Henritamm
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Henritamm
MemberMina soovitaks Sinul siiski hommikuti süüa, kuna olen kuulnud, et see on päeva kõige tähtsaim söögikord.
Hommikul, lõuna ajal koolis, peale kooli ja õhtul. Vähemalt nii oleks piisav süüa.

Ja kui sa tahad lihasmassi kasvatada, siis hakka jõusaalis käima. Muidu on seda raske saavutada ja noh, toiduga seda ei kasvata ju ainult.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jooksmise kohta ei oska aidata, aga arvan, et iga päev on natuke palju.
Henritamm
MemberNoo, kui sa sinna väga palju suhkrut paned, siis saad sa palju süsivesikuid ju, mis omakorda soodustavad rohkel tarbimisel rasvumist.

Aga tass päevas peaks olema ennem kasulik, kui kahjulik.
Ee, mille treenimisest sa räägid praegu?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Henritamm
MemberSteroide veel ei pane?
Parem oleks, kui see veel jääkski kestma!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Henritamm
MemberMinu soovitus oleks, et mitte jälgida nende söömist vaid loobuda nende söömisest.
oktoober 19, 2008 at 10:56 p.l. in reply to: Nordic Championships Iceland 2008 – Pictures+Comments #169518Henritamm
MemberPalju õnne Imrele ja Otile.
oktoober 19, 2008 at 8:07 p.l. in reply to: Argo Ader – osaleb Õhtulehe naeratuste võistlusel! #169511Henritamm
MemberMinugi poolt jõudu ja jaksu Argole.
Et siis saates kaugele jõuaks.
Henritamm
MemberNeed naised suudavad oma rindade suurust muuta.
Henritamm
MemberKui algajana alustada trennitegemist, siis tuleb lihasmass alguses üpris kiirelt…Mida edasi treenid, seda aeglasemini hakkab lihasmass tulema.
Kuid, kas just 3 kuuga tervelt 10kg lihasmassi juurde saab..Seda ei oska öelda.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Henritamm
MemberMaitse üle ei saa vaielda.
MemberKui kotikindad ja poksikindad on samad, siis tunduks nagu ta ei kasuta neidki.
“>Edit: “Oskate öelda, millest selline valu ja kas peaks kotikindad ostma ?
Äkki poksib käpikutega?
Henritamm
Member
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kuda sa mu ära tundsid? ise ei saa aru mis mu jutus imelikku?! kõigile teistele peale minu siis meeldivad lällavad räuskavad jotad? spordifoorumis peaks karsklased olema!Mis sa arvad, et kõik, kes joovad kangemat alkoholi, kui õlu, on kohe lällavad ja räuskavad jotad? Nendeks on võibolla mõned tänapäeva noored.KUid siiski saab ju ka juua omas kodus väikeses seltskonnaga. Visata nalju ja veeta niisama koos juues.
Minu arust pole midagi halba selles, kui inimesed joovad. Lihtsalt piiri tuleb osata pidada.
Henritamm
MemberÜritan ikka iga söögikorra kõrvale midagi rohelist süüa.
Kasvuhoone ka kodus olemas.
Henritamm
MemberPalju õnne ka minu poolt.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>