Henrikix
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Henrikix
Member16 hours ago, Random_Resident said:Kaloreid ei loe, aga arvestades, et sellest rämpstoidust olen ülekaloraasis kindlasti. Lisaks olen juba ammu pead murdnud selle üle, millega asendada neid võileibasid.
Mis ajast võileib sul rämpstoit on? Sa paned sinna peale siis mingeid friikartuleid ja jäätist, et ta rämpstoiduks sul muutub?
Leib – hea
Puhas või – piiratud koguses ( nt mahutades päevasesse rasvakogusesse) kasulikud rasvad
Lisaks nt sink – hea
Lisaks nt juust – oleneb juustust aga ikkagi mingi rämpstoit ka pole
Pole olnud mahti küsida, et mida nad siis söövad, kas tõesti on inimestel niipalju vaba aega kodus, et “vaaritama” hakata omale mingit süüa. Heaküll, 1-2 päeva võib omletti või muna süüa hommikul, aga edasi? Hakkan kala rookima hommikul kell 6 enne tööle minemist? Vabandust näite eest, aga ma heameelega tahaks teada
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> !!!
Kõik need foorumid teemad ja teised blogid, mis siin foorumis on, äkki teed mõne lahti ja vaatad siis. Mingist infopuudusest siin küll rääkida ei saa.
Henrikix
Member9 hours ago, MaPo said:Kiudainete sisalduse poolest ei ole isegi võrrelda midagi – laias laastus zero vs palju ning kiudainete olemasolu on sama tähtis, kui mitte tähtsamgi veel kui seedimise kiirus, “täiskõhutunde” tekkimise juures.
Siinkohal ei saanud nüüd aru kumba sa rohkema kiudainete sisaldusega toiduks mõtled. Sest nagu ka Guest siin mainis, siis paljud batoonid sisaldavad ikka omajagu kiudaineid.
Kui nüüd mõtlesid, et puuviljad sisaldavad palju rohkem kiudaineid, siis see sõltub paljuski puuviljast ja söömismeetodist. Kui võrrelda nüüd väga kiudainerikast puuvilja ja valgubatooni, mis on rohkem šokolaaditüüpi kui midagi muud, siis kindlasti on siinkohal täistkõhutunne hoopis puuvilja kasuks.
Henrikix
Member1. Üks asi on kalorid, teine on makrod (süsivesikud, rasvad, valgud) – Kas oled nendega tuttav, jälgid neid? Saad sa päeva jooksul piisavalt valku või jääb väheks? jne
2. Jättes hetkeks esimese punkti kõrvale ning vaadeldes küsimust ainult kõhu täitmise poole pealt, siis valgurikkad toidud (eelmainitud proteiinitooted) hoiavad kõhu omajagu kauem täis kui mingid puuviljad – lihtsalt seedimise poolest.
Puuviljad sisaldavad enamasti lihtsalt vett ja suhkrut ning sinu keha omastab/seedib need kiiresti ära, valgurikaste toitute seedimisprotsess on suhteliselt aeglane.
Henrikix
MemberKepikõndijale sobib samasugune pulsikell nagu jooksjale, suusatajale, mägironijale, jõusaalis käijale….
Vaatad lihtsalt kui suurt hulka funktsionaalsust tahad, mis hinna eest ja otsid netist paar ülevaadet, kas on hea või halb.
Henrikix
MemberClarence Kennedy – haige tüüp
4:13 – 290kg raw Ass-to-grass pause-squat
5:58 – 320kg raw deadlift
11:10 – 202,5kg raw bench
Sama tüüp nooremana:
Henrikix
MemberMõnel jookseb jutt paremini isegi kui Kiivkal, nagu näha.
Henrikix
Member10 minutes ago, Reinart said:No pisut vahet ikka…
Päris toit on ikkagi päris toit… Kaloraaži ja makrode koha pealt ei mängi tõesti nii suurt rolli. Kui nüüd hakata võrdlema vitamiinide/mineraalide koha pealt, siis ….
Kui sa just kogu oma vitamiinide/mineraalide kogust just sellest toidukorrast ei peaks saama, siis on vahe ikka väga minimaalne. Eriti arvestades, et paljud võtavad nagunii vitamiine lisaks.
Lisaks on sellele vaimselt positiivne effekt, et sa ei pea endale midagi keelama ning kui isu tuleb, siis saab see ka rahuldatud.
Henrikix
Member4 hours ago, Reinart said:Kui oskad mõelda ja vaheldusrikast toitu teha, siis pole mingeid cheatmeale vaja!!!
Selles suhtes, võid samahästi jäätist või mingit burksi ka süüa kui sa selle oma kaloraaži/makrodesse mahutad ilma, et see oleks mingi “cheat”. Võib-olla hoiab veidike vähem kõhtu täis aga muidu pole mingit vahet.
Ei mõtlegi, et koguaeg ainult jäätist ja burksi peaks sööma aga kasvõi 1 kord päevas midagi “mitte-tervislikku” ei ole mingi probleem.
Henrikix
MemberEditing on point (Y)
Planet Fitness teemal – See on see jõusaalikett, kus vabasid raskusid/kange jm peaaegu üldse ei ole ning neil on ka nö alarm kui keegi liiga palju lärmi jõusaalis peaks tekitama.
Ise oma jalga sinna ei tõstaks.
Henrikix
Member20 hours ago, Guest ricki rose said:Keda see veel segab kui keegi jõusaali nurgas endast pilti teeb. Eks igal inimesel on omad hobid.
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Kuidagi on vaja enda saavutusi teiste ees näidata
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />See on sul vist vahele jäänud, et kulturism/fitness seisnebki täpselt selles või võib-olla pole sul endal lihtsalt midagi ette näidata ja siis mõnitad teisi, kellel on.
Treening on vaid üks osa sellest ning ka poseerimist, mis on tegelikult võib-olla raskemgi kui jõutreening, on vaja harjutada.
Samuti on hea peeglist jälgida oma progressi ning ka harjutuse ajal lihastööd ja lisamotivatsiooni saada.
Lisaks teenivad tänapäeval paljud inimesed sotsiaalmeediaga endale elatist või lisaraha.
See on muidugi teine teema kui keegi tuleb jõusaali lihtsalt selleks, et mingi #selfie teha ja minema minna või häirib oma pildistamisega teiste treeninguid.
Henrikix
Member4 hours ago, teevi said:Sellele parem alternatiiv (ning maitselt ja koostiselt tõesti nagu Nutella või isegi parem) on päris Belgia šokolaadiga Proteinella, mida leiab Stockmannist pähklivõidega samalt riiulilt. Selle avastuse tegi Helena
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> 100 g kohta 2,1 g suhkrut
” width=”20″ /> Pakendil kirjutatakse veel, et sisaldab 11% sarapuupähkleid.
Suhkur suhkruks aga siiski 496kcal / 100g, Võiks mingi “low-cal” variant olla.
Henrikix
Member35 minutes ago, Helena Mang said:hahaa, mida menüü. Kuidas oli, tuli lihtsalt 10 000 täis? Mis keha homme/ülehomme arvas?
Ma ise arvan küll, et teeksin lõdvalt 10 000 ära
” width=”20″ /> Absurd ikka kuidas kotike M&M annab üle 1000 cal juba….
Mingi hetk õhtupoole kui virmalise torti sõin, siis natuke aega oli küll selline veidi halb enesetunne aga möödus umbes 30minutiga.
See virmaline ei olnud ilmselt ka kõige parem valik, oleks võinud midagi trühvlitordi sarnast pigem võtta ning oleks paremini sobinud.
Viimane toit ehk ben’n’jerry tops oli ikka ülikerge ning kadus kiiresti. Neid oleks võinud kasvõi mitu tükki veel alla lasta
” width=”20″ />
Üleüldiselt ütleks ikka, et suhteliselt kerge on see 10000 kokku saada ning järgmine päev oli hommikul kõht isegi tühi kuigi kogu päeva peale oli söögiisu vähem kui tavaliselt.
Ülejärgmine päev ei olnud enam midagi tunda ega välimusest näha ning võisin vabalt tavalise toidukavaga jätkata.
Henrikix
MemberPaar pilti sellest kui vahepeal veidi kuivema vormiga olin
Henrikix
Member17 hours ago, Kuido Jõgisalu said:Olen ise vägagi õnnelik, et nii palju süüa saan ilma kaalu muutuseta. Umbes aasta aega tagasi unistasin ainult sellistest portsudest, olen varasemalt söönud kuskil 2400-2500kcal juures nö offseasoni ajal. Ei osanud kaloreid üles ajada ning kartsin liialt paksuks minna. Alates 2016 oktoobrist hakkasin ühe hea abikäega vaikselt kaloraazi kasvatama ning olen 3200kcal(trennipäeval) juurde jõudnud. Tunne on hea ja kaal ei tõuse, rasva naha alla juurde ei ole tulnud, seega ilmselt ainevahetus on selle kenasti vastu võtnud
” width=”20″ /> Plaan veel suuremaid numbreid proovida
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> SÜÜA MULLE MEELDIB!
” width=”20″ />
Ma olen hetkel ~4000 kcal maintenance (trenni ka muidugi omajagu) aga sellega on see, et toitu on ikka enda jaoks sama palju kui näiteks maintenance kunagi 3000kcal oli, sest keha on lihtsalt sellise kaloraažiga harjunud.
-
AutorPostitused