Skip to main content

henriliiv

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 49 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Massikava #164374
    henriliiv
    Member

einoh..väidan ju vaid seda et pole mingi ühte ainsatt ja õiget…kas siis see nii vale?sellekohapealt aga tõsi..eiütleks et olen sel alal migni väga kogenud sportlane…

Ja loomulikult võtke kogenenumate juttu tõsisemalt ütlesin oma arvamuse vaid sekka…müts maha sinu ees kes sa 16 aastat treeninud juba samuti

in reply to: Massikava #164341
    henriliiv
    Member

no eks ole ka igale kindlale harjutusele ju eri lähenemisele ja üldse erinevaid tehnikaid harjutuste tegemiseks ja nii mõnedki neist on üksteisele väga vastukäivad…kui aga intensiivsus olemas siis jõuad ikka samasse kohta välja…loomulikult kui su tehnikaks on valitud ”lohakas”’ siis eiole tulemused samad…muidu saab lihas treenitud ikka…ütleks sama ka selle treeningjaotuse kohta

in reply to: Massikava #164338
    henriliiv
    Member

ma kommenteeriks niipalju et kui su keha eisuuda enamast kui kolmest 45min. trennist ära taastuda siis kas ikka toitumine on nii perfektne?vabandage kui eksin millegagi

in reply to: Kõrvalnähud – väike akne #164329
    henriliiv
    Member

Mõtetu pask!

Seda ei juhtu kui üledoosikätte ei satu:D:D

Väga väikse protsendiga inimestel juhtub selline asi!

selgita mulle mis on steroidi üledoos?tean et on muudel ainetel üledoosi saanud inimesed a milline peaks olema inimene kes on just saanud steroidi üledoosi?

in reply to: Kõrvalnähud – väike akne #164291
    henriliiv
    Member

Kas selline asi tõesti võimalik?Igastahes väga rõve vaatepilt

in reply to: Bonsuna ja Champion Revalis ja Arcticus 1ja 2 september #164205
    henriliiv
    Member

kuid veel üks küsimus…kas on ka infot mis lihased ka treenimist leiavad neil päevadel?

in reply to: Bonsuna ja Champion Revalis ja Arcticus 1ja 2 september #164201
    henriliiv
    Member

kahjuks sellist inimest pole:Dainsad klassivennad kes käivad käivad coralis

in reply to: Bonsuna ja Champion Revalis ja Arcticus 1ja 2 september #164197
    henriliiv
    Member

eileidnud articu lehelt mis ka ühekorrapileti hinnaks oleks?ehk keegi oskab öelda?

in reply to: MASS 2 #162790
    henriliiv
    Member

iseenesest mass2 võib küll olla sellise huvitava nimega kuid ega ta iseenesest sulle massi peale ei lao nagu jutust mõni võib aru saada….pigem hakka enne jälgima oma tavatoitumist ja rohkem sööma…

in reply to: Võistlusvorm-Kui kiiresti? #162603
    henriliiv
    Member

Eiei..mitte suuri rahasi teenida,aga tegelema hakata asjaga ikka 100protsenti…valesti saite aru ega ma migni eimõtle et oh kiire rikkus kuulsus teen kõva trenni ära korras:D ning ka seda tean et ega eesti tasemel midagi eiteeni aga võistlema tahaks kindlasti hakata sel alal,alko kohta ütleks seda et see on juba ülevisanud ja leian et aeg sellest välja areneda lihtsalt,aitab sellest jamast vahet ple kas sul on ju 10 või 100 või 500 pidu ega enamvähem sama on nad kõik

in reply to: Võistlusvorm-Kui kiiresti? #162567
    henriliiv
    Member

mina võtan asja nii,et hetkel on mu elus selline aeg kus määratakse ära mis minust üldse saama hakkab(ka 9. klass ju)…ja mina tahan kindlasti ka sellega tegelema hakata…ja eitaha jääda nagu pooled minu ümbrusest kutsekasse ja mingi telliskive laduma eluks ajaks niiet ma pigem jätan sellised seltskonnad ja asjad ja tegelen sellega millega ma tõesti tahan tegeleda…muidu kunagi oleks küll väga nõme mõelda et minu elu kõige põnevam aeg oli mingi 14-16 aastaselt et mingi paar ägedat pidu oli.

in reply to: Võistlusvorm-Kui kiiresti? #162562
    henriliiv
    Member

kindlasti eikavatse rannas edasi lebotada…nagu ütlesin plaanis täielikult pühenduda asjale,ja jutt ikkagi juniorite vormiga võrdelisest…või sa arcangel jääd ka sinna vanusesse?

in reply to: Täna Revalis murravad rauda Bonsuna & Champion #162432
    henriliiv
    Member

et siis pmst osta ühekorrapilet ja koha tulla ja korras?(sorri kui loll küsimus)

in reply to: Saksa mahutreening #162257
    henriliiv
    Member

saaks ehk henri119202@hotmail.com ka selle kava:D

suur tänu ette igastahes kui saaks;)

in reply to: 15 aastane noormees #162070
    henriliiv
    Member

mõtet on asjal kui sa ka ikke piisavalt sööma hakkad…ja korralikult….omast kogemusest oskan vaid niipalju öelda…

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 49 total)