Henritamm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Henritamm
MemberArvatavasti kobin ka selleks ajaks teleka ette !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Henritamm
MemberRaadiot kuulan…
Enamasti Star Fm
MemberMina soovitaks ka ühe banaani ära süüa.
Peale trenni on vajalikud süsivesikud ja bannanis on neid.
Peale selle on banaan kiiresti seeditatav.
Member195 cm pikkuseid ja isegi pikemaid inimesi on ju väga väga palju.
Ei usu eriti, et 195 cm oleks väga ebanormaalne.
Henritamm
MemberPalju faktivigu. Palju spekulatsioone. Palju kallutatud materjali. Ning valdavas enamuses kirjutatakse asjadest, millest minu arvates ei ole normaalne, et üldse kirjutatakse/inimesed huvi tunneks. Kogu see kollane materjal. Aga see on muidugi sama palju nõudluse viga kui pakkumise.Inimesed võiks ennast kursis hoida sise- ja välispoliitikaga. Majandusuudistega. Globaalsete protsessidega. Tehnoloogia arenguga. Teaduskirjandusega (kasvõi enesele huvipakkuval alal – nagu näiteks treeningut puudutav). Aga ei. Selle asemel loetakse/kirjutatakse artikleid (raisatakse aega ja ressursse) sellest, et:
David Beckham tegi Victoriale 4,5 millise kingituse. (WTF? Keda huvitab. Suured inimesed, las teevad mis tahavad!)
Kylie Minogue ei andesta ekskallimale. (No comments! MIKS peaks keegi seda artiklit lugema? Kas inimestel ei ole endal eraelu?)
Emma Watson läks kallimast lahku. (Kes on Emma Watson? Palju on Eestis inimesi, kes selle uudise peale, et ta nüüd vaba on, sõidavad tema kätt paluma?)
Robbie Williams ei taha Courtney Love’ga magada. (hahahahaaa… ma ei taha ka paljude naistega magada. Paljud naised ei taha minuga magada. Aga see ei ole uudis hoolimata sellest, kas tegemist on minu või Robbie Williamsiga)
…ja need olid reaalsed pealkirjad mis mulle vastu vaatasid praegu kui ma elu24 lahti võtsin.
-end of rant-
Täiesti 100 % nõus. Mõned on tõesti liiga mõtetud ja labased uudised!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Henritamm
Member1.Ott Kiivikas
2.Imre Vähi
3.Marek Kalmus
4.Indrek Viska
5.Valju Jagomäe
MemberKirjeldust pole ikka tulnud!
MemberTere!! Mis on teie arvates kõige paremad ja kasulikumad triitsa harjutused mis on teile kõige paremini juurde andnud eelkõige jõudu?Triits aitab surumisele kaasa ja ma arvan et mul see osa just kõige nõrgem . Kuidas siis triitsa teha et ta surumises just kasulik oleks?
http://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har…itseps/028.html
Sellelt lehelt peaks saama!
MemberErinevatel viisidel = mitut sorti kõhulihaste harjutusi.
Henritamm
MemberMina teen näiteks trennis nii kaua kui enam ei jõua. Ja nii erinevatel viisidel.
Ja see, et kui lihased sul valutama hakkavad see näitabki seda, et need lihased on trenni saanud.
Henritamm
MemberOlen 15 aastane.
Kaalun 50 kg.
Rinnalt – 55 kg.
Vähe olen veel jõusaalis käinud.