Henritamm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Henritamm
Member2 tundi enne trenni ja minuteada võib enam-vähem kohe peale trenni süüa.
Vesi on kõige parem jook trenniks.
Henritamm
MemberMa olen temaga enam-vähem samapikk, kuid ainult 55-60 kg.
Hirmuäratav.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Henritamm
MemberTahtsin ka vaadata aga jäin enne algust magama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul tuli poole peal uni.
MemberEi tohiks olla ju raske sellist kivi hankida.
Kõva mees!Edu!

Ma arvan, et see kivi peab olema ümmargune.
Aga, edu ka minu poolt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Henritamm
MemberMa teen sul asja lihtsamaks. Fatburner on mõttetu suhkruvesi.Mine lase kraanist vett, pigista natuke sidrunit ja paar tl suhkrut. Saad sama tulemuse.
Arvad?
Henritamm
MemberEi tea, kas seda Eestis ka kasutatakse. Mina ostan mune põhiliselt ühe tuttava mammi käest ja need ei ole sugugi vähem kollased kui poes müüdavad.On ka võimalus, et see “mammi” kasutab seda.
Henritamm
MemberCoca-Cola eemaldab edukalt ka roostet:D Nii, et paned metallist asja, millel on rooste peal, ööseks Coca-Colasse likku ja hommikuks on rooste imekombel kadunud:DSuurte asjade puhul läheb kalliks.
Henritamm
MemberKas läheduses mõnd jõusaali ei ole?
Henritamm
MemberRasvumist ma ei karda, sest tegelen jooksmise ja muude kaloreid põletavate treeningutega päevas umb. 3 tundi.Kui jõusaali minna, siis oleks teil pakkuda mõni eri harjutus ?
Et parandada mu kehakaalu ja ei jätaks ka kasvu lühikeseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõutõmme on parim harjutus massi saamiseks. ( või üks parimaid )
Kui korralikul venitada, ei tohiks kasvuga midagi juhtuda.
Parandage kui eksin.

Henritamm
MemberHead vabariigi aastapäeva!
Memberhetkel ei ole.aga peax tõesti käima.Yhesõnaga kraave ei tohix olla sis?mul puusadel küll naq triibud aga pinnapealsed.Aga mis too arst ka aitab ,ytleb et kreeme ega ta edasi ikka kuhugi ei saada ju.Ja veel et lugesin kuskilt et mingi laserraviga saab seda parandada.Ma arvan küll, et arst saadab su kuhugi edasi.
Henritamm
MemberTellimuse täitmine
Enne 14:30 saabunud tellimused täidame samal päeval, hilisemad tellimused täidetakse järgmisel päeval. Nädalavahetusel tehtud tellimused täidetakse esmaspäeval.
Et siis arvatavasti esmaspäeval.
Henritamm
Memberma tean mis on proteiin aga ma mõtlesin need pulbrid mis tuleb joogiks segada jms
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis võiks järgmine kord kasutada sõna nagu: proteiinipulber või valgupulber.