olla kuskil 2-3 tundi enne magamaminekut.

Henritamm
Memberenne kevadet pole raha, et toidukava ja treeningkava tellidaSee ka põhjus, miks ta ei telli.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused