Henritamm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Henritamm
MemberParem söö, söö, söö ja siis veel söö.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Henritamm
MemberPalju, palju õnne!
Memberhantel järsku 106kgIssand..Äkki loeks järsku postitusi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis saaks teada, et ammu öeldi ära, et see hantel 110 kg

Henritamm
MemberMina käin jõusaalis peale tunde.
Leia omale sobiv päev/päevad kuna sul kõige vähem tunde on.
Ja kas sa lähed siis kohe peale tunde koju?
Henritamm
Memberhttp://www.dailymail.co.uk/pages/live/arti…66&ito=1490Kahtlased riided..
Normaalsemaid riideid saab vist ainult siis kui lased õmmelda.
Muidu ju enamus laste riided sellised
MemberMul on siis selline haigus, et mulle meeldib laupäeva ja pühapäeva hommikuti kuni pool tundi lihtsalt voodis mõnuleda.
MemberSee on probleem, kuna naine on olemas, aga ta põõnab veel kauem kui mina. See variant jääb ka ära. 5 minutit hommikul voodis kauem…, mis võiks olla parem?See probleem muuseas on laiendatav ka mujale, näiteks kui sa ööbid hotellis, vaja varahommikul liigutama hakata ja kus tõesti pole söögi tegemise võimalusi, aga on väike külmik. Mis siis? Ega lambipirni peal ei prae mune, siis pole muud kui pakist otse kurku. Seega peab need “pakk mune kurku” stiilis lollused ja eelnevalt valmis tehtud asjad ära unustada.
Kiire, efektiivne ning täisväärtuslik hommikusöök jätkuvalt teemaks.
karu, kas koks öösel tükki ei lähe ? Ma pole kunagi proovinud üleöö hoida.
Pane hommikul kell 10 minutit varem tirisema…Pikuta 5 minutit voodis ja tõuse siis üles.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Niimoodi saad tervelt 5 min varem ülesse kui tavaliselt ja aega rohkem.

Henritamm
MemberAga kas seda ei ole lubatud juua?On küll.
Aga kuna sa oled nii vähe jõusaalis veel käinud, siis lihasmass suureneb niigi.
Kui oled umbes 1-2 aastat jõusaalis käinud ja näed, et lihasmass tuleb väga aeglasesti, siis võid hakata valgusheiki tarbima.
Seniks aga söö lihtsalt valgurohkeid tooteid.
Edu sulle.
MemberMiks mitte tõusta paar minutit varem?

Edit: Ette jõuti.
MemberSiis kui tunned, et kava enam tulemusi ei anna.
Henritamm
MemberAga võrdleks ühtlasi siis ka jõutõmmet või kükki – vastavalt 165kg ja 140 kg.See ei käi siia teema alla.
Küki ja Jõutõmbe jaoks on teema olemas juba.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Henritamm
MemberNo see küll eriti normaalne enam ei ole.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Henritamm
MemberJõusaal või koss-tee ühte asja nendest ,aga korralikult,minu arvamusAga miks ei võiks mõlemat asja ja korralikult teha?
Henritamm
MemberPalju Õnne!
Ning jõudu ja jaksu edaspidiseks.
MemberEsimesest videost ja teisest klipist oli abi! Aga seda videost välja ei pigista, et kuhu tuleb asetada/toetada kang turjal? Kui ma selle turjale asetan siis see hakkab ühele selgroolülile vajutama ja nii on kole sant teha ja kindlasti ka väär?Pane mingi pehmem asi kangi ja turja vahele..Siis ei tohiks viga olla midagi.
AutorPostitused